Witajcie wszyscy po dlu..........giej nieobecnosci ale brakuje czasu na wszystko nie wiem w co rece wlozyc Wrocilam z delegacji po 2 tygodniach roslinkami zajela sie sasiadka juz wstydze sie ja prosic ,tyle razy juz ja wykorzystalam w tym celu ze nie idzie zliczyc

:oops:Ale najwazniejsze ze kwiatuchny cale i zdrowe zastalam po powrocie
Ale brak czasu to nie jedyny powod ze tak malo zagladala powinnam napisac inaczej zagladalam codziennie ale pisalam sporadycznie - Ktos mnie oszukal z tego forum ,moze jestem naiwna, latwowierna ale juz taka jestem

Spotkalo mnie tu duzo dobrego od samego poczatku ,otrzymalam od was roslinki bezinteresownie za co jeszcze raz dziekuje

No ale miesiac temu pewna osoba z ktora uzgodnilam wymiane badylkow nie dotrzymala slowa Ja wyslalam jej chyba wszystkie szczepki domowych i ogrodowych a ona po 2 dniach zniknela z forum choc moze zarejestrowala sie pod innym nikiem ,sama nie wiem

Tez nie wiem czy powinnam z tym cos zrobic czy zostawic to tak jak jest a moze powinnam ostrzec innych.Doradzcie

Mam jej adres domowy pod ktory wysylalam paczuszke ale sama nie wiem co mam z tym dalej robic Czuje niesmak i zniechecenie ,mysle ze z czasem mi przejdzie Pozyjemy zobaczymy