wszystko OK, tylko cierpię na totalny brak czasu z powodu intensywnych zajęć w pracy

Iryski muszę jeszcze dosadzić, ale niestety te ładniejsze odmiany są bardzo drogie. Mam sprawdzonego sprzedawcę - stamtąd mam właśnie kilka ładniejszych odmian, ale ta cenamonimg pisze:Iryski prześliczne,
myślałam o nich jesienią bardzo usilnie, jednak stwierdziłam, że jeszcze poczekam.
Szczególnie ten wyblakły niebieski z brązem mi się podoba
Majeczko, zdjęcia cyknięte, choć niewiele, ale brak czasu na wstawianie. Postaram się dzisiaj nadrobić co nieco brakówmajka411 pisze:Moniczko
odpocznij troszkę i przejdź się po ogrodzie .... cyknij nam kilka fotek
Ewciu, nie tyle zakończenie roku, co wielka impreza na przeszło 300 osób w związku z jubileuszem szkoły.Wszystko poszło wspaniale, ale teraz... no właśnie - zakończenie roku na głowie. Postaram się jednak w miarę możliwości wstawić parę fotek.ewazawady pisze:Moni wiem, że zakończenie roku szkolnego to dla Ciebie nawał pracy ale wrzuć choć kilka zdjęć. Plissss!
Jak sprawuje się Twoja Princess Anne? Moje przeszły same siebie. Wał kwiatów.
już się robimajka411 pisze:czekamy spokojnie
Majeczko, ja również lubięmajka411 pisze:Cześć ?. ślicznie u Ciebie w ogrodzie.
![]()
Zachwycam się klateczką ... jest taka delikatna .... lubię takie ozdoby.
Madziu, najlepiej kup piwonie sztywnołodygowe, które nie będą opadały - tym samym zają mniej miejsca. To może być np.wysoka i dostojna Ewelina. Nie jest tania, ale to piękna odmiana.Maddy77 pisze:Witaj Moniś![]()
Posiadasz przecudowną kolekcję piwoniiW przyszłym roku zamierzam zrobić jakąś rabatkę z piwonii, tylko gdzie
![]()
Czekamy na więcej zdjęć z Twego cudnego ogrodu