Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 20

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 20

Post »

Dorciu, miło mi - zapraszam!
Jolu, wypoczęta? Zadowolona z urlopu? U mnie temperatura znacznie przyjemniejsza niż wczoraj... liczę na ten zapowiadany deszcz.
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Rano pokropiło. Kpina to, nie deszcz, ale trawa z wierzchu mokra. Na pewno się ochłodziło, aż żyć się chce :D Wypiję kawę i pójdę pokręcić się po ogrodzie.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
x-ag-a
---

Post »

Ewuś, no sama widzisz.
Posadziłam przed chwilą na zewnątrz - żeby nie nabrudzić w domu - szable do donic... odwołuję, że u nas chłodniej... płynę!
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguś, życzę deszczu i oddechu od tropików - u nas popadało i jest znacznie przyjemniej. Miłego dnia :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
Pacynka
500p
500p
Od: 16 lis 2012, o 19:04
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Aguniu, z opóźnieniem, ale jestem :) Podczas mojej nieobecności powstał nawet blog opowiadający historię miejsca i przedstawiający etapy prac! Bardzo lubię oglądać początki tworzenia ogrodu. Patrząc na Twój, zdawałoby się, że ma więcej lat niż 6, ale to zapewne za sprawą zapożyczonego tła oraz zastanych drzew. Niemniej jednak, od razu zastanawiam się jak wyglądać będzie za kilka lat ogród, który właśnie tworzę. Jestem szalenie ciekawa i pełna wielkich nadziei :wink:
Nie jestem na bieżąco, więc powiedz jak wygląda temat autorskiej kwiaciarni, którą chciałaś założyć?
Awatar użytkownika
tu_Brzoza
100p
100p
Od: 5 gru 2012, o 07:44

Post »

Aguniu, pomysł z blogiem ;:333
Czy jest możliwość, by zdjęcia tam były większe? Te, które pokazujesz tutaj robią, nomen omen, dużo większe wrażenie.
Świetnie, że pokazałaś fotki z pierwszego sezonu. To faktycznie nadzieja dla początkujących ogrodników.
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

U mnie temperatura znacznie przyjemniejsza niż wczoraj... liczę na ten zapowiadany deszcz.
Aga ja też czekam na te kilka kropli z nieba, ale coś słabo to idzie. Może znienacka chmurzysko jakieś przyjdzie i popada. Póki co słonko i przyjemny wiaterek. Tak to ja lubię ;:215
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Aga,u mnie popadało nad ranem i od razu chłodniej się zrobiło.Rosliny odżyły dzięki temu,bo hortensje zaczynają masowo gubić liście.
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Aga ja też skusilam się na sernik z borowkami.Biszkopt-spod oczywiście pieklam w ten piekielny wczorajszy upal.Nic nie pokropilo i dalej i ja płynę.Cudne portrety róż.
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39

Post »

Aga i ja wpadłam na Twojego bloga... , a tam na widoczki z początków tworzenia ogrodu ;:oj wow to tylko 6 lat?...aż nieprawdopodobne... że w tak krótkim czasie stworzyliście tak cudowne miejsce...gratuluję ;:215

Pozdrawiam Jola
x-ag-a
---

Post »

Jolu, bardzo się cieszę że do mnie zajrzałaś, bo dzięki temu okryłam i ja Twój świat :)
Ja dopiero raczkuję... nie jestem zadowolona z niczego, więc niewykluczone, że oprawę będę zmieniać ;-)
6 lat to niby niedługo, ale jak widać dla ogrodu to już kawał czasu!
Aniu, sernik z borówkami brzmi bardzo smakowicie... ja kocham jagody, borówki i maliny - wg mnie to najsmaczniejsze owoce. Popadało?
Małgosiu, super, że spadł u Ciebie deszcz! Moje Grandiflory są strasznie biedne, nie wiem czy kwiaty pozostaną na nich długo...
Magda, doczekałyśmy się :heja
Feluś, ta telepatia z blogiem była świetna :D
Zdjęcia możesz powiększyć klikając - wtedy w dużym rozmiarze przewijasz te zamieszczone przy danym poście.
Zresztą, cierpliwości - niewykluczone, że niedługo zmienię wszystko ;-)
Początkowe fotki nie są najpiękniejsze, ale pokazują że i my zaczynaliśmy od zera...
Pacynko, witam po przerwie! Blog dopiero w powijakach, ale mam nadzieję, że z czasem się rozkręcę pokazując też trochę więcej siebie, własnych zmagań z ogrodową pasją i innych inspiracji.
Twój ogród rozwinie się podobnie jak nasz... wystarczy chwila cierpliwości ;-)
Temat własnego biznesu wciąż na tapecie... jednak nie mam jeszcze żadnej konkretnej odpowiedzi na Twoje pytanie ;-)
Robaczku, spełniły się Twoje życzenia - dzięki!

Kochani, po wielu wielu dniach (nie pamiętam kiedy ostatnio widziałam deszcz na własne oczy, serio) pada! W oddali mocno grzmi, zerwał się wiatr... nie ma ulewy, ale trochę zmoczyło :)
Awatar użytkownika
tu_Brzoza
100p
100p

Post »

Zdjęcia możesz powiększyć klikając
Rany, masz mnie za aż takiego lamera? :;230 Chodziło mi o powiększenie tych powiększonych.
Zdjęcia tutaj są dużo przyjemniejsze w odbiorze. Tak pod względem rozmiaru jak rozdzielczości. Po tamtych mam niedosyt, bo wiem jak ile wrażeń mogą dostarczyć w swojej pełnej krasie. Nie znam się na techniczej stronie blogów, możliwe, że nie dają możliwości unieszczania zdjęć o dużej rozdzielczości, ale co mi szkodzi pomarudzić ;).
A zdjęcia początków też są na swój sposób piękne. I z pewnością bardzo inspirujące.
x-ag-a
---

Post »

Feluś, nie mam, ale na wszelki wypadek piszę, co mi tam ;-)
Mnie też się nie podoba ich rozmiar i obiecuję, że to zmienię jeśli tylko wpadnę jak to się robi ;-)

Jaka pogoda w Sz-nie? U mnie przepięknie leje ;:173
Awatar użytkownika
tu_Brzoza
100p
100p

Post »

:wink:
Chciałaś deszczu, to wysłałam. U mnie w tej chwili piękne, kiczowate niebo tuż po zachodzie słońca.
Z mojej "wieży" mam fajne widoki, będę za nimi tęsknić. Idę oglądać film na Kulturze. Pa!
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguś byłam , widziałam , podziwiałam to pustkowie które stało się cudnym ogrodem.
Ten Blog jest jakimś sposobem opisania swojego miejsca na ziemi, początki fajne. :uszy
A u mnie tylko pokropiło ;:145 zazdroszczę Ci tego deszczu :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”