Inaczej to strasznie nudno...

szczerze to tak okropnie lało, ze nawet mi się nie śniło żeby jechać gdziekolwiek...Dobrze że dałam się namówić.Może moje dzieci mają intuiccję po prostusweety pisze:Ekipa nieźle się wyszykowała A i dzięki nim masz parę nowości
Ewuś, ja jestem lepsza agentka... byłam u Ciebie , czyałam i się nie wp[isałam bo mi padł komp.To było kedyś.... potem mi zniknęłaś, ale już się naprawiłam.Zapraszam częściejmewa pisze:Dawno mnie nie było na terapii- obiecuję poprawę
Dorotko, chyba mieli tez inne kolory, ale przy stoisku moje dzieciaki zrobiły taki rumor, ze złapałam pierwsza doniczkę z brzegu, zapłaciłam i dałam dyladorcia7 pisze:Kolorek ładny, ja mam jasniejszy różowy i niebieski
Zanim dotarły do zwierzaczków, to dokuczało im wszystko.Chcieli pić, jesc, Franka obsiadły meszki, był płacz jęk i zgrzytanmie zębów... ale kiedy dotarli do pierwszego cielaczka, to zupełnie jakby nowe życie w nich wstąpiłoszarotka66 pisze:Aniu, ale te Twoje skarby biedne, takie spragnione towarzystwa zwierząt.![]()
Moi mieli tak samo, na targach najpierw zwierzęta, jakby z dużego miasta przyjechali.
![]()
Cudne dzieciaczki.
Tak Grażynko, rzadko mamy okazję żeby się gdzieś razem wybrać, ale fajnie było/gracha pisze:Fajna rodzinna wycieczka
Bardzo mi miło ze mnie odwiedziłaś Krystynkochristinkrysia pisze:Przyszłam podziwiać świeżo kupione penstemony ale przy okazji widzę, że towarzystwo dobrze się bawiło - udana wyprawa dla wszystkich.
Najpierw to ja je musze posadzićlabka1 pisze:Anuśka...piękne te pelaśki..i" penelsony" tez cudne...to jednoroczne??? Tam kochanie pomyśl o mnie jak będziesz robić jakies sadzonki..![]()
A dzieci miałay raj...chyba? tyle zwierzatek..do tego te maluchy...wszystkie takie słodkie..tylko głaskać..![]()
Super..że miałas troche rozrywki
Witaj u mnie Aniuczar_na pisze:Czytam i czytam i końca nie widaćaleście Baby gadatliwe
![]()
Imponująca kolekcja żurawek - łał ! Zaczęłam na nie chorować więc będę podglądać.
Mam nadzieję ,że moja córcia wyrośnie tak jak Franiu na kogoś kto kocha przyrodę i rośliny.
Cudną trójkę masz - sama buzia się uśmiecha gdy patrzę na "wystrojone" zdjęcie.
pozdrawiam
Ania
Saro, dzieci zachwycone wycieczką.Zwierzaczki i kombajny zbożowe były dla nich największą atrakcją, zupełnie tak , jakby tego w domu nie mielizeberka4 pisze:Dzieciakom to na bank się podobało co zresztą widać
A nowe zakupy super
Witaj Ewomewa pisze:Aniu mam do Ciebie nr tel- paczka pójdzie najprawdopodobniej ok 15 lipca
Witaj Eluelcia1974 pisze:Aniu Twoja terapia antystresowa jest mega mocno kolorowa![]()
Do portrecików kwiatuszków buzia sama mi się uśmiechała.I co wyczytałam- masz już 100 żurawek
Gratuluję