Ewo widzę, że przechrzciłaś mnie na Dorotkę

Już w swoim wątku tak do mnie mówiłaś i myślałam, że się mylisz a Ty po prostu zmieniasz mi imię

Może być Dorotka. To moje imię jest takie inne, niektórzy nie potrafią go zapamiętać. Powiem szczerze, że czasami mam kłopot jak się przedstawić

Mówią na mnie Dobrusia, Dobrosia, Dobrotka, Dosia, Dobrosława, Sławka no a teraz tez Dorotka

Cieszę się z tych róż jak wariatka

ale jak mój M. usłyszał, że będzie kolejna rabatka i kolejne wykopki trawy to wymownie nic nie powiedział

Czy u Ciebie tam spadło trochę wody? Zawsze piszesz, że masz piach więc Tobie akurat woda się przyda

U mnie woda stoi w gruncie jak tylko wykopię szpadel! Jest tuż pod powierzchnią. Niech roślinki korzystają i piją, nie będę ich musiała tak często podlewać.
Ewo, E-mienta, witam w moim ogrodzie. Jak miło czytać Twoje słowa!!! Dziękuję Ci. Już idę na rewizytę (miałam zasilić róże ale leń mi się włączył).
Magdziu, ja też jestem animalsem

Kocham każde zwierzątko. Pająków się zawsze bałam ale teraz je szanuję. Odkąd mieszkam na wsi i widzę na czym siadają muchy szanuję pająki i chcę aby było ich jaknajwięcej;)
Aniu, ja też kiedyś krzyczałam na widok pająków. A kiedyś, w lesie usiadł na mnie taki wielki, krzyżak. Wpadłam w taką panikę, że nie pamiętam co się ze mną działo przez kolejne kilka godzin

A wiesz jak się wyleczyłam z tej fobii? Powiesiłam sobie na ścianie, nad biurkiem zdjęcia ptaszników i tarantuli. Brrr. Na początku trzepało mną na każdy ich widok a po pewnym czasie po prostu się przyzwyczaiłam. Oczywiście pająka grubasa nigdy nie dotknę ale te chude, pajęczaki wynoszę na dwór na kapciu lub gazecie. Tak jak pisałam wcześniej ? szanuję pająki odkąd mieszkam na wsi i widzę na czym siadają muchy
Amaro, faktycznie szkoda, że nie mogę Wam przekazać ich zapachu. Każda pachnie inaczej. Jedna cytrusowo, druga słodko. Och? uwielbiam pachnące kwiaty. A morza nadal Ci zazdroszczę

Często spacerujesz po plaży?
Uwielbiam żółte pęcherznice ale o tej porze roku zaczynam doceniać również Diabolo, ponieważ nie wiele jest tak pięknie kwitnących krzewów. A w dodatku są to krzewy uwielbiane przez moje pszczoły więc? polecam!