Moje marzenia realizuję pomału, już w nowym ogrodzie cz.5
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Moje marzenia realizuję pomału, już w nowym ogrodzie cz.5
Iwonko zdrówka życzę, widzę że serce ogrodniczki jak nie może na działeczkę to w domu się wyżywa. A na parapecie też ceikawie!
- labka1
- Od: 4 wrz 2012, o 16:22
Co to jest? Te mniejsze niebieskie, to wiem bo mam, ale ten większy
? Kwiat jak u Skrętnika..a liście jak od koleusa albo co?
Kwitnie pieknie..tylko powiedz co to? bo ja nie znam..albo ślepa jestem..

Kwitnie pieknie..tylko powiedz co to? bo ja nie znam..albo ślepa jestem..

- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iwonko, wydaje się jakby to było wczoraj, gdy pokazałaś po raz pierwszy swój nowy ogród, a który w oka mgnieniu zmienił się nie do poznania. Z jakim zapałem i wigorem z każdym kolejnym dniem stawał się coraz piękniejszy, trudno było uwierzyć, brawo
, teraz u schyłku lata zaskakujesz ślicznymi widokami, pięknie kwitnącymi kwiatami, egzotycznymi owocami i przecudnym oczkiem, na prawdę podziwiam.

- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonko zdróweczka 

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Kasiu to achimenes tak kwitnie, ucieszył mnie bo w tamtym roku jeszcze kwitnąć nie chciały szyszki, chyba za małe byłylabka1 pisze:Co to jest? Te mniejsze niebieskie, to wiem bo mam, ale ten większy? Kwiat jak u Skrętnika..a liście jak od koleusa albo co?
![]()
Kwitnie pięknie..tylko powiedz co to? bo ja nie znam..albo ślepa jestem..

Ilonko, Grażynko, Marysiu dziękuję

- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31

Iwonko
W jakim szybkim tempie urządziłaś działkę

Oczko jest śliczne

Skąd Ty nabrałaś tyle kamieni?
- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Tak raz dwa to się nie da , kuruj się Iwonko jeszcze na trzy cztery albo i dłużej, i dolecz dziadostwo do końcaiwona0042 pisze:Dziękuję Małgosiu, ja pewnie i tak długo w domu nie posiedzę, ale dziś obiecałam sobie się wygrzać i wydobrzeć tak raz dwa

- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Iwonko zdróweczka ci życzę
przecież jeszcze lato , kuruj sie szybko 

- ElzbietaaG
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
Też mam achimenesa ale mój właśnie kończył kwitnienie. Za karę wystawiłam na taras
a on się tam ożywił i wypuścił nowe pączki.
a on się tam ożywił i wypuścił nowe pączki.

- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Jak tam zdrowie szefowa ? Byłam ciekawa ,co też dziś zastanę u Ciebie i zastałam śliczności na parapecie
Iwonko ogrodniczko miła ,gdzie byś nie byla ,wszędzie są przy Tobie rośliny .I to jest piękne .Zdrowiej szybciutko ,tego Ci życzę
Iwonko ogrodniczko miła ,gdzie byś nie byla ,wszędzie są przy Tobie rośliny .I to jest piękne .Zdrowiej szybciutko ,tego Ci życzę

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Witajcie dziewczyny
Ja dziś nie wytrzymałam i pojechałam na działeczkę, masakra, zastały mnie ograbione prawie wszystkie działki, zaczął się sezon na okradanie altan i domków, na razie u nas nie było jeszcze włamania, ale właściwie tylko czekać, bo zostawili sobie chyba kilka działek na kolejną noc, powywoziliśmy co można było i co szkoda by było, ale szkoda też będzie jak wyłamią drzwi, albo wybiją szyby, a po za tym mam problem z sąsiadem, moje krety u niego ryją, moje dlatego, że kiedyś jak nas jeszcze nie było to nie miał kretów, a teraz ma i przychodzą od nas, no i na dodatek, porobiłam zdjęcia, a potem telefon mi spadł i się rozwalił tak, że nie mogę nawet zgrać zdjęć, , no wszystko dziś nie tak

Ja dziś nie wytrzymałam i pojechałam na działeczkę, masakra, zastały mnie ograbione prawie wszystkie działki, zaczął się sezon na okradanie altan i domków, na razie u nas nie było jeszcze włamania, ale właściwie tylko czekać, bo zostawili sobie chyba kilka działek na kolejną noc, powywoziliśmy co można było i co szkoda by było, ale szkoda też będzie jak wyłamią drzwi, albo wybiją szyby, a po za tym mam problem z sąsiadem, moje krety u niego ryją, moje dlatego, że kiedyś jak nas jeszcze nie było to nie miał kretów, a teraz ma i przychodzą od nas, no i na dodatek, porobiłam zdjęcia, a potem telefon mi spadł i się rozwalił tak, że nie mogę nawet zgrać zdjęć, , no wszystko dziś nie tak

- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
No no masz nawet prywatne krety 

-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Witam Iwonko ,wspołczuje problemu z rabusiami,ale ich nie upilnujesz,niedawno ukradli nam tuje dopiero co posadzone,a kilka lat temu siadke z ogrodzenia i gazówke,
Stwierdziłam że jak się nie mieszka to nie ma co dbac o altane bo i tak zniszcza,
Stwierdziłam że jak się nie mieszka to nie ma co dbac o altane bo i tak zniszcza,

Do nas też kiedyś się włamali, sąsiadowi wynieśli wszystkie narzędzia i piecyk nawet
Ale odkąd wyszedł jeden na wolność z darmowego wiktu i było włamanie a policja się prosto do niego skierowała - to od tego momentu on zaczął porządku pilnować aby znów tam nie trafić
.
teraz się zmieniło-sąsiad się wybudował i mieszka tam na stale ma dwa psy które są czujne i oby tak zostało

Ale odkąd wyszedł jeden na wolność z darmowego wiktu i było włamanie a policja się prosto do niego skierowała - to od tego momentu on zaczął porządku pilnować aby znów tam nie trafić

teraz się zmieniło-sąsiad się wybudował i mieszka tam na stale ma dwa psy które są czujne i oby tak zostało

Pozdrawiam. Ewa