To bylo tak.......cz 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: To bylo tak.......cz 2

Post »

Witaj Agatko ;:196
Ilonko zapomniałam wcześniej napisać :oops: - siedzą pod butelkami i już pączki listkowe nabrzmiewają ;:138 . Mam nadzieje że będzie ok. ;:196
Elu dziękuje za odwiedzinki - bardzo miło spędziłam czas czekam na następne spotkanko byle nie w czwartek i piątek bo znów będę miała na karku elektryków - nie wyrobili się ze wszystkim a mają robotę w Gdyni więc dopiero w czwartek mają być i pewnie im zejdzie do piątku.
Ewuniu miało mnie nie być na FO bo jestem na działce ale udało się uruchomić starego kompa więc dlatego brykam ale nie często, czy hortensje będą kwitły? ;:196
Ewuniu 7 - To jest moja pierwsza wersja i nawet patyczki róż zdobywam . Czekam na rozkwit lili żeby zobaczyć które będą pasowały do hortensji. na razie mi jedna zakwitła ale pachnie nieziemsko - nawet nie wiedziałam że one tak pięknie pachną. mam jedną jakąś żółtą ale zapach taki niezbyt wyczuwalny a tą satisfaction z daleka czuć ;:167
Aniu - ten co na gitarze potrafi grac ( emek) niestety ( a może stety ;:306 ) siedział wtedy w pracy ;:306 .
u mnie pada co mi nie przeszkadza bo rośliny już z lekka zasuszone na tych piachach były - mam nadzieję że teraz się porzadnie napiją
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Na razie pączków nie widzę, ale i moje krzaki w gruncie też nie są wyrywne. Tylko na jednej widziałam pączki, dwie czekają nie wiem na co :?
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
drewutnia
1000p
1000p
Od: 1 gru 2011, o 13:06

Post »

Super hostowisko z żurawkami. :tan
Fajne rodzinne zdjęcie na ławeczce,a swoja droga bardzo pojemna ta bujawka :wink:
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Witaj :wit . Jak patrzę na zdjęcia z ogniska przychodzi mi od razu na myśl piosenka "wieczorem, wieczorem, wieczorem, wieczorem gdy ogniska płoną już (...). Piękne chwile :) Co do opadów to podobno do wtorku tak ma być a potem znowu upalnie. U mnie na działce tylko mżyło. A w naszym mieście ładnie pada.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Ewuniu hostowisko wygląda rewelacyjnie :D
Przepiękna lilia, czy to Satisfaction???
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Też się przyłączę do zachwytu nad hostowiskiem ;:oj ;:138
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
lucy09
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sie 2008, o 15:02

Post »

Ewcia, ja również myślałam, że nie masz dostępu do internetu, więc nie zaglądałam.
a tak chciałam się pochwalić. Silver Dolar ma piękne pąki! Taką mi zrobił niespodziankę! Reszta jeszcze nie, choć przyrosła niesamowicie.A te z tego roku zasuwają również niesamowicie! Ewcia masz Ty rączusie do tych patyków, masz...
Tyle u ciebie się dzieje. Skąd bierzesz na to siły? Wpraszam się do ciebie na grzybobranie.
(wiadome sadzonki zaczynają żyć własnym życiem)
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

MEWCIA-ale ślicznie zaprojektowałaś hostusie ;:138
podobają mi się też lilie i oczywiście DUDUŚ .
Miłej niedzielki :wit
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Cześć Ewciu ,widzę że nie próżnujesz .Rabatę już sobie wyobraziłam ,jak wszystko urośnie . ;:oj
Moje hosty nie są tylko w jednym miejscu ,pełno ich wszędzie .Wszystkie razem pięknie wyglądają ,tak jak u Ciebie ;:196 :wit
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

mewcia gdzie balujesz :wit
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Ale masz rewelacyjne miejsce na ziemi.
Dzieci sa na pewno szczęsliwe mając taki raj.
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

