Bogusiu Mnie też trawki się podobają i mam nadzieję ze ładnie przezimują , o hakonechloe się nie martwię bo już zimowała u mnie , gorzej z Red baronem - będę musiała jakieś kopczyki robić.
Babciu nie powinno być źle

ten skład przyjeżdża do mnie już trzy lata - jeden z dzieciaków już prawie 17 lat ma wiec mi dużo pomaga
Elu - a może późniejsze odmiany masz ? U mnie sporo jeszcze krzaków nie ma zawiązanych pąków
Elu (elakaznicom) u nas też mrowie komarów na działce jak tylko węża w rękę brałam i do podlewania ruszałam to już cały sztab czekał żeby się pożywić - używam repelenty choć długo nie działają
Gosiu strasznie mnie denerwuje pielenie dlatego się obraziłam na bylinki- chyba już wole te krzeczory i iglaki - wszystko zarośnie i będzie git - najwyżej się dotnie . Mam jałowca na działce który już ma

ze 20 lat- był już sporym krzaczkiem jak działka została kupiona i tak sobie rosl . To największy jałowiec w okolicy ktory rośnie prawie symetrycznie w górę- nie mam pojęcia co to za jeden ale owoców na nim nie ma
Aniu zaglądaj , zaglądaj, wrócę ok. sierpnia na chwilę wiec jakieś foteczki wstawię
Tereniu - no troszkę się uzbierało

ale nawet 20 nie przekroczylo
Danusiu moja żuawinka ma dwa lata ,ale kupiłam więcej krzaczków, w zeszłym roku właśnie przesadzałam borówki w jeden rząd i została też przesadzona żurawina pod ich nóżki- ja nie dawałam podpórek,, u mnie pełza po ziemi
Aniu - mnie też powojniki rzuciły na kolana w zimę -- kupiłam, kilka z tym ,że moim do Twoich to daleko
Aguś to wcześniej kwitnące, ogrodowki mam trzy od Adriana i też już listki platki rozchylają tylko zapomniałam im zdjęcia zrobić
Ewuś - no przyszedł na nie czas - mam nadzieje zachłysnąć się ich widokiem

- zaraz do Ciebie lecę zobaczyć.
Kilka fotek
Juka w tym roku będzie mieć tylko trzy kwiaty
Trzcinniczek
peonia która do końca się nie rozwinęła

Pozdrawiam. Ewa