William&Catherine pięknie okwiecona

Pokazałaś na pierwszym zdjęciu widok ogrodu?.

Róże kwitną wspaniale?.

Wczoraj ścinałam kolejne piwonie. Zostały jeszcze w paru miejscach - może dzisiaj się z tym uwinę. Na niektórych jeszcze wiszą smętnie ostatnie kwiaty. W zasadzie piwonie kwitły cały czerwiec - nie ma co narzekać, ale teraz już czas na róże - te będą cieszyły do samych przymrozkówewamaj66 pisze:Zawsze jest mi okropnie smutno, kiedy muszę wycinać resztki kwiatów piwoniiWiosna się definitywnie kończy. Całe szczęście, że zaraz nastaje różane lato
Na dodatek po deszczach bardzo się wzmocnił, ma grube pnącza niczyk klematisKarioka pisze:Ten wilec-powój to chyba jakaś plaga. Też sobie z nim nie radzę
Maju, Pirouette ze zdjęcia to zasługa mojego Marka, który ją rok temu przywiązał do górnej belki i jak widać spasowało to tej róży - chętnie wypuszcza kolejne badyle. Na pewno dużo pomogła lżejsza zima, bo nie musiałam jej ciąć do ziemi, jak to zazwyczaj u mnie bywa.majka411 pisze:Moniczko pięknie poprowadziłaś Pirouette?
mój w tym roku robi za bardzo obszerną rabatówkę.
William&Catherine pięknie okwiecona![]()
Pokazałaś na pierwszym zdjęciu widok ogrodu?.fantastycznie prezentują się obwódki z bukszpanów.
Róże kwitną wspaniale?.Eden ?
Dziękuję, Aluniu. Nowy tydzień ma być ponoć słoneczny - to będzie dobry czas na walkę z chwaścioramiGeorginia pisze:Moniczko coraz piękniej u Ciebie.Widać że ogród dojrzewa,róże wspaniałe.Chwasty u mnie takie same.
Jedna kwitnie, ale drugiej nie widzęmajka411 pisze:Moniczko nie dziwię się Pashminka jest piękna, a pozostałe Circusy
czy kwitną już ?
Wstyd się przyznać, ale naprawdę nie pamiętammajka411 pisze:Dobra jesteś nie wiesz gdzie ją posadziłaś![]()
Ta na zdjęciach jest piękna....
Robię notatki, ale właśnie tych kilku informacji nie zapisałammajka411 pisze:![]()
![]()
na nowe różyczki jak najbardziej jest sens.
E, tam wystarczy robić notatki![]()
C Marshall mam 4 krzaczki, jest śliczna i same pozytywy o tej różyczce mogę powiedzieć.