Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Witaj Agness, wypatrzyłam chyba różową jeżówkę. Jaka to odmiana. Śliczny, głęboki kolorek.
Awatar użytkownika
E-mienta
500p
500p
Od: 21 mar 2011, o 18:22
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Hej Aguś, cieszę się ogromnie ze dane nam było się spotkać, jesteś bardzo sympatyczną osóbką i jeszcze te nasze córcie Olcie/maturzystki (!!!) myślę ze miałybyśmy tematy do rozmów na wiele godzin.
Ogród jak zwykle zniewalająco piękny ale jak sie ogląda jako dzieło kogoś kogo się zna - wszystko nabiera innego magicznego wymiaru.
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Aguś niedzielne zdjęcia fantastyczne.Ciepelko u Ciebie,wieć nic nie gnije.Dzisiaj miałam pelne wiadro uciętych pąkow-wszystkie szmaciane,gąbczaste.Za chwilę będzie po pierwszym rzucie róż.Zaczynają liliowce,lilie-wlaśnie dzisiaj odkrylam kropkowane cudoIdę go zaraz sfotografować. :wit
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Tajeczko jestem szczęśliwa, że udało mi się dotrzeć .... moje Ola też zachwycona :D Teraz czekam na Ciebie ;:196
Twój ogród taki piękny, że można po nim spacerować, spacerowa i spacerować i wciąż coś nowego się odkrywa :D

Kasiu dziękuję ;:196 Bardzo lubię liliowce w różnych odcieniach czerwieni, wiśni, bordo...... to moje ukochane kolorki :D
Cieszę się, że podobają Ci się :D

Jolu musisz mówić o jakimś innym kwiatuszku.... moje jeżówki jeszcze nie kwitną.... mam maleńką kępę białej i sporą tej najzwyklejszej różowej..... Jeżówki bardzo mi się podobają i chciałabym posadzić jeszcze kilka odmian..... mam nadzieję, ze uda mi się to :lol:

Ewuniu ja też bardzo się cieszę, że się spotkałyśmy ;:196 No właśnie największy problem, że nie można było się do woli nagadać, ale mam nadzieję, że to nadrobimy..... Ja bardzo zapraszam do mnie, kiedy tylko będziesz miała ochotę..... drzwi do mojego domu i ogrodu zawsze szeroko otwarte :D Szlaki już przetarte, od Tajeczki do mnie już bardzo bliziutko.... mniej niż pól godzinki jazdy :D Tak, że ...... czekam ;:196

Aniu dziękuję ;:196
Faktycznie u mnie nie ma problemu z nadmiarem wody..... przeważnie jest problem z niedoborem, na moich piaskach każda woda szybciutko przelatuje i znów sucho.....
Już biegnę zobaczyć Twoją cudną lilijkę :D

Zapraszam na spacer :wit
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Norbitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2012, o 14:01

Post »

Aga, ja również się cieszę, że mogłam Cie poznać ;:196 , że mogłam na własne oczy zobaczyć wianuszek, taki jakimi do tej pory zachwycałam się na fotkach (śliczny).
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12

Post »

Ależ wam zazdroszczę tego spotkania :oops:
Pozdrawiam serdecznie ;:196
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beatko mam nadzieję, że to było pierwsze z wielu naszych spotkań ;:196 Cieszę się bardzo, że wianuszek podobał Ci się :D

Aguś spotkanie było naprawdę przemiłe,.... tylko oczywiście zbyt krótkie, żeby nagadać się do woli....
Ja Ciebie również bardzo pozdrawiam ;:196
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agnes liliowce masz piękne ;:215 , choć nie jestem ich fanką mam ich kilka, głównie z darów ale pewnie więcej ich nie przybędzie.
Tawułek też nie mam choć kiedyś z nimi próbowałam, nie wyszło to sobie darowałam. :roll:
Na moich pieskach też woda szybko znika ale pod warunkiem że nie pada codziennie przez tydzień ;:219
andrzejek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sie 2010, o 11:45

Post »

