Moja kolorowa terapia antystresowa 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2012, o 16:22
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moja kolorowa terapia antystresowa 2

Post »

Aniu...nie martw się..trzeba mieć jakieś wady.... ;:306 ;:306 ;:306
Inaczej to strasznie nudno... ;:196
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

sweety pisze:Ekipa nieźle się wyszykowała A i dzięki nim masz parę nowości
szczerze to tak okropnie lało, ze nawet mi się nie śniło żeby jechać gdziekolwiek...Dobrze że dałam się namówić.Może moje dzieci mają intuiccję po prostu ;:173
mewa pisze:Dawno mnie nie było na terapii- obiecuję poprawę
Ewuś, ja jestem lepsza agentka... byłam u Ciebie , czyałam i się nie wp[isałam bo mi padł komp.To było kedyś.... potem mi zniknęłaś, ale już się naprawiłam.Zapraszam częściej ;:108
dorcia7 pisze:Kolorek ładny, ja mam jasniejszy różowy i niebieski
Dorotko, chyba mieli tez inne kolory, ale przy stoisku moje dzieciaki zrobiły taki rumor, ze złapałam pierwsza doniczkę z brzegu, zapłaciłam i dałam dyla ;:306
szarotka66 pisze:Aniu, ale te Twoje skarby biedne, takie spragnione towarzystwa zwierząt. ;:306 ;:306 Moi mieli tak samo, na targach najpierw zwierzęta, jakby z dużego miasta przyjechali. :;230
Cudne dzieciaczki. ;:196
Zanim dotarły do zwierzaczków, to dokuczało im wszystko.Chcieli pić, jesc, Franka obsiadły meszki, był płacz jęk i zgrzytanmie zębów... ale kiedy dotarli do pierwszego cielaczka, to zupełnie jakby nowe życie w nich wstąpiło ;:154 Smiali się , głaskali, nie chcieli odejść, już nic im nie dokuczało ;:306 W końcu takich atrakcji u siebie nie mają :;230
gracha pisze:Fajna rodzinna wycieczka ;:138
Tak Grażynko, rzadko mamy okazję żeby się gdzieś razem wybrać, ale fajnie było/
christinkrysia pisze:Przyszłam podziwiać świeżo kupione penstemony ale przy okazji widzę, że towarzystwo dobrze się bawiło - udana wyprawa dla wszystkich.
Bardzo mi miło ze mnie odwiedziłaś Krystynko ;:196 .Padł mi internet ostatnio, i trochę mam mało info o tym penstemonie, ale to nie zmienia faktu że jest piękny :tan .
labka1 pisze:Anuśka...piękne te pelaśki..i" penelsony" tez cudne...to jednoroczne??? Tam kochanie pomyśl o mnie jak będziesz robić jakies sadzonki.. :tan

A dzieci miałay raj...chyba? tyle zwierzatek..do tego te maluchy...wszystkie takie słodkie..tylko głaskać.. ;:138
Super..że miałas troche rozrywki ;:196
Najpierw to ja je musze posadzić :;230 , bo jeszcze wodniczkach siedzą :oops: .Czeka mnie remoncik maleńki na skalniaku, więc czekają na miejsce docelowe.Wreszcie kupiłam pelargonie angielskie za normalną cenę, tzn za 6 zł.W ubiegłum roku na rynku chcieli po 12 zł ;:oj .Dobrze że się wtedy powstrzymałam.
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

Aniu mam do Ciebie nr tel :) - paczka pójdzie najprawdopodobniej ok 15 lipca :wink:
Pozdrawiam. Ewa
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Aniu Twoja terapia antystresowa jest mega mocno kolorowa ;:138
Do portrecików kwiatuszków buzia sama mi się uśmiechała. :tan I co wyczytałam- masz już 100 żurawek :shock: Gratuluję ;:180
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziewczyny, nie pominęłam Was wczoraj.Napisałam pięknie do wszystkich, po czym mi padł internet i połowę mi skasowało ;:223 .Więc teraz jeszcze raz spróbuję :D .
czar_na pisze:Czytam i czytam i końca nie widać :) aleście Baby gadatliwe :wink:
Imponująca kolekcja żurawek - łał ! Zaczęłam na nie chorować więc będę podglądać.
Mam nadzieję ,że moja córcia wyrośnie tak jak Franiu na kogoś kto kocha przyrodę i rośliny.
Cudną trójkę masz - sama buzia się uśmiecha gdy patrzę na "wystrojone" zdjęcie.

