Moje początki hodowli storczyków...

Zablokowany
Awatar użytkownika
gianna
1000p
1000p
Od: 3 cze 2012, o 19:55
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje początki hodowli storczyków...

Post »

Arek, chciałabym w takim opakowaniu otrzymać upominek. Wewnątrz najchętniej znalazłabym ............. storczyka ;:306
Nie wiem czym się zajmujesz zawodowo, ale projektowaniem opakowań na upominki możesz zająć się już dziś.
Awatar użytkownika
Blueberry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2013, o 22:34
Kontakt:

Post »

Pięknie wyglądają sześciany, zwłaszcza te, na których są same kwiaty :D Jeśli szukasz czegoś ciekawego proponuję odwiedzić teraz Kaufland - poszłam po gloksynię, a wróciłam z cambrią i miltonią, były też białe dendrobia, i to w bardzo przystępnych cenach (24 i 22zł)
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Awatar użytkownika
fiskomp
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 wrz 2010, o 21:22

Post »

:shock: Tak pudełka na upominki-wspaniały pomysł. Bardzo ciekawy, ale i model jest pierwsza klasa, stoi spokojnie nie grymasi jak na gwiazdę.... :;230
W Auch.... znalazlam ciekawe miniaturki też fajne ceny po 14 zł nie mogłam się zdecydować... więć wziełam dwie....
Zieloni podopieczni u Fiskomp'a
Pozdrawiam - Baśka :)
Awatar użytkownika
Dusiaaa
1000p
1000p
Od: 4 cze 2012, o 08:01
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

no taki prezent dostać, jeszcze ze storczykiem w środku ;:202 chyba bym się rozpłakała z radości :;230 piękny okaz i grafiki super ;:138
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=

Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
Awatar użytkownika
Arkadius121
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2011, o 13:34

Post »

PIOTRZE-Dzięki,wiesz lubię urozmaicenia ale nie zawsze jest czas na taką zabawę ;:180

KASIU-Fajnie,że i Ty jesteś z nami,bo ja jakoś sobie nie wyobrażam tego działu bez Ciebie ;:185

JANECZKO-Koniecznie muszę rozważyć Twoją propozycję a póki co dzięki za uznanie - uwierz mi,że to łatwizna te sześciany ;:108

NATALKO-Posłuchałem Cię,w sobotę pożyczyłem autko i zajechałem do Kauflandu i wróciłem z cambrią i gloksynią-nie mogłem im się oprzeć,
sama zobacz czy mam rację-dzięki za info,liczę na kolejną ;:196

BASIU-I nie żałuj a przy okazji pochwal się zdjęciami ;:303

DUSIAA-Witaj w klubie,mam nadzieję,że niedługo i ja będę mógł zostawić ślad w Twoim wątku ;:63

Dzięki Wszystkim za bardzo miłe słowa i odwiedzinki do których ponownie zapraszam i pozdrawiam Wszystkich :wit

Dzięki Natalce mogę pokazać Wam dzisiaj mój nowy nabytek.W Kauflandzie oprócz cambrii a zastałem je tylko w czerwonym kolorze,były jeszcze jak napisała poprzednio Natalka dendrobia ale białe choć z dużą ilością kwiatów i pięknie prezentujące się.Postanowiłem poczekać na kolorowe ale oprócz cambrii nie mogłem się oprzeć także gloksynii koloru bordo,którą przy okazji zaprezentuję ale w drugim wątku.
Moja cambria ma już imię a mianowicie-Natalia,nazwałem ją tak imieniem Blueberry w podzięce za rychłą informację i propozycję poszukania czegoś ciekawego w Kauflandzie.Moja czerwona cambria mnie się podoba,nie wiem jak Wam?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A tak prezentuje się moja cambria w sześcianach a do wkomponowania w nie młynków sprowokował mnie Tomek ;:136

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam Wszystkich i życzę miłych wrażeń :wit
actus
1000p
1000p
Od: 13 sty 2013, o 13:54

Post »