Aga :wit :wit
Zaglądam do ciebie codziennie i podziwiam wspaniałe widoczki ,a nawet nie zauważyłem ,że się wpisałem ;:124 ;:124
To chyba z wrażenia :;230 :;230 Rabatka żurawkowo tawułkowa naprawdę rewelacyjnie się prezentuje .U mnie w tym roku tawułki słabo kwitły ,bo za sucho miały przed kwitnieniem :evil: Liliowców i lilii masz jak widzę wszędzie pełno .Na żywo musi to wspaniale wyglądać ,gdzie się nie spojrzy to coś kwitnącego ...Pysznogłówki sa bardzo fajne ,ale mam tylko czerwoną ,bo fioletowa mi gdzieś wywędrowała ;:14
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Aguś,fajnie było cię zobaczyc,przynajmniej wiem do kogo kieruję swoje posty.Juki kwitną ci co roku,bo moja w tym nie kwitnie.
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agnieszko, kochana, jakże mi było miło cię zobaczyć w realu. Jesteś tak ciepłą, serdeczną osobą, jaką sobie ciebie wyobrażałam. Sprawiłaś mi dużą niespodziankę swoją obecnością, bo nie wiedziałam, że się wybierasz.
I tak ciebie od dawna odwiedzałam, ale teraz będzie to dla mnie podwójna przyjemność, bo będę rozmawiać z osobą konkretną, a nie wirtualną. :D :D
Moje liliowce jeszcze nie kwitną, widać, że jednak jest między nami różnica klimatyczna. No nic, ale to już niedługo. Tak jakoś ten czas szybko leci. Liliowce, hortensje, no i znowu jesień. Niesamowita jest ta prędkość.
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31

Post »

Ślicznie zakwitły Ci hortensje, lilie ;:167 U mnie właśnie rozkręca się burza, grzmi ;:oj
Pozdrawiam - Justyna
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Majeczko u Ciebie królują róże i to one robią bajeczny klimat ogrodu, obok którego nie da się obojętnie przejść..... wszystkie inne kwiaty to tylko dopełnienie :D U mnie nie ma chyba roślinki przewodniej, są różne gatunki równie istotne i faktycznie sporo jest i lilii i liliowców w tym gąszczu :D
Moje rejony są raczej skąpe w deszcze..... wokół mnóstwo jezior i to one ściągają do siebie opady.... wszędzie dookoła pada a u mnie sucho.... no i jeszcze na dodatek piach....

Andrzejku bardzo się cieszę, że do mnie zaglądasz i miło mi niezmiernie, że podoba Ci się :D
Lilie to moje ukochane kwiaty i sadzę je gdzie tylko znajdę choć troszkę miejsca, liliowce też bardzo lubię i już troszkę się nazbierało.... ale już niestety koniec z sadzeniem..... już ani jednych ani drugich nie dosadzam, bo nie mam gdzie....Pysznogłówka to kolejna roślinka którą jestem zauroczona..... marzy mi się właśnie czerwona, ale niestety też nie ma miejsca.....

Małgosiu fajnie wiedzieć do kogo się pisze :D U mnie juki też kwitną co 2gi rok..... z tego co wiem to ta sama roślinka nie zakwita po raz drugi, tylko wypuszcza młode roślinki , które muszą dorosnąć, żeby zakwitnąć.... W poprzednim roku moje też nie kwitły, a teraz są piękne dorodne kwiatostany....

Wandziu dziękuję za takie cieplutkie słowa ;:196 ja również jestem bardzo szczęśliwa, że miałam możliwość Ciebie poznać ;:167
Lada chwila zakwitną i Twoje liliowce..... teraz kwiaty zakwitają z dnia na dzień..... wciąż pojawiają się kolejne :D Masz rację że czas leci baaaardzo szybko..... dni mijają w tempie ekspresowym..... jeszcze tak niedawno nie mogliśmy doczekać się wiosny....

Justynko cieszę się, że podobają Ci się, dziś już kwitną kolejne odmiany :D
Mam nadzieję, że burza nie była gwałtowna i nie ma szkód???
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Aguś ;:167 wpadłam pochwalić się Twoją/moją Trojeścią amerykańską, :wit
Ach, jak ona cudnie pachnie, odkryłam to dopiero w tym roku ;:224
Dziękuje Ci za nią baaardzo ;:196 ;:196 ;:196

Obrazek
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Czytam o waszym spotkaniu....i też zazdroszczę :oops:
Bardzo chciałabym cie poznać, jesteś taką cieplutką osóbką, wszechstronnie uzdolnioną ;:180
Ogród, rabatki ;:167
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”