Ogródek AGNESS
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Witaj Agness, wypatrzyłam chyba różową jeżówkę. Jaka to odmiana. Śliczny, głęboki kolorek.
- E-mienta
- 500p
- Od: 21 mar 2011, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hej Aguś, cieszę się ogromnie ze dane nam było się spotkać, jesteś bardzo sympatyczną osóbką i jeszcze te nasze córcie Olcie/maturzystki (!!!) myślę ze miałybyśmy tematy do rozmów na wiele godzin.
Ogród jak zwykle zniewalająco piękny ale jak sie ogląda jako dzieło kogoś kogo się zna - wszystko nabiera innego magicznego wymiaru.
Ogród jak zwykle zniewalająco piękny ale jak sie ogląda jako dzieło kogoś kogo się zna - wszystko nabiera innego magicznego wymiaru.
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Aguś niedzielne zdjęcia fantastyczne.Ciepelko u Ciebie,wieć nic nie gnije.Dzisiaj miałam pelne wiadro uciętych pąkow-wszystkie szmaciane,gąbczaste.Za chwilę będzie po pierwszym rzucie róż.Zaczynają liliowce,lilie-wlaśnie dzisiaj odkrylam kropkowane cudoIdę go zaraz sfotografować. 

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Tajeczko jestem szczęśliwa, że udało mi się dotrzeć .... moje Ola też zachwycona
Teraz czekam na Ciebie
Twój ogród taki piękny, że można po nim spacerować, spacerowa i spacerować i wciąż coś nowego się odkrywa
Kasiu dziękuję
Bardzo lubię liliowce w różnych odcieniach czerwieni, wiśni, bordo...... to moje ukochane kolorki
Cieszę się, że podobają Ci się
Jolu musisz mówić o jakimś innym kwiatuszku.... moje jeżówki jeszcze nie kwitną.... mam maleńką kępę białej i sporą tej najzwyklejszej różowej..... Jeżówki bardzo mi się podobają i chciałabym posadzić jeszcze kilka odmian..... mam nadzieję, ze uda mi się to
Ewuniu ja też bardzo się cieszę, że się spotkałyśmy
No właśnie największy problem, że nie można było się do woli nagadać, ale mam nadzieję, że to nadrobimy..... Ja bardzo zapraszam do mnie, kiedy tylko będziesz miała ochotę..... drzwi do mojego domu i ogrodu zawsze szeroko otwarte
Szlaki już przetarte, od Tajeczki do mnie już bardzo bliziutko.... mniej niż pól godzinki jazdy
Tak, że ...... czekam
Aniu dziękuję
Faktycznie u mnie nie ma problemu z nadmiarem wody..... przeważnie jest problem z niedoborem, na moich piaskach każda woda szybciutko przelatuje i znów sucho.....
Już biegnę zobaczyć Twoją cudną lilijkę
Zapraszam na spacer

Twój ogród taki piękny, że można po nim spacerować, spacerowa i spacerować i wciąż coś nowego się odkrywa

Kasiu dziękuję

Cieszę się, że podobają Ci się

Jolu musisz mówić o jakimś innym kwiatuszku.... moje jeżówki jeszcze nie kwitną.... mam maleńką kępę białej i sporą tej najzwyklejszej różowej..... Jeżówki bardzo mi się podobają i chciałabym posadzić jeszcze kilka odmian..... mam nadzieję, ze uda mi się to

Ewuniu ja też bardzo się cieszę, że się spotkałyśmy

Aniu dziękuję

Faktycznie u mnie nie ma problemu z nadmiarem wody..... przeważnie jest problem z niedoborem, na moich piaskach każda woda szybciutko przelatuje i znów sucho.....
Już biegnę zobaczyć Twoją cudną lilijkę

Zapraszam na spacer

- Norbitka
- Od: 7 lip 2012, o 14:01
Aga, ja również się cieszę, że mogłam Cie poznać
, że mogłam na własne oczy zobaczyć wianuszek, taki jakimi do tej pory zachwycałam się na fotkach (śliczny).

- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Ależ wam zazdroszczę tego spotkania
Pozdrawiam serdecznie

Pozdrawiam serdecznie

- AGNESS
Beatko mam nadzieję, że to było pierwsze z wielu naszych spotkań
Cieszę się bardzo, że wianuszek podobał Ci się
Aguś spotkanie było naprawdę przemiłe,.... tylko oczywiście zbyt krótkie, żeby nagadać się do woli....
Ja Ciebie również bardzo pozdrawiam

Aguś spotkanie było naprawdę przemiłe,.... tylko oczywiście zbyt krótkie, żeby nagadać się do woli....
Ja Ciebie również bardzo pozdrawiam

-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agnes liliowce masz piękne
, choć nie jestem ich fanką mam ich kilka, głównie z darów ale pewnie więcej ich nie przybędzie.
Tawułek też nie mam choć kiedyś z nimi próbowałam, nie wyszło to sobie darowałam.
Na moich pieskach też woda szybko znika ale pod warunkiem że nie pada codziennie przez tydzień

Tawułek też nie mam choć kiedyś z nimi próbowałam, nie wyszło to sobie darowałam.

