Lato dobiega końca, a poprzedni wątek dobiegł do liczby stron kwalifikującej go do zamknięcia. Schyłek lata to pora może trochę nieodpowiednia na zakładanie nowego wątku, ale...
 Lato dobiega końca, a poprzedni wątek dobiegł do liczby stron kwalifikującej go do zamknięcia. Schyłek lata to pora może trochę nieodpowiednia na zakładanie nowego wątku, ale...   w końcu jesień w ogrodzie też bywa piękna, niektórzy twierdzą, że zima również, choć ja zdecydowanie jestem człowiekiem wiosny i lata
 w końcu jesień w ogrodzie też bywa piękna, niektórzy twierdzą, że zima również, choć ja zdecydowanie jestem człowiekiem wiosny i lata  Z Wami na pewno będzie łatwiej przetrwać te okropne miesiące
 Z Wami na pewno będzie łatwiej przetrwać te okropne miesiące   Kurcze, powiało jesienno-zimową grozą, choć przecież jeszcze lato
 Kurcze, powiało jesienno-zimową grozą, choć przecież jeszcze lato  Więc o jesieni i zimie już nic więcej nie wspominam, tylko po prostu dziękuję Wam za to, że cały czas jesteście
 Więc o jesieni i zimie już nic więcej nie wspominam, tylko po prostu dziękuję Wam za to, że cały czas jesteście   I zapraszam do mojego ogródka, który cały czas tworzę (choć nie wiem, czy to adekwatne określenie do moich poczynań, ale co tam
 I zapraszam do mojego ogródka, który cały czas tworzę (choć nie wiem, czy to adekwatne określenie do moich poczynań, ale co tam  )
 )Poprzednią część wiosenno-letnią można znaleźć tutaj

Popadało, więc salamandry wreszcie wyszły spod tarasu

Zapraszam serdecznie

i podziwiam Twoją sesję...
 i podziwiam Twoją sesję... 

tylko nie podoba mi się zapis '(...)Lato dobiega końca"
 tylko nie podoba mi się zapis '(...)Lato dobiega końca"   to nieprawda....mamy przed sobą jeszcze trochę sierpnia a przecież i wrzesień potrafi być piękny
 to nieprawda....mamy przed sobą jeszcze trochę sierpnia a przecież i wrzesień potrafi być piękny