PS
To już o nic nie pytam, tylko patrzę i się zachwycam

baasik pisze:Oj tam, za trudne pytania zadajeszFraszka_1 pisze:A skąd masz sadzonki, i dlaczego "niecnie" zdobyte?najważniejsze, że dobrze rosną
No, nastepna ciekawskacrazydaisy pisze:Jak niecnie zdobywasz nowe sadzonki?![]()
Faktycznie wyglada mi na daktylowiec i jeśli to skrecenie nie jest naturalne u tej odmiany to przychodzi mi do głowy tylko choroba wirusowa, która powoduje nierównomierny rozwój tkanki a w efekcie skręcenie liscia.O te, Basiu. Pojecia nie mam co to jest. Podejrzewam ze moze daktylowiec wlasciwy, ale czemu taka pokrecona? Kupilam ja na bazarku, pani powiedziala ze "wyrosla z tyciego orzeszka przywiezionego z Hiszpanii".
Ok. w takim razie obiecuję, że wktótce założę wątek o moich zwierzakach w dziale "Wszystko o..."Fraszka_1 pisze:Można pisać o zwierzakachalbo w tematach roślinnych (a żeby nie było offtopa, to wrzucasz obok zdjęcia zwierzaka zdjęcie roślinki
) albo w dziale "Wszystko o..."
UpsFraszka_1 pisze:Nie zakłada się wątków, ale pisze posty w już istniejących np. "Wszystko o kotach" albo "wszystko o psach"w każdym razie czekamy
Jeszcze tak kombinuje i kombinujęcrazydaisy pisze:..., ale czemu taka pokrecona?