piękny ten storczyk, nie dość, ze w moim ulubionym kolorze to jeszcze taki nietypowy przez te piegi! Jakby chciał się rozmnażać to poproś o bliźniaki bo chyba też się ustawię w kolejce
Aniu zazdroszczę ręki do catleyastych. Mi się bardzo podobają ale totalnie sobie nie radzę.. co prawda mam tylko jedną, bo obiecałam sobie nie kupować więcej póki mi się z ta nie uda, ale bardzo bym chciała dokupić więcej. Powiedz mi, mobilizujesz je jakoś do wypuszczenia pochewki czy następuje to u Ciebie od razu jak przyrost podrośnie? Mój chyba jest już rozmiarów starych przyrostów ale nic dla mnie nie szykuje

Dziewczyny pisały, że pewnie nic nie wypuści tylko skupi się na wydaniu nowego przyrostu bo taka bida. Ale chciałabym wiedzieć na przyszłość bo spotykam tyle różnych sprzecznych informacji, ze głowa mała. Np. nie wiem jak go podlewać teraz kiedy przyrost chyba urósł ale nie ma żadnej pochewki.. normalnie tzn. mniej więcej co 10 dni czy raczej trzymać sucho i tylko okazjonalnie zamgławiać? Bo na prawdę wszystkie wersje już czytałam :/