Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Aguś,czerwone też jest piękne,prawda??
Rózyczki śliczne,,,lilie wszystkie kocham,,,moje juz tuż ,,,tuż i też rozkwitną :heja
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Aniu, przecudne roślinki!
Pisałaś, że zastanawiasz się nad zakupem poidełka kamiennego, dla ptaszków ale nie wiesz gdzie znaleźć. Tak się składa, że ja też jestem aktualnie na etapie wyboru poidełka, względnie małego "ciurkadełka". Planuję zakup tego. Może Ci się spodoba ;:173
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Agness, to zapraszam na lilie ale u mnie raczej biel i róż :lol: a Ty wolisz czerwony...Chociaż mam dwie czerwone, które niedługo będą kwitły :wink:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Justynko ja miałam już wcale róż nie sadzić, bo nie mam kompletnie miejsca....teraz zwolniło się na jedną różyczkę więc od razu muszę wykorzystać okazję. Nie będzie to niestety róża z tych moich wymarzonych, bo ja najbardziej gustuję w innej palecie barw, dlatego też mam problem z wyborem odmiany....ale pomalutku pomalutku i coś wybiorę z tej wielkiej masy piękności :D

Aniu ja czerwone bardzo lubię i mam całkiem sporo 8-) :lol: Znacznie mniej lubię róż, ale też go nie neguję , mam i takie kwiaty w ogrodzie 8-) :lol:
U mnie na razie z lilii kwitnie tylko Diabora, ale już i inne mają coraz większe pąki ;:oj

Kasiu dziękuję Ci bardzo za linka ;:196 ależ cudne te przedmioty....poidełko super, ale widzę i inne przedmioty, które strasznie mi się podobają... marzę już od dawna i ciurkadełku i w końcu na pewno sobie zrobię, a tam są właśnie takie jak mi się marzą..... chodzi mi po te kamienne ( przewiercone kamienie ułożone na drobnych kamyczkach) moje marzenie ;:oj i mają różne wzory..... to Ufo też cudne ;:oj

Jolu róż faktycznie nie należy do moich ulubionych barw, chociaż też mam takie kwiaty i uważam że są piękne :lol: wcale ich nie przekreślam :wink: :lol: A biel uwielbiam i mam całkiem sporo odmian lilii w tym kolorku. U Ciebie wciąż zaglądam i podziwiam lilijki..... masz już mnóstwo kwitnących :D
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Kącik obrośnięty różami ,że aż chce się przysiąść na ławeczce.Czerwona pnąca to?....
U mnie rozwinął się liliowiec a lilie mają już nabrzmiałe pąki.Róże szaleją tylko spiekota przypala je okropnie.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu róża to Flammentanz :D
U mnie też niektóre róże przypalają się na słońcu....szczególnie Augusta Luisa i Piękna purpurowa NN....
Liliowce faktycznie zaczynają kwitnąć :D już Stella de Oro cała w kwiatach a i innym już coraz bardziej nabrzmiewają pąki :D lilijki tak samo....lada chwila i ogrody zasnują się wspaniałymi zapachami :D

Rozdzwonione obrazki :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
zwkwiat
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2011, o 09:30

Post »

Agnieszko jak nazywają się te dzwonki o wydłużonym kwiatku?
Ogród zwkwiat,cz.aktualnaSzydełko
"Nie starzeje się ten, kto nie ma ma to czasu." Benjamin Franklin
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p
Od: 6 lis 2012, o 23:59

Post »

:D Ale śliczne dzwoneczki a te wydłużone to fajnie wyglądają
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zosiu to dzwonek kropkowany, jednak nazw odmian nie znam.... Mam 4 odmiany, 2 jeszcze nie kwitną..... no i jeden najciekawszy, podwójny niestety nie pojawił się po zimie....

Aniu dzwoneczki to jedne z moich ulubionych kwiatuszków. Bardzo je lubię i jak tylko mi się uda trafić jakąś nową odmianę, to ściągam ją do ogródka 8-) :lol:
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Agnieszko, piękny pokaz dzwonków :!: Dla mnie one też ulubione tylko szkodza że kwitną, kiedy tak dużo kwiatów i mało czasu, by się nimi nacieszyć.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jacku faktycznie bardzo dużo kwiatuszków teraz kwitnie.... U mnie w tym roku bardzo szybko przekwitły dzwonki brzoskwiniolistne.....dosłownie nie było kiedy się nimi nacieszyć.... żałuję bardzo, bo są cudne.....
Jacku jesteś znawcą roślin, może wiesz co to za dzwoneczek na 3 od końca fotce???
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21

Post »

Piękne Agnieszko masz te dzwonki - zresztą całą resztę również ;:180 U mnie jakoś dzwonki nie chcą rosnąć... może za ciężka gleba.
Kwitną Ci pięknie róże, lilie i cała reszta -jest co oglądać. A zakątek z ławeczką aż zaprasza, żeby się na chwilę zatrzymać. Nie znam jeszcze Twojego ogrodu, ale powoli go odkrywam....
Serdeczności ;:196
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32

Post »

Czyli czas dzwonków! U mnie pozostał brzoskwiniolistny, skupiony i taki jakiś chwast samosiejka - ładny, ale ekspansywny :evil:
A kropkowane podobają mi się najbardziej ;:173
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Dzwonki ;:167 nie wiem czy i ty tak masz ale ja jak je widzę to chciałabym zaprosić ich do siebie więcej ;:224
gloriadei
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 sty 2009, o 17:22
Kontakt:

Post »

Aguś :wit
jak ja dawno nie byłam u ciebie ;:196 a tu tak pieknie rozrośniety ogród, istny busz! Wspaniale ;:215
Muszę nadrobić czym prędzej zaległe posty, już widzę że będzie ciekawie ;:oj
Ujęcia dzwonków nadzwyczajne! Urzekł mnie dzwonek drobny przy kamieniach ;:167
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”