Ale masz za co jeść i pić? Czy wracasz autostopem?turpis pisze: i troche mnie ponioslo...

Ale masz za co jeść i pić? Czy wracasz autostopem?turpis pisze: i troche mnie ponioslo...

Bo wiedziałam, że tak będziepiasek pustyni pisze:A cóż Cię tak rozbawiło...?

No przecież jestempiasek pustyni pisze:bądź dla Niego łagodna...

A dlaczego uważasz, że to choroba? Choroba to coś złego, przykrego i szkodliwego, a takie kaktusy, to wyłącznie korzyści! (no, może lekko czasem cierpią na tym finanse, ale to skutek uboczny tylko ;) )piasek pustyni pisze:Fakt, że przechodzi w kolejne stadium choroby...?

Jak i inne rebucjowate. Niestety troszkę tam namieszane z nazewnictwem.
 Jak i inne rebucjowate. Niestety troszkę tam namieszane z nazewnictwem. Mam tu teraz całkowity rozgardiasz, rośliny jeszcze nie posadzone. Jak tylko znajdę chwilę, wszystko uporządkuję, wlepię fotki zdobyczy i samych szklarni.
 Mam tu teraz całkowity rozgardiasz, rośliny jeszcze nie posadzone. Jak tylko znajdę chwilę, wszystko uporządkuję, wlepię fotki zdobyczy i samych szklarni.   Dla osłody "Huljo" po kolejnych dwóch tygodniach - umieszczony w poście wyżej, tam gdzie jego zbiorcza sesja.
  Dla osłody "Huljo" po kolejnych dwóch tygodniach - umieszczony w poście wyżej, tam gdzie jego zbiorcza sesja.   

. Z niecierpliwością czekam na obszerne relacje i fotki
 . Z niecierpliwością czekam na obszerne relacje i fotki  Trochę mam i ja bałagan, bo koniec remontu, ale zaglądam i czekam
 Trochę mam i ja bałagan, bo koniec remontu, ale zaglądam i czekam 

Właściwie to wziąłem wszystko co miałturpis pisze:bandito - to może w końcu podzielisz się tym źródłem, skoro już masz swoje zamówienie?
 i jeszcze czekam na variegaty bo bedzie dopiero zapylał
  i jeszcze czekam na variegaty bo bedzie dopiero zapylał 

:P
 :P
 gratulacje.
  gratulacje. 
  "Huljo" mnie denerwuje, chociaż przynajmniej zapowiada się cv nudum - drugi szczepiony w tym samym czasie osobnik jest mniejszy (dlatego się nim nie chwalę), ale ma już na sobie pełno kłaków.
 "Huljo" mnie denerwuje, chociaż przynajmniej zapowiada się cv nudum - drugi szczepiony w tym samym czasie osobnik jest mniejszy (dlatego się nim nie chwalę), ale ma już na sobie pełno kłaków.   Nigdy więcej nie zamówię niczego od Prochazki.
  Nigdy więcej nie zamówię niczego od Prochazki.