Kobieta zmienną jest czyli manewrów ciąg dalszy.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Kobieta zmienną jest czyli manewrów ciąg dalszy.

Post »

asia2 pisze:... Odpuściłam z tęsknoty za Wami ;:168 , ale dla mnie FO już nigdy nie będzie takie samo :( ... nie tego spodziewałam się po miejscu przyjacielskiej wymiany doświadczeń ogrodowych ;:185 ...
Niektórzy znają przyczynę mojej długiej nieobecności, a resztę zapewniam, że nie miało to najmniejszego związku z Wami ;:196. Tęskniłam jak diabli , codziennie Was po cichu odwiedzałam ;:197, jestem więc w miarę na bieżąco, czasami też coś skrobnęłam w nowych wątkach (żeby ich nie stracić), z niektórymi z Was spotykałam się wirtualnie w innej przestrzeni, a z niektórymi osobliwie :wink: ...

Asia ;:196 jak ja się ciszę, że jesteś..... :heja Muszę, to napisać... jakie będzie, to Forum zależy tylko od nas samych.
Jednostki mało się liczą i nic nie jest na zawsze ;:170 Wiesz, o czym piszę. Ja zostałam i w tym miejscu kolejny raz podziękuję pewnej mądrej i miłej osobie za to, że jestem w ogrodowym.
Ale dość o tym, o czym nie chcemy pamiętać.... Asia tęskniłam za Twoim ogrodem i ciekawość mnie zżerała jak w tym roku wygląda.
To, co nam pokazałaś to istna bajka. Piękne miejsce i cudne róże.
Dawaj więcej?. łakome jesteśmy na takie widoczki?.. ;:306
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Asia, super, że nareszcie jesteś ;:138 I nie znikaj już więcej ;:124
Zdjęcia przepiękne ;:180 Nahema wyrosła na prawdziwego giganta - czym Ty ją karmisz? ;:oj Zaczynam podjerzewać, że stołuje się u Twojego M :lol:
Remont altany to świetne wieści, jeśli do tego tematu dzielny M podjedzie z takim samym zapałem jak do domku ogrodnika, to będziesz tam miała salony jak się patrzy... ;:224
Buziaki ;:196
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Asiunia ;:114 ;:114 ;:114
Cudownie, że jesteś. A Twój ogród ;:152 Cudowne róże, lilie, floksy, lawenda, clematisy. Nie ma rzeczy, która by mi się nie podobała. A jaki piękny trawnik. No i ta ścieżka ;:167 Mój wzorzec i inspiracja ;:168
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witam wszystkich miłych gości! Fajnie, że znowu jesteście!!! Wczoraj w pracy skrobnęłam posta z odpowiedziami - dzisiaj patrzę, a go nie ma ... Mam nadzieję, że tym razem to tylko kwestia mojego zakręcenia ...

Aage . Czas wolny - ja na nowo uczę się z niego mądrze korzystać. Po kilku latach zap*****nia nie jest to wcale łatwe, tym bardziej, że mam naturę leniwca i jak nie mam nad sobą bata ciężko się organizuję...
Aguś Ty też doczekasz czasu wolnego, jak nie teraz - to ..... na emeryturze ....

Reniuńku - wytrzymałam, a co! Twarda jestem! I uparta! Ale ciężko było... Taki już mam charrrakterek...
Ta fioletowa panna to Blue For You w czasie swojego pierwszego kwitnienia. Teraz kończy drugie, więc może jeszcze i na trzecie się załapię... Różyczka kompaktowa, u mnie niezbyt wysoka i jak dotąd zdrowa.
O Lovely Green Robaczek słyszał ode mnie , bo marudziłam, że ją chcę od ponad roku . No i jak wpadła mu w ręce w Rosarium Europa, to ją kupił. Ja swoje dwa mizerne krzaczorki kupowałam wiosną (z gołym korzeniem) w szkółce niemieckiej Rosen Direct. Ale z tego co wiem w sezonie róża była też dostępna we Floribundzie .

Neluś, ! Odpowiem na pw...

Aguniado, czytając Twój post doznałam olśnienia! Już wiem dlaczego ostatnio dopadł mnie ogrodowy leń i zupełny brak natchnienia! Nie mam czego odreagowywać!!! Chyba muszę poszukać kolejnej stresującej roboty, bo mi ogród odłogiem legnie!

Aniu, cieszę się, że i Ty dotarłaś do reaktywowanego wątku! W końcu jesteś jego matką chrzestną !

Klaryso, dziękuję za komplementy w imieniu ogrodu ! Zdradź, które różyczki wpadły Ci w oko ...

Lady-r Suszę niestety też ogród odczuł i kilka roślinek wypadło :cry: . Róże szczęśliwie przeżyły!

