Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Post »

Dorotko, mamusiny ogród pełen uroku i przytulnych zakątków..stare pnie drzew dodają mu nobliwego wyglądu ;:170
Twoja córeczka wygląda jak ogrodowy elfik, cudna!
Pozdrawiam serdecznie :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dobereczek kochani :wit
Alez smazalnia u mnie o matulu ;:oj ogródecek podlany...kawke druga stawiam , jest kto na przyczepkę ;:196

Marysiu...bo ja tam wiem czy podobna....ona jest taka ...swoja ;:306 ludzie mówia,ze podobna...ale mi tam rybka...teraz mam podobne włosy do Emi, ale jak byłam dzieckiem to byłam blondyna :wink: jak fajnie znowu cie przeczytac i zobaczyć ;:138 Kudłate to mamy...a z pieknosciami to popróbuje nadrobić :wink:
Małgoniu ;:4 tak ...masz racje jest tam co robic bo to kawał ogrodu jest....musze jeszcze zwlec troche cudów, z rózami i hostami zaczełam....jeszcze trawiochów musze nawiezć i bukietowych hortensji :heja
Helenko no tak masz rację ,mamy ogród to juz troche latek ma...jest taki tajemniczy ...bardzo go lubię ;:108 Fedra mi si epodoba równiez ;:173 szczególnie te falbaneczki na płatkach ;:173
Kasiu nie wiem czemu nie fotnęłam rowów przed domem mamy...to jest dopiero mistrzostwo swiata,ci mówię ;:108 Mój elfik takie czasem robi słodkie oczka...przewaznie smiga przez ogród jak struś Pędziwiatr...ale zawiesza sie przy slicznotach...co prawda to prawda, rusza ja natura :wink:
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

...i ja dołączam z drugą kawką - jak mi tego brakowało!
Doris, córę masz cudną - przeurocza mała dama ;:170
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10

Post »

No pewnie, że się do kawki przyłączę, o każdej porze :!:
Poproszę w "swojej" filiżance.
Ale nam dałaś do myślenia tymi zdjęciami :shock:. Twoje róże (ta fioletowa jak ma na imię :!:), mamy róże, floksy, piękne ogrody, zielone jaskinie i kurtyny, a w tym wszystkim buszuje śliczny wesolutki Skrzacik i wspaniały
pies :shock:.
Jakie to dla dziecka i wilka fantastyczne miejsce do brykania :!:

;:196 Jagoda
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Ja tez poproszę, a najchętniej mrożoną ;:136
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hejka :wit lece z kawunia kochani moi.....dzisiaj u mnie fajniutko chłodno dla odmiany :wink:
Dzisiaj zmontowałam małej sniadanko i pytam....chcesz zjesc w domku czy w ogródku :?:
-w ogródku....ciagnie mnie natura ;:108
skad ona bierze takie powiedzonka ;:306
Obrazek

Aguniu...jak ja lubie kawusiowac z wami ;:196 Hm... mała dama powiadasz :wink: prawde powiedziawszy to taki mały pieronek ;:170
Jaguś , prosze kawunię ;:196 Ta fioletowa to cud rózyczka, Lavender Ice, jestem nia zachwycona ...kwitnie całymi kisciami, kwiaty jak widac...nie sa mowite a trzymaja sie ho hoooo i jeszcze troche, a u mnie rosnie na patelni ;:173 Skrzacik masz racje kocha buszowac u mojej mamy, burek w oogrodzie tez maminy , Roxi :wink: Miłego dnia Jagódko ;:4
Dzisiaj Robaczku to da rade nie mrozona łyknąc...u mnie spore ochłodzenie ,ale jaka to ulga ;:172

