Nad rzeczką, opodal krzaczka...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Nad rzeczką, opodal krzaczka...

Post »

Łał ale fotek i jakie cudne - u Ciebie słoneczko w pełni ;:3
Awatar użytkownika
DuczekiOsia
1000p
1000p
Od: 10 sie 2012, o 08:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

roślinki pieknie rosną :) a ta altana wierzbowa wow ;:oj
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

hop hop..gdzie zniknęłaś?
Awatar użytkownika
Kochammmkwiaty
1000p
1000p
Od: 25 maja 2012, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Śliczne roślinki masz w swoim ogrodzie i widze bardzo gęsto i zielono :)
Ostatnio z Asią (Asmą) rozmawiałyśmy czy Ciebie nie nawiedzić na działce :;230 :;230 ;:224
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
jarzebinka82
200p
200p
Od: 10 lip 2012, o 16:34

Post »

Cześć Aniu, dziękuję za miłe słowa ;:196 . Fakt, pogoda ostatnio u mnie dopisuje.
DuczekiOsia roślinki gnają jak szalone :wink: . Niestety, wiem już że żadnych wiosennych cebulowych mieć nie mogę. Po ostatniej inwazji dzików zostały tylko nieliczne niedobitki :( . O dziwo nie ruszają mieczyków, na razie :roll: . Altanka niestety jeszcze nie u mnie :wink: .
Madziu jestem kochana :D . Ostatnio tylko Was podczytywałam. Byłam zajęta dziecięciem, które od ok. roku jest obiektem zawziętej i namiętnej agresji ze strony dziecka sąsiadów :evil: . Ciężko mi czasem zrozumieć, jak głupie i oczywiste błędy potrafią ludzie popełniać w wychowywaniu dziecka :roll: .
Agnieszko ;:7 . Gęsto to tu jest na razie głównie za sprawą chwastów ;:306 . Ale kwiatki też nieźle sobie radzą :wink: . No, to jeszcze tylko zwołamy Grażynkę i będzie wesołe spotkanko ;:138 ! To kiedy ustalamy wstępny termin? :lol:
Awatar użytkownika
asma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 wrz 2011, o 12:16

Post »

w tym tyg mi pasuje tylko środa i to raczej do południa bo po 13ej musze odebrać syna z dworca-wraca z wycieczki:) ew później popołudniem:)
jarzebinka82
200p
200p

Post »

Asiu mi jutro pasuje, nawet do południa bardziej niż po :D . To teraz spytam Grażynkę i Agnieszkę. Jakoś się w końcu na pewno damy radę zebrać :D .
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj niektórzy tak właśnie wychowują swoje dzieci. Albo właściwie nie wychowują i pozostawiają samopas. Niestety znam takich ludzi. Też mnie to denerwuje a właściwie nie denerwuje tylko martwi. Szkoda dzieci. Co do kwiatków to szkoda że nie możesz mieć. Na prawdę nie ma jak walczyć z tymi dzikami?
jarzebinka82
200p
200p

Post »

Madziu najgorsze gdy ktoś jest przekonany, że jego dziecko jest święte i niewinne :( . Wówczas nie docierają do niego niepokojące sygnały i nie może w porę zareagować, skorygować zachowanie dziecka :roll: . Mi też w sumie jest przykro, zarówno ze względu na moje dziecko, jak i na tamtą dziewczynkę bo uważam, że każde złe zachowanie dziecka jest tak naprawdę winą dorosłych. Zawsze w takich sytuacjach po zbadaniu przyczyn, prędzej czy później dochodzi się do wniosku, że ktoś z dorosłych zrobił coś źle lub nie zareagował w porę :( . Nikt nie rodzi się z natury zły :roll: .
Co do dzików, to 3 dni temu zjadły całą piękną rabatkę córci złożoną głównie z szafirków, śniedków i tulipanów :( . Nie ma siły, musimy liczyć na to, że żywopłot szybko się rozrośnie :roll: . Po cichu też liczę na wilki, których populacja w Polsce wciąż wzrasta ;:138 , może przetrzebią populację dzików i w końcu wszystko wróci do równowagi. :roll:
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No tak zazwyczaj jest. Moje dziecko na pewno tego nie zrobiło. Tylko że są rodzice tacy co znają swoje dzieci i wiedzą jak je wychowują i są tacy co umywają ręce i udają że wychowują a tak naprawdę dziecko wychowuje ulica. No to piękne szkody narobiły te dziki. Pewnie córcia smutna. Wasz zarząd powinien podjąć skuteczną walkę z dzikami. Nie wiem jak działkowcom nie szkoda ich pieniędzy i pracy włożonej w rośliny które potem niszczą dziki.
Awatar użytkownika
imer
1000p
1000p
Od: 29 lip 2011, o 15:51
Kontakt:

Post »

Ależ wszystko bujnie rośnie, słoneczko sprzyja tylko deszczów troszkę mało.
jarzebinka82
200p
200p

Post »

Remi ;:7 . Rośnie, rośnie, tylko szkoda, że najbujniej chwasty :oops: ;:306 . Zaraz śmigam na działeczkę powalczyć z nimi bo czeka mnie wizyta zacnych gości ;:138 . Piwonia mi rozkwitła, postaram się nie zapomnieć aparatu i cyknąć fotkę :D . Miłego dzionka wszystkim odwiedzającym ;:196 .
Awatar użytkownika
zuzola11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sty 2013, o 10:36

Post »

Witaj Kasiu :) na drugiej fotce to cos różowe :wink: to krzewuszka
jarzebinka82
200p
200p

Post »

Betinko witam Cię serdecznie :D . Rzeczka grzecznie siedzi w swoim korytku :wink: . W ogóle pogoda u nas dość fajna się utrzymuje.
Kasiu ;:7 . No to zachorowałam na krzewuszki :;230 .
Dziś miałam mile spotkanko z Asią (Asma), Agnieszką (Kochammmkwiaty) i Grazynką (Grazia). Było super wesoło :lol: . Dziewczyny są fenomenalne, cieplutkie i z mnóstwem pogody ducha i humoru :D ! A ile podarków dostałam ;:oj . DZIĘKI KOCHANE ;:196 ! Byłyśmy bardzo zagadane, a w dodatku aparat fochy stroił, w efekcie fotorelacja będzie skromna i to dopiero jutro bo już mi się zwyczajnie nie chce dzisiaj fotek obrabiać :oops: . Pokażę na pewno podarki, ale nie liczcie na to, że pamiętam dokładnie co i od kogo dostałam bo mnóstwo tego :oops: :;230 . Takie spotkania to zdecydowanie trzeba częściej uskuteczniać, nawet bez podarków :D .
Grazia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2009, o 11:05
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Kasiu, dziękuję za wspaniałe popołudnie. Cieszę się,że Was poznałam.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”