Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz. III

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz. III

Post »

Witaj Madzia ;:196 Wpadam bo mijamy się ciągle w wątkach :D I wiesz co... ? To zarąbista decyzja bo masz czadowy ogród i jak pozwolisz to będę do Niego często wpadać :wit Miłego dzionka!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Madziu, ja też chcę na nowiutką ławeczkę ;:65 Śliczna jest! A poidełko ;:180
Twój okrąg powala mnie z nóg :lol: Wiem, że się powtarzam....ale nic innego na myśl mi nie przychodzi 8-)
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45

Post »

Grazka, witam serdecznie :wit Zapraszam do wspólnej przygody, zwłaszcza, że mamy podobny staż ogrodowy :D

Reniu, ławeczka to zakup przypadkowy i tak własciwie to przez Iwonkę majową i Madzię Lulkę 8-) Odbywała się dyskusja meblowa w wątku Iwony i ja w ten dzień po pracy, będąc w sklepie po dmuchany basenik dla dzidziusia koleżanki....kupiłam ławeczkę :lol: Dom, w którym mieszkam, wypatrzyłam przy okazji szukania bielizny w necie. A nawet nie za bardzo mieliśmy dom nawet w planach ;:224
reniuniek pisze:Twój okrąg powala mnie z nóg :lol: Wiem, że się powtarzam....ale nic innego na myśl mi nie przychodzi 8-)
Nie krępuj się, moje ego ma się świetnie dzięki takim komplementom ;:209

Obrazek

Przy okazji chwalenia się zakupami 8-) Moje zimowe zamówienie u mistrzyni lepienia w glinie z Zakola. Zamawiałam co prawda szaro-białą wysoką amforę do wkopania w ziemię lub postawienia w domu a wyszło jak wyszło :lol: Tak się kończy zamawianie w ciemno. Ale artysta to artysta, ma swój pomysł i trzeba wybaczyć :wink: ( zapłaciłam oczywiście jak za duuuużą amforę, tu artystka okazała się zwykłym śmiertelnikiem :twisted: )

ObrazekObrazek

Obrazek
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Jeju ale będzie piękny ogród, następny nominowany do piękności na tym forum ;:oj Madzia te kamienie są boskie ;:167
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Madziu, obawiam się, ze to gliniane coś może zimy nie przeżyć ... poza tym widoki z ogrodu super.
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p

Post »

Grazka, bardzo dziękuję ;:196

Marzka żadna strata :wink: Dzięki za odwiedziny :D Widziałam ławeczkę u Ciebie po reinkarnacji, super wyszło ;:180
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p

Post »

Reniu, zapomniałam napisać, że zapraszam serdecznie na ławeczkę ;:196
Kiedy tylko masz ochotę :wit

"słitfocia" Kici
Obrazek
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To forum ma strasznie duży wpływ na nasze przemyślane i nieprzemyslane zakupy :;230 a dziewczyny są kochane !!!
Twojemu ego będę dogadzać ile moge :lol:
Łał !!! Masz niepowtarzalną i jedyną w swoim rodzaju amforę :tan

Dzięki za zaproszenie ;:196
Kociak ;:167
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Madziu amfora faktycznie charakterystyczna i jedyna w swoim rodzaju czyli tak jak na prawdziwą artystyczną duszę przystała...zrobiła coś unikalnego :wink:
Kochana co i cóż że u siebie tylko piach....relaksuję się tutaj i na pewno się mnie nie pozbędziesz tak łatwo ;:306
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2012, o 15:49

Post »

Madziu jak na twoje reklamowanie ,że masz tylko piach to masz nadspodziewanie dużo i pięknie :wink:
Też uwielbiam tu wpadać ,bo ogród coraz bardziej zachwyca a gospodyni taka fajna :wink: ;:196
Choć za to zajefajne poidełko dla ptaków to Cię chyba nie lubię :roll:
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Madzia poidełko ma super ;:215
Kupiłaś je gdzieś u siebie czy przez neta?
U mnie są tego rodzaju, karmniki, ptaczki, donice, ale poidełka nie widziałam ;:185 A pasowałoby mi do kompletu :uszy
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p

Post »

Reniu poidełko kupiłam w miejscowej szkółce. Na All tez widziałam podobne ;:108
Amfora cudna, prawda? ;:224

Aguś, nawet przez myśl mi nie przeszło żebym miała Cię przeganiać ;:196 Amfora masz rację- charakterystyczna ;:306

Aniu,
zawstydzasz mnie :oops: ;:196

Widziałam, ze też zamarzyła się Tobie różanka.
Wiesz co ja tak sobie myślę? Róże nam się odwidzą jak tylko przyjdzie porządna zima jak w zeszłym roku, gdzie mi 20 Fairy wymroziło do cna :lol: Chociaż jak widać dość szybko się "od-obraziłam" na róże :lol: Jednak jakby nie patrzeć mamy dość surowe warunki jak na takie delikatne piękności. Nie ma się co czarować, kochana. Ale do tego czasu trzeba sobie upiększać życie i nadal dążyć do ideału , że nasze różanki będą piękne i zachwycające jak u innych dziewczyn na FO, w mniejszych, zacisznych ogrodach podmiejskich 8-)
Takie tam kilka słów realizmu, koleżanko piaskowo-długorabatowa :wink:
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

U mnie miłość do róż skoczyła się na sztukach 3....więcej...nie dziękuję.
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2012, o 15:49

Post »

Madziu ja wybitnie leniwa jednostka jestem (ciągle naiwnie wierzę w definicję ogrodu bezobsługowego :wink: ) więc pewnie jak zaczną się z nimi problemy to szybko miłość do róż mi przejdzie . Koło tarasu rozrośnięte, pachnące krzaki to iście wymarzone rośliny i postaram się o nie zadbać jednak ja nie z tych co będą po działce latać okrywając xxx krzaków róż.
Z przodu marzy mi się mini szpaler (ok 5 sztuk) z rugos. Muszę dojście do siatki psom odgrodzić a jeszcze jak zapora będzie pachniała i kwitła to będzie super! Liczę ,że one takie jak w opisie sadzisz i zapominasz :wink:

Zakochana jestem doszczętnie w powojnikach - planujesz jakieś u siebie ?
Chciałabym osiągnąć u siebie klimat luźnego, naturalnego ogrodu a róże nie do końca mi do tego pasują.
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Biegnę po przerwie podziwiać osiągnięcia ;:333
Co by o amforze nie powiedzieć, jest oryginalna ;:108
Ale się wpatrywałam szukając skarpet Makarona :;230 Trzeba zacząć od tego, że nie zauważyłam strzałki... weź pod uwagę, że tu i starsze egzemplarze zaglądają i trzeba wyraźnie oznaczać ;:224
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”