Majowa, podglądałam rewolucję w Twoim ogrodzie... jestem oszołomiona tempem prac i zmian!

Marta, Ty już je zdaje się widziałaś... ;:198

Maju, no jestem, wreszcie jestem .... Ja po prostu nie lubię autokracji. Od zawsze budziła mój sprzeciw. Ale dość o tem...
Miło usłyszeć komplement z ust takiej różanej mistrzyni ;:196 .

Robaczku, już nie znikam (chyba, że mnie znikną :;230 )... Nahema faktycznie wystrzeliła błyskawicznie (ale Twoja pewnie będzie jeszcze piękniejsza!), prostuję pogłoski - M jej nie dokarmia ;:306; tylko ja rosnę (ale wszerz) na jego kuchni :;230. Co do domku, to jak mówią z g... bata nie ukręcisz... ...

Aneczko! ;:114 ;:114 ;:50 ;:50 ;:114 ;:114 Też się cieszę, że Cię czytam!

A za chwilę nowa porcja obrazków...
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Znowu wcięło mi pierwszą część posta.... szczęśliwie udało mi się go znaleźć i skopiować... :twisted: Ale wszystkie emotki przepadły...
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

hehe ano widziałam ;:196 ale i tak są cuuudowne ;:167
Awatar użytkownika
Mufka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lut 2009, o 20:02

Post »

Witaj Asiu :wit
bardzo brakowało mi Ciebie i zdjęć Twojego pięknego ogrodu ! Wielokrotnie zaglądałam, czy jesteś, aż nareszcie doczekałam się kolejnych wspaniałych, kipiących kolorami i radością lata, zdjęć ;:138
Bardzo proszę, nie znikaj więcej, pozbawiając nas radości oglądania Twoich ślicznych zakątków. Róże wspaniałe ;:oj
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

A więc perspektywa w oddali ale jest...tera tylko dożyć do emerytury ;:306
Podziwiam Cię jednak za siłę charakteru i za odwagę zerwania ze wszystkim i rozpoczęciem tego rozdziału życia na nowo....a wolny czas, może trzeba się go nauczyć celebrować na nowo, ale ile przy tym frajdy ;:oj

;:196
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Marta :lol:
Mufko ;:196.
Aga, dożycie do emerytury nie będzie proste... zwłaszcza, że miłościwie nam panujący ciągle przesuwają magiczną granicę nieróbstwa :;230 ...
Zgodnie z obietnicą trochę bardziej aktualne foty.
Na początek moja kobea... jak na razie poszła w liść ;:224
Obrazek

Dla Renaty Blue For You w trakcie drugiego kwitnienia...

Obrazek

Obrazek

lilie - szkoda, że większość już przekwitła...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mary Rose
Obrazek

Leonardo da Vinci
Obrazek

Golden Celebration
Obrazek

Bernstein Rose
Obrazek

Ascot
Obrazek

"takie tam"
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

na koniec fauna z dedykacją dla Sweety...
Obrazek

Obrazek
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

ooooo taka sama ważka u mnie lata ;:oj
a jak tam niecny plan powiększenia rabaty? ;:224
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Asiu świata prawa....już niedługo nie będziemy w ogóle wyglądać słodkiego lenistwa, bo będziemy pracować aż do ostatnich chwil na tym ziemskim padole :?

Takie tam lubię najbardziej ;:167
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Ty wiesz, co lubię najbardziej ;:196
Ważka wygląda jakby przeprowadzała jakąś precyzyjną operację :heja Bardzo mi się podoba ;:138
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Cześć Asiu mistrzyni manewrów ;:306 Takiej ważki nie widziałam.... Zastanawiam się gdzie ona ma oczy, to znaczy które, to są. :;230 W poniedziałek ratowałam ważkę, która wpadła do oczka i na pleckach próbowała płynąć do brzegu.
Wyjęłam ją z wody i posadziłam na kamieniu. Wysuszyła skrzydełka i odleciała. Ona mnie się wcale nie bała.
Jak jej podnosiłam zlepione skrzydełka, to ona w tym czasie myła sobie mordkę.
Fajne stworzonka. ;:168
Podoba mi się różowa nakrapiana lilia. ;:333 Szkoda, że te kwiaty mają tak krótki okres kwitnienia.
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Asiu, ja tak szybciutko, bo muszę zmykać ;:19, właśnie dzisiaj dowiedziałam się od Kasi, że powróciłaś, więc musiałam zajrzeć, super, że znów jesteś ;:196 , zdjęcia ogrodu jak zwykle imponujące, czy ta różowa lilia to może Anastasia?
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Asiu, dziękuję za foki Blue For You Już jest na mojej liscie chciejstw a Lovely Green może uda mi się wiosną upolować :wink: Ma wyjatkowy kolor.
Pozdrawiam.
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”