lora perukowiec jak go kupiłam i wsadziłam,to cały czas rośnie w tym samym miejscu- a ma jakieś 3 lata. Zdenerwował mnie trochę tym,że przymarzł w ostatnią zimę ,a jak pisałam była łagodniejsza niż poprzednie. Jak mu się nie będzie podobało,to oddam w dobre ręce

Gdzieś wyczytałam,że perukowca warto kupić z perukami,bo może ich nigdy nie zawiązywać ( choć kwitnąć,jak u Ciebie ).
sweety,MaGorzatko jak szukałam starszych zdjęć ,natknęłam się na takie domowe sprzed 4 lat i mocno zdziwiłam się na widok biurka komputerowego ustawionego w pokoju nad garażem ( teraz pokój ten to graciarnia),dałabym sobie paznokieć prawego kciuka obciąć,że w tym pokoju komputer nigdy nie stał. Taaak, dobrze jest mieć wszystko udokumentowane;-)
kamil888 Witaj

Z różami mam dopiero zamiar zacząć! Mam całkiem pokaźną listę na zakupy jesienne

a lilie jeszcze nie wszystkie kwitną, następne również pokażę:)
anym no chociaż ktoś mnie podziwia za te pierogi! Ja pierogi kleję raz do roku! Dokładnie na czas owocowania jagód. Dziękuję,że zauważyłaś mój trud,pierogi były wyśmienite ( to zasługa jagód zapewne )

a mój mąż jest grafikiem
pozdrawiam,dzisiaj bez zdjęć,bo siedzę przy nieodpowiednim komputerze.