Dzień dobry w piękny piątek! Wieje dziś co prawda, ale pogoda jak marzenie.
Małgolinko, witaj
Ewa, o urodzie polbruku nie ma co dyskutować - daje wrażenie uporządkowania i to jest w tym przypadku istotne, a opaska wokół domu konieczna. Kiedy ruszacie z pracami?
Hortensje w różnym tempie ruszają, także spokojnie... przecież ich miesiąc to sierpień. Moje faktycznie jakoś pędzą i cieszę się z tego, bo hortensje kocham na równi z różami
Mufeczko, to prawda! W naszych ogrodach czujemy się szczęśliwi i spełnieni - to tu toczy się najpiękniejszy odcień życia...
Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa! Wczoraj po południu było fajne światło do robienia zdjęć, stąd ta nasycona zieleń przeplatana promieniami słońca...
Jagódko, witam Cię serdecznie!

Cieszę się, że zaglądasz do mojego ogrodu z przyjemnością i w dodatku znajdujesz w nim ukojenie... to ta zieleń to sprawia ;-)
Gipsówka - tak, to ona... jeśli masz ochotę, to podzielę się nią z Tobą, tylko jak? proszę o instrukcję, bo do Isabell faktycznie pięknie by pasowała

Pozdrawiam Cię gorąco!
Marysiu, dzień dobry! Postaram się jeszcze częściej pokazywać Sarę

Ona chodzi za mną w ogrodzie krok w krok i stale pcha się w kadr ;-)
Linetko, staram się robić ładne i dobre jakościowo zdjęcia, jednak jestem tylko amatorem i nie wszystko wychodzi tak jak bym chciała... ale wciąż się uczę!
Maryniu, witam! Masz spostrzegawcze oko

Tak, pokazuję ogród z innej niż dotychczas perspektywy, skupiam się na fragmentach rabat, pokazując daną grupę roślin - myślę że to też ciekawe ujęcia, a przede wszystkim nie oglądacie wciąż tego samego ;-) Pozdrowienia!
Dorota, jesteś szalenie miła - dzięki za konkretne podsumowanie
Irminko, dziękuję że zajrzałaś! Tak, planów mam mnóstwo, niewykluczone, że teraz je doprecyzuję mając więcej czasu na przemyślenia... nawet gdyby brakowało funduszy na realizację, to pracy w ogrodzie nigdy nie zabraknie
Ewo, jak miło znowu Cię widzieć w moim ogrodzie!
Tereniu, wczoraj skosiłam trawnik, to i miło popatrzeć na murawę... ja niestety widzę jeszcze sporo zielska i muszę jutro wieczorem opryskać na dwuliścienne, bo zaczyna się to za bardzo rozrastać... Pozdrowienia!
Agniesiu, dziękuję że zaglądasz i nie szczędzisz dobrego słowa!
Iwonko, cała przyjemność Cię gościć
Aniu, faktycznie busz zrobił się ogromny, ale staram się go kontrolować, żeby też wyglądał przyzwoicie ;-)
Tawułki które zwróciły Twoją uwagę to chinensis To Have and to Hold.
Ewo, zapraszamy serdecznie
Mamciu Tereniu, cieszę się z Twoich odwiedzin!