To ciekaweDufin pisze:ajania pisze:a ja pisałam z Panią Joanną

ale tak tylko sobie gdybam

To ciekaweDufin pisze:ajania pisze:a ja pisałam z Panią Joanną
A czy w PL to tylko przez internet mozna kupowac storczykiDufin pisze:no niby tak, ja zawsze tak mówiłam ale np jak już uzbierałam 70 zł na storczyka plus 20 zł przesyłka to uznawałam, że to za drogo wychodzi i opłacałoby się zrobić większe zakupy za jednym razem, na które nie miałam nigdy kasywracałam do punktu wyjścia
jeszcze za Lueddemanniana może się to opłaca, ale nie czaję jak widzę siewkę za 20 zł plus 10 koszt przesyłki w momencie, kiedy dorosły storczyk kosztuje 40 zł
więc już sama musisz sobie przekalkulować ;) w sumie mi się udalo keiki Lueddemanniana kupić za 10 zł..
Kasia a ja chyba nie umiem na e-bay nic znaleźć za rozsądną cenę. Storczyki owszem za 40 zł ale do tego przesyłką drugie tyle albo ponad
Niestety u nas tak nie ma, nie ma sklepu z botanikami w mieście. Albo ja po prostu u tym nie wiem.Alice 12 pisze:A czy w PL to tylko przez internet mozna kupowac storczykiDufin pisze:no niby tak, ja zawsze tak mówiłam ale np jak już uzbierałam 70 zł na storczyka plus 20 zł przesyłka to uznawałam, że to za drogo wychodzi i opłacałoby się zrobić większe zakupy za jednym razem, na które nie miałam nigdy kasywracałam do punktu wyjścia
jeszcze za Lueddemanniana może się to opłaca, ale nie czaję jak widzę siewkę za 20 zł plus 10 koszt przesyłki w momencie, kiedy dorosły storczyk kosztuje 40 zł
więc już sama musisz sobie przekalkulować ;) w sumie mi się udalo keiki Lueddemanniana kupić za 10 zł..
Kasia a ja chyba nie umiem na e-bay nic znaleźć za rozsądną cenę. Storczyki owszem za 40 zł ale do tego przesyłką drugie tyle albo ponadNie ma tak ze sobie jedziecie ogladacie i wybieracie?
Nie mam tu na mysli zwyklych falkow w supermarketach
Do Francji jeszcze blizej i Maz ma tam duzo przyjaciolactus pisze:Ala a do Francji tez przyjedziesz zeby mi sprzedac?
No ja kupie sobie siewki i będę je chodowac do doroslej rosliny, dla wlasnej satysfakcji, tak wiec jeśli juz jakas sprzedam to na pewno bedzie to dorosla roslinaDufin pisze:Alicjo z dorosłymi też możesz przyjechaćpo holenderskich cenach, pójdą jak świeże bułeczki