Pod Jesionem cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Pod Jesionem cz.2

Post »

Pat! Tak! Na Winiarach, tyle że Wisły nie widziałam, bo za nisko miałam okno, ale faktycznie zaraz za parkingiem piknę widoczki (ba nawet na spacery można wychodzić). Zdaje się, że znasz płockie szpitale?
Wyślę Ci na PW zdjęcie kawałka mojego ogrodu (do publicznej prezentacji są zbyt drastyczne), to zobaczysz dlaczego martwię się chwastami ;:306
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

Reniu, co się da , to kosą potraktuj :wink: Takie rzeczy jak totalnie zrośnięty ogród, mnie też się kiedyś zdarzyły,opowiadałam Ci.Teraz się lecz i oszczędzaj, a za rok poszalejesz :wink:
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

renzal pisze:Pat! Tak! Na Winiarach, tyle że Wisły nie widziałam, bo za nisko miałam okno, ale faktycznie zaraz za parkingiem piknę widoczki (ba nawet na spacery można wychodzić). Zdaje się, że znasz płockie szpitale?
Wyślę Ci na PW zdjęcie kawałka mojego ogrodu (do publicznej prezentacji są zbyt drastyczne), to zobaczysz dlaczego martwię się chwastami ;:306
moi dziadkowie mieszkali na Winiarach, do szpitalnej kaplicy co tydzień przymusowo na mszę mnie ciągnęli :) A za szpital chodziłam na spacery, ale to było jeszcze w czasach, kiedy tam niczym nieskrępowana natura rosła, a nawet w Wiśle można się było kapać :wink:

a na chwasty to może domowników napuścić, niech te co dorodniejsze wyplewią zeby w oczy nie kłuły :wink:
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu! Kosa faktycznie przydałaby się, ale to dziadostwo trzeba z korzeniami, więc całkiem nie rozwiążę tematu.
Pat! W Wiśle znów od kilku lat można się kąpać i nawet jest plaża dość licznie uczęszczana. Teraz Kaplica jest w nowej części szpitala, ale równie chętnie odwiedzana przez miejscowych, ba ma nawet ładny ogródeczek z różami, czego oczywiście nie przegapiłam :;230
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Renatko czytam, ze znowu wolałaś szpital od ogrodu, no ale nie dziwię się jak do takiej lecznicy trafiłaś, a ogród zachwaszczony! Tylko dlaczego z tych wspaniałych szpitali na ogół wychodzimy bez diagnozy. Coraz więcej aparatury i badań a coraz mnie wiemy :lol: Zdrowia Ci życzę! a ogrodem się nie przejmuj jak Ci wrócą siły zrobisz wszystko.
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Marysiu! próbowałam podczytywać wiadomości na telefonie, ale marny był efekt i na koniec nawet tą możliwość straciłam. Staram się cokolwiek robić, ale marne efekty moich starań. H próbuje się pomóc, ale opielić moich roślinek już się nie podejmnie.
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Renia, odpuść sobie w tym roku.
Jak odzyskasz siły w nowym sezonie zrobisz ogrodowa rewolucję.
Aż mi się nie chce wierzyć, że jesteś tak zadowolona z pobytu na Winiarach. To chyba jednak jakiś inny szpital był.
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gosiu! A jednak! Można i na Winiarach, widocznie to jednak od ludzi zależy. :lol:
Ja już nie walczę o piękny ogród (nigdy go nie miałam, więc mniejsze rozczarowanie), ale o to coby chwaściory nie zagłuszyły resztek moich biednych roślinek. ;:131
Awatar użytkownika
sosna1
500p
500p
Od: 23 mar 2010, o 22:03

Post »

renzal pisze: Ja już nie walczę o piękny ogród (nigdy go nie miałam, więc mniejsze rozczarowanie), ale o to coby chwaściory nie zagłuszyły resztek moich biednych roślinek. ;:131
I tu Cię rozumiem. :wit Nawet nie wiesz jak bardzo!
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

A mnie coś kopnęło i plewię plewie plewię i widac już działkę - a myślałam, że juz odpuszczę...
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Reniu zdrowie jest jedno a chwastów multun .odpuść sobie .Jak dojdziesz do siebie ogarniesz teraz myśl o sobie. :D ;:196 :wit
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

;:oj Niemożliwe. Winiary, to jeszcze epoka słusznie miniona!!!
Renata, daj spokój z chwaściorami. Niech już rosną. Teraz musisz myśleć o sobie i swoim zdrowiu.
Ogród nie ucieknie. Trzymaj się kochana ;:167 ;:196
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35

Post »

Dopóki leje to możesz pauzować bez wyrzutów sumienia :lol: U mnie już stoją ostre kałuże i mam przymusową odsiadkę, chyba ruszę na zakupy. ;:306
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

To już koniec sezonu. Ja bym tylko to co najpilniejsze zrobiła a z resztą dała spokój.
Musisz nabrać sił przed nowym sezonem. A potem to powoli ogarniesz kawałek po kawałku
Awatar użytkownika
nemezja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 kwie 2007, o 10:59

Post »

Dużo zdrówka Renatko! ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”