To jest Burrageara Nelly Isler Areczku ,ktora nie dosc ze jest piekna to jeszcze pieknie pachnie ;:167 .Wspanialy zakup,gratuluje i niech wam sie dobrze wspolpracuje :D
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03

Post »

Uwielbiam jej kwiaty, pierwszy raz zobaczyłam ją u Actus i zapragnęłam mieć własną :D Kwitła pięknie, a póki co wypuszcza trzy przyrosty. Jestem pewna, że i Twoja nie zawiedzie i będzie Ci pięknie rosnąć ;) Powiem tylko, że moja miała w podłożu dużo sphagnum, więc po przekwitnięciu radze zajrzeć w doniczkę ;)
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
Awatar użytkownika
Dusiaaa
1000p
1000p
Od: 4 cze 2012, o 08:01

Post »

Arkadius zapraszam,wątek już jest choć bardzo ubogi w porównaniu do Waszych:-D czyżbyś był grafikiem komputerowym z zamiłowania lub z zawodu? :-D
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=

Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
actus
1000p
1000p

Post »

Dufin pisze:Uwielbiam jej kwiaty, pierwszy raz zobaczyłam ją u Actus i zapragnęłam mieć własną :D Kwitła pięknie, a póki co wypuszcza trzy przyrosty. Jestem pewna, że i Twoja nie zawiedzie i będzie Ci pięknie rosnąć ;) Powiem tylko, że moja miała w podłożu dużo sphagnum, więc po przekwitnięciu radze zajrzeć w doniczkę ;)
Aniu a moje nie chce ze mna wspolpracowac :? .Nic nie wypuscila i jak stala tak stoi.To jedyny moj storczyk ktory nic nie wypuscil wiec pewnie nic nie bedzie z tej "milosci"
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03

Post »

Hmm.. no u mnie Kasiu jeden przyrost tez się zatrzymał, może to przez ślimaki, jakie miała roślina ;:222 ale odpukac, pozostałe dwa rosną.. pytanie tylko czy mi zakwitną, bo wcale jej nie weranduję i stoi raczej w półcieniu ;:218
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
actus
1000p
1000p

Post »

A powiedz Aniu Twoja penelopa 3 wypuszcza przyrosty z podloza czy ze starej psb?Moja wypuszcza ze starych psb i zastanawiam sie czy to normalne?
Awatar użytkownika
Blueberry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2013, o 22:34
Kontakt:

Post »

Dziękuję Arku, czuję cię zaszczycona ;:173 :oops: Zapomniałam napisać, cambrie były tylko czerwone, a dendrobia tylko białe. Miltonii nie było? U mnie w sklepie stały w innym miejscu, tak schowane... No i trudniej było coś wybrać, znacznie bardziej zmaltretowane (gloksynie zresztą też ;:219 )
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
x-f-us
Konto usunięte na prośbę.
Od: 28 wrz 2010, o 11:06

Post »

Arkadius121 pisze:nie wiem czy uda mi się przed wakacjami kupić coś godziwego za przystępną cenę
Arkadius121 pisze: Dzięki Natalce mogę pokazać Wam dzisiaj mój nowy nabytek
Nie ma jak to forum ;:306

Fajny zakup ;:333
No a storczykowe pudełka ;:224 wymyśliłeś ;:333
Awatar użytkownika
Piotr=)
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2008, o 17:38

Post »

cudne storczyki bajeczne wpadam z rewizytą i idę spać bo jutro rano wstaje :uszy pa
Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Awatar użytkownika
Arkadius121
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2011, o 13:34

Post »

DRODZY FORUMOWICZE I GOŚCIE

Nie mający pewności,że w miejscu gdzie udaję się na dwa wakacyjne tygodnie będę miał dostęp do internetu,na wszelki wypadek pragnę Wszystkich przeprosić za ewentualna przerwę w pisaniu postów tak w Waszych jak i moich wątkach ale obiecuję po powrocie nadrobić wszystkie zaległości.
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie i życzę samych sukcesów :wit
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”