Ogródek Olgi - Olga00

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
x-p-k
Konto usunięte na prośbę.
Od: 3 sie 2008, o 00:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Naprawdę ślicznie :D
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Piekne widoczki i ogródkowe i z wycieczki.A Twoje kwiatuszki tak ładnie kwitną.
Olga00
500p
500p
Od: 4 maja 2008, o 19:02

Post »

Zuziu cieszę się, że podobają Ci się moje kwiatki, chociaż ja mam zawsze jakieś "ale"co do mojego ogródka. Rodzinka już się ze mnie śmieje jak widzą,że coś przesadzam, coś dosadzam, ale chyba na tym rzecz polega żeby upiększać swoje królestwo. Pozdrawiam i zapraszam Olga. :wit
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Oj przy tym forum to upiększysz tak ten ogród że królewski będzie wysiadał. Jak tylko pooglądasz co inni mają to też zachcesz to mieć.
Jedyny problem to braki na koncie ale ogród będzie królewski :lol: :lol: :lol: Wiem to po sobie nie mam działki ale kupuje co się da na balkon i do domu. :lol: :lol: :lol:
Olga00
500p
500p

Post »

Witaj Krzysiu. Cieszę się, że odwiedziłeś mnie ponownie i zapraszam jeszcze. Ja już tak mam, że jak się naoglądam tych wszystkich pięknych ogrodów, to chciałabym coś zmienić u siebie, tylko nigdy nie wiem od czego zacząć, a nawet jak coś mi się uda to za dwa dni pomyślę sobie po cichu, że mogłam to zrobić inaczej. Jak pobędę tu trochę dłużej to na pewno się dużo nauczę. Pozdrawiam i zapraszam.
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Witam Cię Oluniu.Troche mnie u Ciebie nie było, ale juz nadrobilam zaległości. Właśnie tak myslałam że albo Szklarska albo Karpacz- super fotki z wycieczki. Jagody pysznie wyglądają, ale nie lubie ichzbierać zdecydowanie wole grzybki. Oluniu kochana nasionka tego kwiecia co u mnie jak chcesz to masz. Buziaki dla Ciebie i dla Małgoni. Pa miłego wieczorku życzę. :P :P :P :P
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
Hanka 1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Olga
Parę dni mnie nie było w twoim ogrodzie a tu tyle nowości.Widać,że masz serce do roślin a one maja do ciebie-tak trzymaj.
Zdjęcia z wycieczki rowerowej jakoś mi znajome tereny, czy to Górach Stołowych?
kochajmy ludzi, tak szybko odchodzą...
oaza spokoju Hanki
ciasta domowe Hanki
samanta
500p
500p
Od: 21 lip 2008, o 20:00

Post »

Witaj Olgo.
Pospacerowałam sobie po twoim ogrodzie i obwąchałam wszystkie kwiatki.Twój ogród wcale nie jest taki mały - trochę się nachodziłam.Bardzo podoba mi się różowy zawilec , takiego nie mam,ale za to ogrom białych- muszę to nadrobić.Zdjęcia z wycieczki rowerowej - super,aczkolwiek mnie po takim relaksie musieliby reanimować :lol:
Pozdrawiam. Marta.
grigori24
---
Od: 18 paź 2007, o 17:13

Post »

Witaj Olgo!

Jestem u Ciebie po raz pierwszy i nadrobiłem to czego wcześniej nie widziałem a jest na co popatrzeć ;:138 ;:138 ;:138 ;:108 . Roślinki super no i brzusio się nacieszył :D :D :D .
Do zobaczenia. ;:100 ;:100 ;:100
Olga00
500p
500p

Post »

Witam wszystkich. Giguś niestety nie trafiłaś, to są Kowary a dokładniej Jelenia Struga. Są tam też sztolnie do zwiedzania. Giguniu jeśli chodzi o nasionka, to bardzo chętnie tylko nie wiem czym będę mogła się odwdzięczyć. Mogę podać Ci adres na PW? Pozdrowienia od Małgosi.
Haniu cieszę się, że tak myślisz, tylko ja obawiam się, że roślinki nie bardzo mnie lubią, bo nie są tak piękne jakbym chciała, za to Ty Haniu masz wielkie serce do roślinek, przetworów, ciast i dużo można wyliczać.
Cieszę się Martusiu, że odwiedziłaś moje królestwo. Jak oglądam inne ogrody to wydają sie duże, może dlatego, że jest tam bardzo dużo kwiatów i krzewów, ja chyba nie miałabym miejsca na tyle roślin. Zawilec mam jeszcze posadzony w dwóch miejscach, ale jeszcze nie kwitną więc nie wiem jaki będą miały kolor.
Grigori zapraszam częściej, ogródek nie jest zamykany, więc można spacerować o każdej porze :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam Olga.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

oluniu nie musisz niczym mi wielka przyjenośc sprawi, ze sie podzielę, Kochana na PW podaj adres, postaram sie do konca sierpnia wyłac bo potem na 2 miechy wybywam z kraju. buziaki dla Ciebie i Małgosiaczka
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Olga00
500p
500p

Post »

Witaj Giguś. Będzie nam smutno przez te dwa miesiące jak Ciebie nie będzie :cry: :cry: :cry: Buziaki od Małgosi i oczywiście ode mnie.
Dzisiaj pogoda była idealna do pracy w ogrodzie. Trochę walczyłam z chwastami, troszkę posiedziałam i myślałam co tu jeszcze zmienić, ale najgorsze to, że nic nie wymyśliłam :( :( :(

A oto kilka zdjęć Obrazek Obrazek
To moje pierwsze aksamitki, które sama wysiałam.

I nie wiem czy to idzie małymi kroczkami wiosna czy jesień, bo zakwitła prymula, stokrotka, astry też zakwitły
Obrazek Obrazek Obrazek

Córka przyniosła małą przekąskę, żebym miała więcej sił do pracy w ogrodzie Obrazek
Nadziewane pieczarki. Dobre były, ale mało :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam i zapraszam Olga.
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Ogród

Post »

Witaj Olu piękne masz kwiaty,u Ciebie to pewnie nie bedzie jesieni tylko wiosna i lato skoro kwitną prymulki.pozdrawiam Halina
Olga00
500p
500p

Post »

Witaj Halinko w moich skromnych progach. Bardzo bym chciała żeby to lato trwało jak najdłużej. To jest mój pierwszy sezon ogródkowy, szkoda,że lato tak krótko trwa :cry: :cry: :cry:
x-p-k
Konto usunięte na prośbę.
Od: 3 sie 2008, o 00:13

Post »

No niestety, zima zawsze jest ciężka dla ogórkowych maniaków, ale nie martw się nic - po zimie przyjdzie wiosna, najpiękniejsza i co roku wyczekana! :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”