..w razie co..to u mnie znajdzie się miejsce..vertigo pisze: Nie przepadam za tą różą.

-- Pt 05 lip 2013 18:03 --
..ja mówię że podobna do naszej..niezbyt urodziwa...vertigo pisze:First Lady ma piękne kwiaty w tym sezonie

..w razie co..to u mnie znajdzie się miejsce..vertigo pisze: Nie przepadam za tą różą.
..ja mówię że podobna do naszej..niezbyt urodziwa...vertigo pisze:First Lady ma piękne kwiaty w tym sezonie
Dziękuję, KrysiuKaRo pisze:Przepięknie jest teraz u Ciebie Moniko![]()
![]()
Różany raj dla koneserów .
Kolekcja niesamowita pod każdym względem.
Dom wygląda zjawiskowo.
Jak sobie radzisz z opieką nad krzewami?
Justyś, dziękujęjusti177 pisze:Monika![]()
Jestem, bo w koncu mam troszkę czasuhaha, wiedziałam kiedy wpaść
![]()
Osiągnęłaś oszałamiający efektniesamowicie jestem zaskoczona zdjeciami z ogrodu. Cudownie, istny raj
tyle pracy i jest cudowny efekt
jaka satysfakcja, prawda?
A psiunia![]()
A Boscobel dla mnie urocza, Tranquillity- rzeczywiście na zdjęciu przepiękna
Zrobienie elewacji pewnie bedzie wymagało pewnych "zabezpieczeń"
Edit
Poczekam sobie na mojego Pompona, ale warto, jak widzę...takie obfite kwitnienie?
AniaDS pisze:Moniś, chyba pora zacząć sprzedawać wejściówki, będzie na kolejne róże![]()
To już jest prawdziwy raj, dech zapiera ilość tego kwiecia, jak ja chciałabym mieć duży ogród
Ewciu, nie ma co narzekać, dobrze trzyma kwiatyewamaj66 pisze:Masz jak w raju![]()
Marudziłam na Berleburg, a kwiaty cały czas trzymaPodobają mi się chyba wszystkie angielki, choć niektóre szybko się osypują. Wcale mi to nie przeszkadza
Rozejrzę się za Tranquility
raczej godziny popołudniowe i to nie zawszeJózef pisze:..w jakich godzinach otwarte ? ..i ile wejściówka ?..bo się wybieram....![]()
![]()
u mnie za darmo i mimo zaproszenia sąsiadki nie chcą mnie odwiedzić...
Tak, kolor jest taki jak na foto, może trochę jaśnieje, ale ma śliczny odcień.majka411 pisze::Moniczko chwalisz Tranquillity? mnie też ona się podoba.
Czy kolor kwiatów pozostaje właśnie taki jak pokazujesz na zdjęciu?
Poczekam do jesieni i podpytam o nią, bo mi ona bardzo przypadła do![]()
![]()
Ślicznie masz w różanym buszuPompony