Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Post »

Witaj Dorotko - przypomniałam sobie, że kochasz sie w bodziszkach a to właśnie ich czas więc przyszłam na rekonesans i nie zawiodłam się.
Spacerek miły i kolorowy bo kwiatów mnóstwo - bodziszki też cudnie kwitną. Część z nich ma specyficzny zapach liści i bardzo to lubię.
Jak Ci przezimowały cebulki szczawików ode mnie - mam nadzieję,że ich nie zasuszyłaś bo to byłby pech ? :;230
Moje w tym roku w większości rosną w donicach z różnymi kompozycjami - ciekawe jak się sprawdzą w tej roli .
Pozdrawiam
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jestem jestem kochani ;:4 Dzień był cudny....przecudny nawet , jedyne czego moge sie perzyczepic to te zuczki co u mnie lataja w kosmicznej wprost ilości i komary rano i teraz pod wieczór...zjadliwe toto jak nie wiem co :evil:

Bardzo przyjmemy dzień...trochę zawaczyłamz chwastami a resztę dnia spoedziłamw szpitalu u przyjaciółki...to był na prawde dobry dzień ;:173
ach wyskocze jeszcze na chwilke...moze cos zakwitło :uszy
Dosia to prawda,chwaciory ładnie po tych deszczach wyskakują...troche im dałam popalić, reszta jutro ;:172
Aneczka ...ja tez mam sentyment do tych gozdzików ....od dzieciństwa :) Maczek fajny , tylko czekam na inne kolorki i na razie ...kiszka :roll:
Anaann...i jak ciasto.. ;:65 .ja to połaczenie uwielbiam ,ale ja to łasauch jestem ;:170 Jutro pieke drozdzówke, z truskawami :)
Jadziu... ;:145 żałuje bardzo...ale niestety nie baluje w Sulejowie...Ty tez sie nie wybrałas ? To wspaniała imprezka ten zlot !!!!!Bardzo inspirujaca i odstresowujaca...moze wybierzesz sie za rok ...co ;:196 Ja juz nie odpuszcze, tym bardziej ze pamietam ubiegłoroczny ;:170 Prince u mnie juz prawie prawie, za to na Astrid to ja poczekam...ona zbiera sie dopiero ,jako jedna z ostatnich była sadzona ...
Małgosiu wiec postaram sie obejrzec...ale ten dzisijszy to penie obejrze ni raz ani dwa ...przepiekny ;:333
Krysiu kochana...a gdziez ja ciebie zgubiłam no....toz to sie nie godzi ;:196 na dodatek pamietasz ,ze kochm sie w bodziszkach ;:196 No wiesz..nie tylko w bodziszkach...jakas sie strasznie kochliwa zrobiłam ;:306 Szczawiki a jakze slicznie rosną, a wiesz ze u mnie tez w tym roku w doniczce,...jutro ci je pyknę ;:108 Ale ni tylko one mi rosna dwa złocienie maruna od ciebie tez wysiałam i rosna slicznie ;:196 Jak ci sie moge odwdzieczyc za te slicznotki :wink:
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

No to dzisiaj wszyscy na Śląsku w ogrodach siedzieli, kosiarki pracowały że mozna było słuch stracić :) kolczaste śliczności zaczynają swój pokaz - z ochotą będe podziwiać różyczki u Ciebie ;:196
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Jutro pieke drozdzówke, z truskawami
Nie zapomniałaś o jeszcze jednym łasuchu . Kilogramy zrzuciłem , mogę znowu opychać się ;:306 ;:306
Ja też siedzę , z browarem ze Śląska , promocja była ;:306 ;:306 ;:306 Mam już pierwszy róży kwiat , Nostalgie zakwitła. :tan :tan
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

No nie wiem Dorcia zastanowię się co do przyszłego roku nie wiem czy dożyję :;230 .Na pewno Stasia zda relację ,albo Iwonka moja psiapsiółka .Chinco de Mayo śliczny u Tosi też rośnie widziałam go w realu .U mnie zaraz zakwitnie Outta Blue
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ależ dzisiaj była ...jest cudna niedziela... :heja :heja :heja smażalnia na całego ;:3 wygrzałam dzisiaj gnatki za te wszystkie deszczowe dni ...w końcu ;:172
Pewnie wszyscy urzedujecie w ogrodach...ja tez jestem na chwilke i spadam ...miłego dalej dnia ;:196
Ewciu juz niebawem bedziemy wszystkie pokazywały slicznotki ;:196 Ty masz takie których nie mam ja...i raczej juz miec nie będę ...bo miejsce się kurczy :wink: Czy u ciebie tez taki ładny dzień ;:173
Tadzik ...sorki nie machnełam dzisiaj tego ciacha...jutro :uszy dzisiaj cały dzień poza domem a teraz ogród ;:173 Ja własnie wyciagam zimny browarek ;:224 ;:304
Jadziu nie plec, dozyjemy i pojedziemy ;:215 to jest super czas..warto ;:4 jadzia u mnie lata masakryczna ilośc zuczków , obryzaja mi Chinco ;:145
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Dzień dobry Dorotko ,dziś za oknem jest pięknie,świeci słoneczko i ptaszulki śpiewają .........
kawyyyyyyyy,widzę żę muszę sobie sama zrobić :roll:
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

I ja podstawiam mój kubeczek :D Melduje się grzecznie po wyjeździe :wit
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

sweety pisze:I ja podstawiam mój kubeczek :D Melduje się grzecznie po wyjeździe :wit
A ja cały dzbanek podstawiam, bo pogoda barowa, a dzień ciężki się szykuje...słoneczka nadal życzę, bo u nas się nie zapowiada :(
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Nie przejmuj się, Pati. U mnie niebo szaro-bure, pełne chmur, że ... Bez komentarza :evil:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mam kawke dla was mam....sorki ale lapek mi sie czasem buntuje i nie chce sie załaczyc...moze chce sie wyspac ;:306 To posiedziałam rankiem w ogródku bo ładnie bardzo ,cisza i spokój ...rzezko po burzy ...wspaniale ;:304
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Rzeźko? ;:oj U mnie leje, ponuro i paskudnie, a do tego byłam wczoraj na działce i przyszła burza, a ja beztrosko wyrywałam nadal zielsko. Skutek łatwo przewidzieć, obudziłam się z bólem głowy, katarem i kaszlem. :heja Czy ja kiedyś dorosnę i stanę się rozsądna? Dawaj tą kawę, może lepiej mi będzie?
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beti...mnie tam jest dobrze ,jak nie dorastam ;:306 U mnie jest slicznie słoneczko daje jak trzeba a ogródek podlany ;:215
lecę z kawusią ;:65 ;:196
Effcia pewnikiem juz w pracy jesteś, wpadnij mozew przerwie na wspólna kawusie ;:4
Anka ..no wiesz...ty;e sie nie pokazywac nooo.,ale dobrzeze juz zostawiłas te foki i jestes ;:196 Pochmurno u ciebie....u mnie jak na rzaie cudniscie ;:3
Co tam Patuska...czrne chmury znowu nadciagneli.... ;:4 widziałam prognozy ma lac u ciebie niemiłosiernie, u nas tez nie gorzej...ale moze sie machli w tych swoich przepowiedniach :uszy leje ci do dzbana ;:306
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Kawka i doborowe towarzystwo czyli dobre się zaczyna tydzień ;:138
U mnie się chmurzy ale jest ok!
Idę zobaczyć czy mnie nie ma w ogrodzie :wit
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hej Marysiu... ;:4 A wiesz...wydaje mi się,że jestes ;:306
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”