Reniu liliowce zaczynają już kwitnąć, mam bardzo dużo zdjęć, powoli zacznę wklejać. Mam kilka nowych odmian kupionych w zeszłym roku od Emila i kilka tegorocznych od Podstolca.
Ewo teraz kwitnie bardzo dużo kolorków, aż miło wejść do ogrodu ( tylko te paskudne komary dają w kość długo rano no i z większoną siłą atakują wieczorem). Zakwitną i Twoje kwiaty pięknie, tylko cierpliwości.
Ja mam tyle zdjęć porobionych, że teraz mam lekki w nich bałagan, powoli postaram się wklejać. Ten tydzień miałam bardzo pracowity, na forum brakowało czasu. Tak to jest, że sezon prac ogrodowych się nasilił i trzeba zająć się plewieniem, zbiorami ( już mam zamrożony groszek cukrowy, wykopałam czosnek, porobiłam soki z czerwonej porzeczki, a zapewne w tym tygodniu zacznę robić ogórki).
Róże są piękne mój tegoroczny typ to na 100% Bonica
Aniu będą kolejne zdjęcia powojników, szkoda że już nadchodzi ich koniec kwitnienia, coś za szybko.
Od zeszłego roku kupiłam kilka nowych liliowców stawiałam na kolory fioletu, Destined... dzięki temu trafił na moją listę zkupów. Na pewno i Ty na niego trafisz, ja mam go od Podstolca.
Bernadetko witaj, dziś to już chyba odpoczywasz pełną parą, już tydzień wakacji minął.
Przepraszam ale nie wiem, o którą fotkę pytasz.
Marysiu to ja ostatnio szwankuję, jestem tak zarobiona na forum po prostu brak czasu. A wieczorami padam
Ja również lubię dalie są moim wspomnieniem z babcinego ogródka.
Krystianie tak zdjęcia były dalii karłowych.
To zaczynam festiwal liliowcowy, proszę o nazwy nie pytajcie ( chociaż część mam naprawdę opisanych)
Niektóre liliowce wydaja się takie podobne, a jednak po dokładnym przyjrzeniu naprawdę się różnią. Część zdjęć może być już zdublowane, myślę że Wam się nie znudzi ponowne pooglądanie.