Madziu królewna Piano już się u mnie dobrze poczuła, a kwiaty ma cudowne, pachnące malinowo

Dokupiłam jeszcze królewna Pastelle, tylko ona niestety nie pachnie, ale kwiaty ma bardzo ładne i długo trzyma, słońce czy deszcz
Amaro polecam malinowych zapach mojej królewny Piano
Tesiu ja też uwielbiam i coraz bardziej mnie bierzę.... na róże

Byłam ostatnio w Chorzowie a Parku Śląskim i tam jest rosarium, dużo róż posadzonych, niestety nie opisanych ale zapachy, postaram się w najbliższym czasie wrzucić fotki

Jak byłam nie wszystkie kwitły a już pachniało niesamowicie
Madziu to trzymam bardzo mocno kciuki za obronę, ja się broniłam 3 lata temu

Kojarzę, oj to pracy co nie miara macie, podziwiam Was

Ja wczoraj byłam na działce jak bylł burza, w jednym momencie się zerwała i jak waliło... ale gradu nie było. Słyszałam że na Podłężu był, ale krótko. Za to w jednym momencie moje nowiutkie beczki świeżo zamontowane stały się pełne... czyli 2 razy po 200 litrów
Kasiu Sympatia ładna ale Piano i ładny i pachnie no ale do 1,2m dorasta więc szału nie ma

Pisałam już Madzi że miałam chwile grozy na działce jak mnie potężna burza tam wczoraj złapała ale gradu nie było więc mi oszczędziło podlewania i nic nie zniszczyło
Zuzia śpi gdzie tylko może
Malinowa królewna Piano po burzy
Królewna Pastella
Biała miniaturka po burzy
WYDARZENIE!!! Pod jaśminowcem odkąd mam działkę rosła kępka liści piwonii i druga kępka również takowych liści w liliowcach... Od prawie 3 lat znam ten widok, tylko liście liście.... A tu...

każdą kępka wydała bo jedym białym jak śnieg puchatym kwiatuszku.... szampana czas otworzyć
Pierwsza moja dalia z kłącza
Królewna Westerland
Tojeść zwykła i variegata
Zawciąg cieszy się powodzeniem
Naparstnica po burzy
Pozdrawiam ciepło