Majeczko, szczęściarze z Was - macie dłuższe lato
Jeżówki rozsiewają się jak szalone, nawet w szczerym piasku, pomiędzy kamieniami
Edytko tylko 10 km ! To naprawdę rzut kamieniem ! Można spacerkiem pokonać, więc przybywaj kochana, serdecznie zapraszam, bo kawka stygnie
Alu u mnie taka sama susza

Trawa zupełnie wyschła, wygląda okropnie. Już nie wiem co robić, bo roślinki marnieją w oczach i żadne lanie wody nie pomaga, bo tak duży areał i tak piaszczysty, że nie nadążam ...
Justynko wydaje mi się, że kiedyś takie miałam w W-wie, ale tak łapały mączniaka, że musiałam się z nimi rozstać. Ale może się mylę i była to inna odmiana

Dla Ciebie Mrs John Laing
Witaj
Bogna miło Cię gościć

Ja już od dawna znam Twój ogród i podziwiam, tyle że raczej cichutko

Też Cię pozdrawiam
Magduś jestem tego samego zdania

PS to żelazna odmiana do każdego ogrodu ! I na dodatek śliczna
Hej
Majeczko 
Teraz żniwa to jedna chwilka ! Wcześniej gospodarz obkosił pole, potem przyjechał kombajn i traktor z przyczepą. Kombajn kosił i wymłócone ziarno sypał na przyczepę. Wszystko zajęło niewiele czasu. Potem tylko sprzątnęli i wywieźli kostki słomy... i po żniwach !
Ale w oddali ciągle słychać pracujące maszyny i drogą przetaczają się opasłe kombajny, więc żniwa w pełni

Czy New Dawn z jeżówką Ci się spodoba ?
Gosiu nie tylko znam, ale i posiadam : fioletowe i różowe

Chcę je rozmnożyć i posadzić zamiast wysokich, choć nie jestem jeszcze zupełnie pewna efektu i waham się, bo może lepiej sprawdzi się kocimiętka ?
Jeżówki pełne nie rozsiewają się, ale ładnie się dzielą kępy i tak można je rozmnożyć. Ale czemu u Ciebie się pokładają ? Ciekawe...
Kochani dla Was wszystkich kilka zdjęć Nevady i Marguerite Hilling, które pięknie kwitną od wiosny i wcale nie mają zamiaru przestać, obsypując się ciągle nowymi pąkami