ewamaj66 pisze:Na razie pączków nie widzę, ale i moje krzaki w gruncie też nie są wyrywne. Tylko na jednej widziałam pączki, dwie czekają nie wiem na co
Ewunia - może to późniejsze odmiany
drewutnia pisze:Super hostowisko z żurawkami.
Fajne rodzinne zdjęcie na ławeczce,a swoja droga bardzo pojemna ta bujawka
Ewuś na tej huśtawce wszyscy bali się siadać bo zrobiona przeze mnie ( czyt kobitę

) Sąsiad jak tylko zrobiłam zaczął robić swoją ale w tym roku mu się zarwała - moja jeszcze stoi ale liczę się z tym że pewnie niedługo trzeba będzie nowa robić , bo nie wyobrażam sobie teraz działki bez huśtawki - dodatkowo zrobiłam na niej a'la blaty i kawkę można sobić postawić, wszak jest to dodatkowe miejsce do sprzątanie bo zawsze na nich pełno kubków ,ale warto było
MID2006 pisze:Witaj Jak patrzę na zdjęcia z ogniska przychodzi mi od razu na myśl piosenka "wieczorem, wieczorem, wieczorem, wieczorem gdy ogniska płoną już (...). Piękne chwile

Co do opadów to podobno do wtorku tak ma być a potem znowu upalnie. U mnie na działce tylko mżyło. A w naszym mieście ładnie pada.
Madziu u nas dziś deszczyku nie było, ale wczoraj lało cały dzień - jak mi elektryk rozdzielnie podlączał pod główną skrzynkę to stałam z parasolem plażowym nad nim
AGNESS pisze:Ewuniu hostowisko wygląda rewelacyjnie
Przepiękna lilia, czy to Satisfaction?
Agyś tak to Satisfaction- zakwitla jako pierwsza i na razie jedyna - jak wszystkie tak będą pachniec to koniecznie musze je posadzić bliżej moich nozdrzy
tesia39 pisze:Też się przyłączę do zachwytu nad hostowiskiem
Tereniu dziękuje kochana
lucy09 pisze:Ewcia, ja również myślałam, że nie masz dostępu do internetu, więc nie zaglądałam.
a tak chciałam się pochwalić. Silver Dolar ma piękne pąki! Taką mi zrobił niespodziankę! Reszta jeszcze nie, choć przyrosła niesamowicie.A te z tego roku zasuwają również niesamowicie! Ewcia masz Ty rączusie do tych patyków, masz...
Tyle u ciebie się dzieje. Skąd bierzesz na to siły? Wpraszam się do ciebie na grzybobranie.
(wiadome sadzonki zaczynają żyć własnym życiem)
Lucynko Ciesze się że hortusie rosną ale to Twoja zasługa - nie moja

. U mnie puścily korzonki o resztę Ty zadbałaś
e-babcia pisze:MEWCIA-ale ślicznie zaprojektowałaś hostusie
podobają mi się też lilie i oczywiście DUDUŚ .
Miłej niedzielki
e-babcia pisze:mewcia gdzie balujesz
Jadziu Dudka prawdziwego też miałam na działce w tym roku - tylko że nie wiedziałam że to on

, dopiero na forum go ludziska poznali
Nigdzie nie baluje sprzątał troszku na działeczce i kończyłam rabatkę wykładać włókniną . Jutro się zabieram za trzecią bo `porządnie popadało i ziemia miękka
Margo2 pisze:Ale masz rewelacyjne miejsce na ziemi.
Dzieci sa na pewno szczęsliwe mając taki raj.
Gosiu wszystko robione pod kątem dzieciaków ,żeby im tylko się nie nudziło, a one i tak na działkę nie za bardzo chcą przyjeżdżać

szczególnie starsza

Pozdrawiam. Ewa