PIOTRZE-Dzięki,wiesz lubię urozmaicenia ale nie zawsze jest czas na taką zabawę
KASIU-Fajnie,że i Ty jesteś z nami,bo ja jakoś sobie nie wyobrażam tego działu bez Ciebie
JANECZKO-Koniecznie muszę rozważyć Twoją propozycję a póki co dzięki za uznanie - uwierz mi,że to łatwizna te sześciany
NATALKO-Posłuchałem Cię,w sobotę pożyczyłem autko i zajechałem do Kauflandu i wróciłem z cambrią i gloksynią-nie mogłem im się oprzeć,
sama zobacz czy mam rację-dzięki za info,liczę na kolejną
BASIU-I nie żałuj a przy okazji pochwal się zdjęciami
DUSIAA-Witaj w klubie,mam nadzieję,że niedługo i ja będę mógł zostawić ślad w Twoim wątku
Dzięki Wszystkim za bardzo miłe słowa i odwiedzinki do których ponownie zapraszam i pozdrawiam Wszystkich
Dzięki Natalce mogę pokazać Wam dzisiaj mój nowy nabytek.W Kauflandzie oprócz cambrii a zastałem je tylko w czerwonym kolorze,były jeszcze jak napisała poprzednio Natalka dendrobia ale białe choć z dużą ilością kwiatów i pięknie prezentujące się.Postanowiłem poczekać na kolorowe ale oprócz cambrii nie mogłem się oprzeć także gloksynii koloru bordo,którą przy okazji zaprezentuję ale w drugim wątku.
Moja cambria ma już imię a mianowicie-Natalia,nazwałem ją tak imieniem Blueberry w podzięce za rychłą informację i propozycję poszukania czegoś ciekawego w Kauflandzie.Moja czerwona cambria mnie się podoba,nie wiem jak Wam?
A tak prezentuje się moja cambria w sześcianach a do wkomponowania w nie młynków sprowokował mnie Tomek
Pozdrawiam Wszystkich i życzę miłych wrażeń