Iwonko super pomysł z tym podświetlonym oczkiem,
prezentuje się obłędnie

Jestem przekonana, że tytuł Iwonki ogrodu ("Moje marzenia realizuję pomału...")nie ma nic wspólnego z tą żelazną damą i jej ogrodemewa_rozalka pisze:Iwonko ,żelazna damo przyznaj się ,jakie dopalacze tam uprawiasz na tej swojej działce .Ona jest nie do poznania .Rabaty bardzo ładne .Sąsiedzi umrą z zazdrości ,albo już umarli ,tak jak moi![]()
![]()
I ja się pod tym podpisuję, obiema rękami, tytuł wątku jest baaaardzo mylący, powinno być "Moje marzenia realizuję ekspresowo..."ewa_tuli pisze:Jestem przekonana, że tytuł Iwonki ogrodu ("Moje marzenia realizuję pomału...")nie ma nic wspólnego z tą żelazną damą i jej ogrodemewa_rozalka pisze:Iwonko ,żelazna damo przyznaj się ,jakie dopalacze tam uprawiasz na tej swojej działce .Ona jest nie do poznania .Rabaty bardzo ładne .Sąsiedzi umrą z zazdrości ,albo już umarli ,tak jak moi![]()
![]()
Teresko to zdjęcia miechunkiTerDob pisze:IwonkoWitaj - tak się opisałam i poszło w eter
![]()
![]()
Oczko - cudnie wygląda nocą , masz pomysły![]()
![]()
![]()
Rabatka śliczna z powojnikami i liliowcami![]()
Gdzie Ty masz taki sklep że po złotówce sprzedają takie piękne kwiaty ?????????????? u nas nawet chwasta nie kupisz za jeden złoty![]()
![]()
Proszę zrób zdjęcie Miechunki w zbliżeniusiałam pierwszy raz i nie wiem czy już nie wytargałam
tak mam często z kwiatkami których nie znam
![]()
![]()
Co to jest ten dzwonkowiec - pierwszy raz słyszę ????? a na ostatnim zdjęciu to co zza pnącze na pierwszym planie ????
Hortensja![]()
![]()