Moja kolorowa terapia antystresowa 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Karolina__
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2009, o 19:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moja kolorowa terapia antystresowa 2

Post »

Ania bajeczne dalie, nie dziwię się, że je pokazujesz bo jest na czym oko zawiesić ;:215
Awatar użytkownika
AliWas
500p
500p
Od: 24 lut 2013, o 00:17
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Cudne Dalie i Mieczyki ;:138
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Cudne dalie a z zapylaniem liliowców próbowałaś?
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Aniu, jesteś niesamowitą kobietą, mając trójkę, jakże uroczych dzieciaczków i tyle zwierząt, Twój ogród tętni życiem, jest zadbany, kolorowy i uroczy, wiem ile samozaparcia i trudu to wymaga, ale wiem też ile daje radości, szkoda tylko, że dzisiejsze młodsze pokolenie tego nie czuje i chociaż mam wrażenie, że Ty do tego pokolenia należysz, to, to co robisz jest na prawdę dzisiaj wyjątkiem, więc wielkie ;:63 inni wolą niestety wygodę, bo im wszystko za ciężko. Widzę, że i dzieci zaraziłaś miłością do roślinek, to dzisiaj chyba rzadkość, bo które dziecko potrafi tak się nimi cieszyć jak Twój Franek ;:oj
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35

Post »

A mnie się podoba ostatnia fotka ;:224 moje klimaty ;:306 Teraz w czasie żniw to ciągle takie oglądam. :;230 Ha na zmianę z ogórkami i innymi owocami. ;:36
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17

Post »

Aniu dalie cudne. Masz siłę wsadzać i wysadzać ich 60 odmian? Pożniej przechowanie. Z tego też powodu u mnie dalii nie ma w ogrodzie.
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu cześć .Piękne masz kwiaty ,a dalie sam miód .Cudowności .Gdzie się zaopatrujesz?
Czasem nie myśl,że zapomniałam o nasionkach ,pamiętam ,ale zerwałam je w opakowaniach ,bo się bałam ,że nie zbiorę a chętnych dużo .Muszę teraz zajrzeć ,czy dojrzały ;:108 ;:196
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

Karolina__ pisze:Ania bajeczne dalie, nie dziwię się, że je pokazujesz bo jest na czym oko zawiesić ;:215
;:196 Dziękuję.Widziałam Twoje zdjęcia.Też masz cudeńka ;:108 .
AliWas pisze:Cudne Dalie i Mieczyki ;:138
Alinko dziękuję ;:196
becia123 pisze:Cudne dalie a z zapylaniem liliowców próbowałaś?
No ja bym nie próbowała? Oczywiście ze biegałam z pędzelkiem między liliami i liliowcami ;:172 .Wspólłpraca okazała się owocna :tan .Mam nadzieje na nasionka :heja
ilona2715 pisze:Aniu, jesteś niesamowitą kobietą, mając trójkę, jakże uroczych dzieciaczków i tyle zwierząt, Twój ogród tętni życiem, jest zadbany, kolorowy i uroczy, wiem ile samozaparcia i trudu to wymaga, ale wiem też ile daje radości, szkoda tylko, że dzisiejsze młodsze pokolenie tego nie czuje i chociaż mam wrażenie, że Ty do tego pokolenia należysz, to, to co robisz jest na prawdę dzisiaj wyjątkiem, więc wielkie ;:63 inni wolą niestety wygodę, bo im wszystko za ciężko. Widzę, że i dzieci zaraziłaś miłością do roślinek, to dzisiaj chyba rzadkość, bo które dziecko potrafi tak się nimi cieszyć jak Twój Franek ;:oj
Ilonko, tyle ciepłych i miłych słów.Czy to na pewno o mnie i moim ogródeczku? :roll: Jest maleńki ale daje mi mnóstwo radości.Wśród codzienności jest dla mnie niezastąpioną odskocznią.Jak to mówi moja przyjaciólka, mam "fazę" na ogródek i muzykę Scorpionsów :lol: .
Lady-r pisze:A mnie się podoba ostatnia fotka ;:224 moje klimaty ;:306 Teraz w czasie żniw to ciągle takie oglądam. :;230 Ha na zmianę z ogórkami i innymi owocami. ;:36
Balbinka rośnie ładnie, więc i miło popatrzeć na nią.Taki mój pocieszacz po tych wszystkich przygodach smutnych.Ogórki z pierwszego siewu już są w zielonym niebie.na razie mam spokój z szykowaniem przetworów.Teraz temat numer jeden to tak jak u Ciebie to żniwa .
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Biedronka641 pisze:Aniu dalie cudne. Masz siłę wsadzać i wysadzać ich 60 odmian? Pożniej przechowanie. Z tego też powodu u mnie dalii nie ma w ogrodzie.
Dali miałam 60 odmian, ale już widzę ze niestety kilka mi nie wyrosło wcale, więc i liczba zmaleje niestety.Nie wiem jeszcze dokładnie które straciłam, bo część w pąkach jeszcze.Jednak liczba odmian to jedno, ale ilość sadzonek to drugie.Mam jeszcze dużo takich najpopularniejszych w 3 kolorach.Razem pewnie około 100 dołków trzeba zrobić :lol:
W sadzeniu pomaga mi dzielnie maż.Wykopuję na raty.Wreszcie mam dobre warunki do przechowywania, więc mam nadzieję że nowości ładnie mi przezimują.
ewa_rozalka pisze:Aniu cześć .Piękne masz kwiaty ,a dalie sam miód .Cudowności .Gdzie się zaopatrujesz?
Czasem nie myśl,że zapomniałam o nasionkach ,pamiętam ,ale zerwałam je w opakowaniach ,bo się bałam ,że nie zbiorę a chętnych dużo .Muszę teraz zajrzeć ,czy dojrzały ;:108 ;:196
Ewa... pisałaś ze masz słabą pamięć, ale ja to jestem wcale nie lepsza... pamiętałam zę umawiałyśmy się na wymiankę, i że to mają być nasionka , ale czego? :oops: no sklerozę mam jak nic :shock:
Częśc dali mam od mamy, kilka to zeszłoroczne zakupy internetowe.Ale nie mogło u mnie zabraknąć ślicznotek od Pana Stanisława ;:167
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ciekawe co z tego będzie ;:224
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
zeberka4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2009, o 17:25

Post »

Śliczne,kolorowe widoczki pięknie!
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Kapitalny kolorek floksa-znasz nazwę ?
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Niestety , nie znam nazwy swoich floksów.Dostałam po kawałeczku od takiej starszej pani.Jedyne co mnie martwi, to że słabo przyrastają, na razie właściwie wcale...ale dlaczego?
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ależ dziś gorąco znowu...
Nazwałam swoje dalie od Pana Stanisława.Jak mi siły wystarczy, to wieczorkiem wstawię kilka podpisanych zdjęć :tan
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aniu cudne kolorowe kwiaty...... ten jaśniuteńki różowy floks z białym środeczkiem mnie zauroczył....delikatne cudeńko ;:oj ....a i ten bielutki.... taki elegancki i piękny......
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”