pozdrawiam
Ania
:wit
Witaj u mnie Aniu :wit .Bardzo się cieszę ze mnie odwiedziłaś i ż Ci się podoba ;:138 ;:196 .Zapraszam częściej.Wybiorę się z rewizytą do Ciebie :D .
Jesteśmy gadułu... ale to i tak nic, w porównaniu z rozmową telefoniczną.Ostatnio tak się zagadałam z jedną z forumek że .... karta mi się skończyła ;:306 W końcu ponad 30 minut... :lol:
zeberka4 pisze:Dzieciakom to na bank się podobało co zresztą widać :D
A nowe zakupy super ;:333
Saro, dzieci zachwycone wycieczką.Zwierzaczki i kombajny zbożowe były dla nich największą atrakcją, zupełnie tak , jakby tego w domu nie mieli :;230 .Po wszystkim pomordowani pojechali do babci, narwali truskawek i wieczorem kazali mi dżem robić, ale byłam twarda i się nie dałam ;:224
mewa pisze:Aniu mam do Ciebie nr tel :) - paczka pójdzie najprawdopodobniej ok 15 lipca :wink:
Witaj Ewo :wit .W sprawie terminu wysyłki jeszcze dokładnie się skontaktujemy.To dobrze że masz mój nr.Jezeli znowu przytrafi mi się jakaś awaria internetu, to masz mój kontakt :wink: .
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

elcia1974 pisze:Aniu Twoja terapia antystresowa jest mega mocno kolorowa ;:138
Do portrecików kwiatuszków buzia sama mi się uśmiechała. :tan I co wyczytałam- masz już 100 żurawek :shock: Gratuluję ;:180
Witaj Elu :D Fajnie ze moje kolorki wywołują uśmiech na czyjejś twarzy. Myślę ze są forumki które mają o wiele więcej zurawek niż ja.Jednak ich mnogość na tak małej powierzchni jak mój ogródek daje bardzo fajny efekt.

Własnie zaczęłam przebudowę mojego skalniaczka. Robie znowu akrobacje różne.Spieszę się póki chłodno. :D
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit Aniu :wink: Penstemony śliczne :)
Gratuluję posiadania 100 żurawek ;:180 ;:180
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Aniu zobacz może jeszcze coś wypatrzysz miałam poślizg i rano pójdzie paczuszka. by świeże było.
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Kochana :wit wpadłam z rewizytą. Świetne zakupy lobelii zazdroszczę oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Piękny i kolorowy ogród no i doniczkowe fajne. Będę zaglądać i podziwiać Twoje żurawki. Pociechy słodkie :lol:
Pozdrawiam serdecznie! ;:196
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam wszystkich gości :wit .
Znowu mnie zablokowali, ale wróciłam :lol: ze zdjęciami ;:128

Podziwiałam jak tworzą się kwiatki na pysznogłówce.Piękne od momentu pokazania pąka aż po rozkwit.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Mikołajki się wybarwiają
Obrazek Obrazek

Dalie pokazują pierwsze kwiatki
Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

ładniutko Aniu masz poszło dziś ale nie włożyłam floksików .Zostały obok skalniaka znalazłam je ażprzed wieczorem .Wyślę Ci bliżej jesieni może z czymś jeszcze :D ;:196 ;:196 :wit
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zakwitło mi kilka takich ślicznotek :tan Szkoda ze nie pachną. :? Trzeba pomyśleć o takich pachnących :lol: ;:173 .Choć z drugiej strony i tak nie byłoby z daleka czuć ich zapachu, bo zakwitła mi lipa ;:224 i pachnie niesamowicie ;:219 A ja tak lubię ten zapach :tan Pierwszy raz zrobiłam w tym roku syrop z lipy.Tym moim skarbeczkom może się przydać :roll: .Z pozostałości lipawych robię też cos dla siebie ;:173 , ciut mocniejszego :lol: .W końcu mnie też się cos należy 8-)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Lilie prześliczne! ;:oj a zapachu lipy zazdroszczę, uwielbiam gdy kwitnie.
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
szarotka66
1000p
1000p
Od: 21 sie 2011, o 14:11
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu, lilie przepiękne. ;:oj Widzę takie, których nie mam. :D Ale lilii jest tyle, że zawsze znajdą się takie, których się nie ma. :wit
Spis moich wątków Parapetowe i lilie
Nadwyżki z domu i ogrodu
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Julian Tuwim
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mija kolejny miesiąc, zurawki wypuszczają nowe listki.Co który to piękniejszy :tan .Pomyślałam ze piękno czerwieni niektórych odmian podkreślę kamieniami.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

W ubiegłym tygodniu dostałam superową paczuchę z wymianki.Dziś dojechały kolejne dwie :tan .Wszystko posadzone i wyp[ieszczone jak należy.Nie obeszło się również bez przetrzepania kartonów przez Franka :;230 .Szperał jak szalony.O każdej roślince musiałam chociaż ze dwa zdania powiedzieć żeby mógł sobie odpowiednie wybrać ;:306 .Wybrał.Teraz w te upały ma co podlaweać ;:140

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”