ewamaj66 pisze:Na razie pączków nie widzę, ale i moje krzaki w gruncie też nie są wyrywne. Tylko na jednej widziałam pączki, dwie czekają nie wiem na co
Ewunia - może to późniejsze odmiany :wink:
drewutnia pisze:Super hostowisko z żurawkami. :tan
Fajne rodzinne zdjęcie na ławeczce,a swoja droga bardzo pojemna ta bujawka
Ewuś na tej huśtawce wszyscy bali się siadać bo zrobiona przeze mnie ( czyt kobitę ;:306 ) Sąsiad jak tylko zrobiłam zaczął robić swoją ale w tym roku mu się zarwała - moja jeszcze stoi ale liczę się z tym że pewnie niedługo trzeba będzie nowa robić , bo nie wyobrażam sobie teraz działki bez huśtawki - dodatkowo zrobiłam na niej a'la blaty i kawkę można sobić postawić, wszak jest to dodatkowe miejsce do sprzątanie bo zawsze na nich pełno kubków ,ale warto było :wink:
MID2006 pisze:Witaj Jak patrzę na zdjęcia z ogniska przychodzi mi od razu na myśl piosenka "wieczorem, wieczorem, wieczorem, wieczorem gdy ogniska płoną już (...). Piękne chwile :) Co do opadów to podobno do wtorku tak ma być a potem znowu upalnie. U mnie na działce tylko mżyło. A w naszym mieście ładnie pada.
Madziu u nas dziś deszczyku nie było, ale wczoraj lało cały dzień - jak mi elektryk rozdzielnie podlączał pod główną skrzynkę to stałam z parasolem plażowym nad nim ;:306 ;:306
AGNESS pisze:Ewuniu hostowisko wygląda rewelacyjnie
Przepiękna lilia, czy to Satisfaction?
Agyś tak to Satisfaction- zakwitla jako pierwsza i na razie jedyna - jak wszystkie tak będą pachniec to koniecznie musze je posadzić bliżej moich nozdrzy ;:306 ;:306 ;:306
tesia39 pisze:Też się przyłączę do zachwytu nad hostowiskiem
Tereniu dziękuje kochana ;:196
lucy09 pisze:Ewcia, ja również myślałam, że nie masz dostępu do internetu, więc nie zaglądałam.
a tak chciałam się pochwalić. Silver Dolar ma piękne pąki! Taką mi zrobił niespodziankę! Reszta jeszcze nie, choć przyrosła niesamowicie.A te z tego roku zasuwają również niesamowicie! Ewcia masz Ty rączusie do tych patyków, masz...
Tyle u ciebie się dzieje. Skąd bierzesz na to siły? Wpraszam się do ciebie na grzybobranie.
(wiadome sadzonki zaczynają żyć własnym życiem)
Lucynko Ciesze się że hortusie rosną ale to Twoja zasługa - nie moja ;:185 . U mnie puścily korzonki o resztę Ty zadbałaś ;:136
e-babcia pisze:MEWCIA-ale ślicznie zaprojektowałaś hostusie
podobają mi się też lilie i oczywiście DUDUŚ .
Miłej niedzielki
e-babcia pisze:mewcia gdzie balujesz
Jadziu Dudka prawdziwego też miałam na działce w tym roku - tylko że nie wiedziałam że to on ;:185 , dopiero na forum go ludziska poznali ;:306
Nigdzie nie baluje sprzątał troszku na działeczce i kończyłam rabatkę wykładać włókniną . Jutro się zabieram za trzecią bo `porządnie popadało i ziemia miękka ;:209
Margo2 pisze:Ale masz rewelacyjne miejsce na ziemi.
Dzieci sa na pewno szczęsliwe mając taki raj.
Gosiu wszystko robione pod kątem dzieciaków ,żeby im tylko się nie nudziło, a one i tak na działkę nie za bardzo chcą przyjeżdżać :( szczególnie starsza ;:185
Pozdrawiam. Ewa
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Ewuś czytam że dzieciaki nie chętnie przyjeżdżają na działeczkę. Może znajdź im w okolicy znajomych? Ja jak miałam z kim się u siebie bawić to płakałam co roku że koniec wakacji. Potem jako nastolatka z dwa lata nie chciałam przyjeżdżać. Ile rodzice sobie ze mną nerw napsuli.. że jak ja mogę w takie miejsce nie chcieć jeździć itp. Przeszło mi. Twojej córce też powinno przejść. Musisz uzbroić się w cierpliwość. Podrośnie troszkę to sama doceni walory natury.
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Zgubiłam Twój wątek, a tu u Ciebie coraz piękniej! ;:oj
A co do dzieci - niektórym przejdzie, innym niestety nie...moje dorosłe wprawdzie czasem wpadają, ale żeby tak były zachwycone pasją matki, to nie powiedziałabym... :wink:
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

Ewo!...na szczęście moi dorośli synowie widząc efekty...pomagają w pracach ogrodowych.
Jak zwykle jestem zauroczona efektami twojej pracy... ;:108
Rabata hostowo -żurawkowa robi wrażenie...a hortensje dopełniają całości wrazeń.
pozdrawiam! ;:168
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”