Na moich pieskach też woda szybko znika ale pod warunkiem że nie pada codziennie przez tydzień

-
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Aga
Zaglądam do ciebie codziennie i podziwiam wspaniałe widoczki ,a nawet nie zauważyłem ,że się wpisałem
To chyba z wrażenia
Rabatka żurawkowo tawułkowa naprawdę rewelacyjnie się prezentuje .U mnie w tym roku tawułki słabo kwitły ,bo za sucho miały przed kwitnieniem
Liliowców i lilii masz jak widzę wszędzie pełno .Na żywo musi to wspaniale wyglądać ,gdzie się nie spojrzy to coś kwitnącego ...Pysznogłówki sa bardzo fajne ,ale mam tylko czerwoną ,bo fioletowa mi gdzieś wywędrowała 

Zaglądam do ciebie codziennie i podziwiam wspaniałe widoczki ,a nawet nie zauważyłem ,że się wpisałem

To chyba z wrażenia

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aguś,fajnie było cię zobaczyc,przynajmniej wiem do kogo kieruję swoje posty.Juki kwitną ci co roku,bo moja w tym nie kwitnie.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agnieszko, kochana, jakże mi było miło cię zobaczyć w realu. Jesteś tak ciepłą, serdeczną osobą, jaką sobie ciebie wyobrażałam. Sprawiłaś mi dużą niespodziankę swoją obecnością, bo nie wiedziałam, że się wybierasz.
I tak ciebie od dawna odwiedzałam, ale teraz będzie to dla mnie podwójna przyjemność, bo będę rozmawiać z osobą konkretną, a nie wirtualną.
Moje liliowce jeszcze nie kwitną, widać, że jednak jest między nami różnica klimatyczna. No nic, ale to już niedługo. Tak jakoś ten czas szybko leci. Liliowce, hortensje, no i znowu jesień. Niesamowita jest ta prędkość.
I tak ciebie od dawna odwiedzałam, ale teraz będzie to dla mnie podwójna przyjemność, bo będę rozmawiać z osobą konkretną, a nie wirtualną.

Moje liliowce jeszcze nie kwitną, widać, że jednak jest między nami różnica klimatyczna. No nic, ale to już niedługo. Tak jakoś ten czas szybko leci. Liliowce, hortensje, no i znowu jesień. Niesamowita jest ta prędkość.
- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Ślicznie zakwitły Ci hortensje, lilie
U mnie właśnie rozkręca się burza, grzmi 

Pozdrawiam - Justyna
- AGNESS
Majeczko u Ciebie królują róże i to one robią bajeczny klimat ogrodu, obok którego nie da się obojętnie przejść..... wszystkie inne kwiaty to tylko dopełnienie
U mnie nie ma chyba roślinki przewodniej, są różne gatunki równie istotne i faktycznie sporo jest i lilii i liliowców w tym gąszczu
Moje rejony są raczej skąpe w deszcze..... wokół mnóstwo jezior i to one ściągają do siebie opady.... wszędzie dookoła pada a u mnie sucho.... no i jeszcze na dodatek piach....
Andrzejku bardzo się cieszę, że do mnie zaglądasz i miło mi niezmiernie, że podoba Ci się
Lilie to moje ukochane kwiaty i sadzę je gdzie tylko znajdę choć troszkę miejsca, liliowce też bardzo lubię i już troszkę się nazbierało.... ale już niestety koniec z sadzeniem..... już ani jednych ani drugich nie dosadzam, bo nie mam gdzie....Pysznogłówka to kolejna roślinka którą jestem zauroczona..... marzy mi się właśnie czerwona, ale niestety też nie ma miejsca.....
Małgosiu fajnie wiedzieć do kogo się pisze
U mnie juki też kwitną co 2gi rok..... z tego co wiem to ta sama roślinka nie zakwita po raz drugi, tylko wypuszcza młode roślinki , które muszą dorosnąć, żeby zakwitnąć.... W poprzednim roku moje też nie kwitły, a teraz są piękne dorodne kwiatostany....
Wandziu dziękuję za takie cieplutkie słowa
ja również jestem bardzo szczęśliwa, że miałam możliwość Ciebie poznać
Lada chwila zakwitną i Twoje liliowce..... teraz kwiaty zakwitają z dnia na dzień..... wciąż pojawiają się kolejne
Masz rację że czas leci baaaardzo szybko..... dni mijają w tempie ekspresowym..... jeszcze tak niedawno nie mogliśmy doczekać się wiosny....
Justynko cieszę się, że podobają Ci się, dziś już kwitną kolejne odmiany
Mam nadzieję, że burza nie była gwałtowna i nie ma szkód???

Moje rejony są raczej skąpe w deszcze..... wokół mnóstwo jezior i to one ściągają do siebie opady.... wszędzie dookoła pada a u mnie sucho.... no i jeszcze na dodatek piach....
Andrzejku bardzo się cieszę, że do mnie zaglądasz i miło mi niezmiernie, że podoba Ci się

Lilie to moje ukochane kwiaty i sadzę je gdzie tylko znajdę choć troszkę miejsca, liliowce też bardzo lubię i już troszkę się nazbierało.... ale już niestety koniec z sadzeniem..... już ani jednych ani drugich nie dosadzam, bo nie mam gdzie....Pysznogłówka to kolejna roślinka którą jestem zauroczona..... marzy mi się właśnie czerwona, ale niestety też nie ma miejsca.....
Małgosiu fajnie wiedzieć do kogo się pisze

Wandziu dziękuję za takie cieplutkie słowa

Lada chwila zakwitną i Twoje liliowce..... teraz kwiaty zakwitają z dnia na dzień..... wciąż pojawiają się kolejne

Justynko cieszę się, że podobają Ci się, dziś już kwitną kolejne odmiany

Mam nadzieję, że burza nie była gwałtowna i nie ma szkód???
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Czytam o waszym spotkaniu....i też zazdroszczę
Bardzo chciałabym cie poznać, jesteś taką cieplutką osóbką, wszechstronnie uzdolnioną
Ogród, rabatki

Bardzo chciałabym cie poznać, jesteś taką cieplutką osóbką, wszechstronnie uzdolnioną

Ogród, rabatki