Moje pierwsze "kroki"na działce

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p
Od: 22 lip 2011, o 20:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje pierwsze "kroki"na działce

Post »

Kasiu :wit melduję że zaglądnęłam na chwilkę :D .Postaram się zaglądac częściej ;:108 ..tylko zamów tą pogodę bo zwariuję!!!U mnie dzisiaj znowu lało...mam nadzieje,że na jutro wyczarujesz mi słoneczko!!!! ;:3 :wit :wit :wit A ja Tobie Kasiu!!!Pozdrowiam przy okazjii Anię która wrócila z egzotycznych wojaży!!!!Wyczekuję i od Kasi i od Ani foteczek :tan :wit
"Żyj z całych sił .. i uśmiechaj się do ludzi.."
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
zuzola11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sty 2013, o 10:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Agatko w końcu jesteś :tan co do słoneczka to u mnie dziś nawet ładnie świeci troszke mocno wieje wiatr ale niech tam wieje i obsuszy to co mokre .
Byłam dzis na działce wpadłam na chwile i zostałam obdarowana przez miłego starszego pana pomidorkami koktailowymy (do posadzenia) :tan , bo jemu nasiały sie wszędzie więc z uśmiechem na twarzy przyjęłam, ale za jakieś 15 min dochodzi mnie nieprzyjemna woń ;:224 (wiatr wiał akurat w moją stronę) a to zapach gnojówki która starszy pan pryskał na swoje porzeczki ;:202
Ha pomyślałam sobie nie bez interesu dałeś mi dobry panie te sadzonki pomidorów (może bał sie , że zwrócę mu uwagę , że tak smrodzi ?!!! Ja jestem raczej tolerancyjna osoba sama gdybym miała taki roztwór to bym zastosowała

Zrobiłam pare fotek (sasiedzi patrzyli co ja tak z aparatem latam ) :evil:
Krzewuszka słabo w tym roku kwitnie :(
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Witaj, a u Ciebie trochę słoneczka. Zazdroszczę. Masz racje, trzeba być tolerancyjnym żeby później oczekiwać też tego samego. Z ludźmi trzeba jakoś żyć. U nas na wsi kiedyś też gnojówka często była w ruchu. Zwłaszcza pod drzewkami. A teraz mało kto ma krowy czy konia to już nie mam takich smrodków.
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Kasiu też Ci zazdroszczę sloneczka , bo u mnie cały dzień lało. Pięknie Ci wszystko rośnie, bardzo ładna ta dalia karłowa, ciemne liście i różowe kwiaty. Zdążyłam wczoraj skosić trawę do południa, potem już padało.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p
Od: 6 lis 2012, o 23:59

Post »

Witaj :wit ładna ta twoja działeczka zapowiada się ciekawie wiec poobserwuje twój watek :D
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
Awatar użytkownika
zuzola11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Magdziu ,julianno u mnie dzis znowu ładne słoneczko świeci ;:138
dusza001 zapraszam częściej :D

moja balkonowa hodowla :wink:
Agatko zgodnie z obietnicą są ;:215 2 pierwsze poziomki dla Ciebie ;:108

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Kasiu to jesteś w szczęśliwej sytuacji. Ja byłam na działce, żeby z beczki wylać trochę wody bo zapełnia się błyskawicznie. Na działce jest bardzo mokro, na szczęście moja działka nie jest zalana, ale niektórzy sąsiedzi mają pozalewane działki. A deszcz wciąż pada....
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
jarzebinka82
200p
200p
Od: 10 lip 2012, o 16:34

Post »

Hej imienniczko :D . Coraz piękniej u Ciebie. Ja też mam takiego miłego starszego sąsiada, ale on gnojówki nie stosuje, za to wtrąca się wszędzie ze swoimi dobrymi radami i wszystko co mu się przyda bierze jak u siebie ;:224 . Krzewuszkę masz śliczną, u mnie jeszcze figuruje na liście chciejstw. Pozdrawiam i ;:3 życzę!
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj Kasiu ale Ci dobrze z tą pogodą. Ja jak patrzę za okno to ciężko mi uwierzyć że gdziekolwiek świeci słonko. Dziś też u Ciebie tak ładnie? Chyba prześlę swoje rośliny na Twój balkon :D Takie dobre warunki tam mają do wzrostu :D
Awatar użytkownika
zuzola11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit
julianno u mnie dzis znowu słonecznie juz wyganiam trochę słonka do Ciebie ;:89 ;:3 ;:3 ;:3

jarzębinko82 to jak w tej piosence jak dobrze mieć sąsiada ;:224 :tan ja tez obok siebie mam takich co na początku dyrygowali co to ja powinnam tu zrobić , niby to miłe jest jak ktos coś podpowie, doradzi takie rady chetnie wysłucham ale takich rad dyrygujacych i wtracajacych nie oczekuję .Pozdrowionka dużo ;:3

Magdziu słonko dziś znowu mnie odwiedziło :tan umyłam nawet 3 okna :heja
Roślinki chętnie przyjmę , nie odmawiam pomocy potrzebującym ;:108
Wyczytałam w wątku chyba u ewy-rozalki , że pytałaś o truskawki ja też zamierzam posadzic młode bo te co mam maja chyba ze 3 lata i DuczekiOsia poradziła ,żeby młode sadzonki sadzić jesienią. ( niektórzy sadzą wiosną ale lepsze jest sadzenie jesienne)
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cieszę się że jesteś otwarta na pomoc i przechowanie moich roślin :lol: Dobrze Ci z tym ;:3 . Co do truskawek, to szkoda że dopiero jesienią. Wczoraj w traczu takie piękne sadzonki widziałam. Tak ładnie do mnie przemawiały...
Awatar użytkownika
MaKi
50p
50p
Od: 16 kwie 2013, o 01:03

Post »

Fajna zadbana działka , piękne roślinki ;:333
Pozdrawiamy Mirka i Krzysiek

Ogród pod sosnami-zapraszam
Awatar użytkownika
nyna76
1000p
1000p
Od: 24 sty 2013, o 21:01

Post »

Piękne, fakt. ale na taki widok to trzeba zapracować.
Pielenie, pielenie, pewnie w taki dzień zajrzałaś na działeczke?

Ja byłam z Oleńką, jak zobaczyłam rano takie słonko, a potem w wprognozie, że będzie 22 stopnie to wiesz co się oazało? Że ja nawet autobusem potrafię jeździć.... ;:215 M się śmiał, ale po południu ujrzał efekty 8 h pracy.. Wszystko mnie boli.
Ania
Działeczka-marzenia się spełniają
Ziemia nie należy do nas, my tylko wypożyczamy ją od naszych dzieci...
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p
Od: 22 lip 2011, o 20:43

Post »

Kasiu!!! :wit :tan dziękuję za pyszne poziomeczki!!! ;:138 Słodziutkie,pyszniutkie!!! ;:138 Pozdrawiam cieplutko :wit
"Żyj z całych sił .. i uśmiechaj się do ludzi.."
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
DuczekiOsia
1000p
1000p
Od: 10 sie 2012, o 08:38
Kontakt:

Post »

pomidorki już spore, a poziomeczki wyglądają pysznie :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”