Obrazek

Pashmina

Obrazek

The Prince

Obrazek

Red Leonardo da Vinci

Obrazek

Degenhart

Obrazek

Pastella

Obrazek

Chewdelight

Obrazek

Crocus Rose

Obrazek

Pink Piano

Obrazek

King Artur

Obrazek

Bright as a Button

Obrazek

Obrazek

znowu Pashminka od której trudno oderwac oczy ;:167

Obrazek

Laurencja...zachwyca mnie ten błekitny obłoczek kwiatów ;:173

Miłego dnia kochani ...spadam tymczaskiem ;:196
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Róże masz śliczne Dorotka ;:oj a ogródek mamy bardzo ładny....ma potencjał....bierzesz go w swoje łapki czy zostawiasz jak jest????
To TY teraz w lubelskiem buszujesz???
muszę do nich zajrzeć....moze jakie spotkanie mają....u nas 2 nie wyszły :(
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Chyba cie sciagnęłam myslami .Grazynko..bo miałam isćdo ciebie jak cie zobaczyłam na F.O ;:196
Ogródek jest mojej mamy...to jej królestwo i ja sie jej nie wtrancam :uszy ,podrzucam jej tylko to co lubi ....no trawy postaram sie przemycić ...bo az sie prosi aby podosadzac w te przestrzenie.....ale to jej dom ;:224
W lubelskim będę lada moment...jade troche poharowac, chciałabym sie załapac na jakie spotkanko...ale nie za bardzo wiem kiedy sa...trzaby u Danusi i Andrzeja sie wywiedzieć, widze ,ze i ty masz ochotę ;:4
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Lavender Ice jest cudna i ja też ją mam :heja A kawka na świeżym powietrzu u mnie odpada, bo wreszcie pada ;:114
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aneczka ;:196 ...oooo pada u ciebie ;:333 ,u mnie tylko tak pokropiło z rana a teraz wieje ino i nic poza tym...ale przyjemny chłodzik jest chociaż i mi wystarczy ,a deszczyk sobie zażyczyłam nocą . ;:113 ..bo wyjeżdzamy do parku chorzowskiego :wink: Levender Ice jest przecudnista co nie...dobrze żeśmy ja capnęły, ja muszę zdecydowanie dokupić tych ślicznotek,na taras i do mamuśki ;:108
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Dorotko fajnie się ochłodziło i wreszcie można swobodnie oddychać. U mnie też tylko troszkę pokropiło i ciągle wieje, teraz żeby się ochłodzić to wystarczy wyjść na dwór, już nie trzeba mrożonek ;:306

Cudnie Ci kwitną różyczki, w tym te moje ulubione które muszę mieć ;:215 moja Pashmina też obficie powtórzyła i nwet ten skwar nie zrobił na niej wrażenia. ;:173
Miłego pobytu w parku ;:4
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziewczyny...tem mój cudny elfik, laleczka ... :twisted: oooooo ;:145 wrzuciła mi telefon do miski z woda ;:223 o matulu...suszy sie teraz intensywnie suszarką...jak myslicie , ocale go czy juz po nim :roll:

Majeczka rózyczki kwitna cudnie....te od Petrovica pustacxzki mnie zachwycaja, szkoda tylko ,ze kwiaty tak szybkoprzekwitaja...za to bardzo szybko wypuszczaja kolejne....no i te ich rzęsy....urzekają .pashmina to w ogóle gwiazda ,ze hej.Pamietam,ze w tamtym roku sie nia nie zachwycałaś , chyba postarała sie teraz i urosła w twoich oczach prawda ;:108 Dzięki , mam nadzieje ,ze w parku pogoda nam będzie sprzyjać....lubimy to miejsce ;:333
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Rozłóż go - tzn. ściągnij obudowę i wyciągnij baterie. Mnie raz się udało :heja
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cześć Dorotko!
Ja dopiero skończyłam kosić trawnik... dobrze, że pogoda sprzyjająca - wiatr i zdecydowanie niższa temperatura... dzięki temu zrobiłam też obrzeża.
Lavender Ice i ja posiadam - napatrzeć się nie mogę na urodę tej różyczki... coś przepięknego w kolorze i pokroju kwiatu!
Miłej wyprawy do parku :)

PS. A telefon jak się wysuszy to zadziała albo i nie ;-)
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jeny chyba żyje chyba mój telefonik ;:138 przynajmniej na razie działa ;:180
Aneczka od razu go rozłozyłam na kawałki...wytarłam i suszyłam suszareczką...na razie Dzięki Bogu działą, mam nadzieje ,ze mu tak juz zostanie ;:180 Tak to była szybka akcja to moze nie zdazył fest namoknąć ;:108
Aguś to ty masz jeszcze wolne i działasz w ogródku ;:215 no tak przy takiej pogodzie to mozna kosic i wsio :wink: Kolejna zadowolona z lavender Ice...piekna bardzo ta rózyczka nie ma co ;:215 Mam nadzieje ,ze wypad do parku sie uda , Dzięki miłego dziona ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”