Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Post »

Hej Dorotko ;:196 U mnie też nic nowego leje jak szlag... :evil: normalnie brak słów, robię kawę bo bez niej nie da się funkcjonować ;:173 Pomimo beznadziejnej aury miłego dnia Ci życzę ;:196
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

A u mnie chwilowo nie pada ....rozwinęło sie takie jedno cudeńko ,katem oka zaobaczyłam...juzlece go pstryknąć :wink:

Obrazek

Obrazek

ładny co :wink:

Krise1 witaj witaj...bardzo mi miło ;:196 zapraszam do moich rózyczek , mam nadzieje ze w tym roku poczaruja troche nam swiat :uszy
Dosia hosty mam rózne ,giganty ,srednie i dosc małe....te rośliny sa przecudne .,..a bogactwo odmian powala na kolana...jeszcze mam kilka zapisanych w kajecie z dopiskiem koniecznie!!! ale chyba nie dam juz rady miejscowo :roll: Deszczu współczuje...u mnie róze w pąkach...nie otwieraja sie na razie :roll:
Majka edulkotku tak tak...w deszc koniecznie trzeba pruc do host i paproci...ten widok wynagradza te mokre chwile...choc w naszym przypadku juz dni.... ;:168
Bozka niezły straszak z tego Horstmanna nie.... ;:306 Odnośnie róz , sa i do cienia ..są są...ja własnie czekam w kolejce po taka jedna Darlow,s Enigma :uszy

[quote="Maska"
Dorotko zrób coś, żeby rano nie było tej wody ;:180 ;:180[/quote]
Marysiu ;:oj ...normalnie poczułam sie jak Superktoś ;:196 Nie obiecuje ale zrobię co w mojej mocy aby kopnąć deszcz w tyłek...musze sie tylko najpierw zorientowac , gdzie on ma tyłek :;230 odnosnie arcydziegla...mam go od Dosi i ona mówiła ,ze to bylina....więc hm...nie wiem, u mnie rosnie drugi sezon, wiec na wiosne sie okaże :uszy Dobrze ,ze juz masz tego prada....nie dawaj tam sie nawałnicom ;:4
Monia ...i tak do mnie mów ;:306 od razu mi razniej ;:4
Majeczka mama ma juz fotki...ale ona tak sie zatrzymała, ma duzo paków, obie maja , bo mam dwie...ale widzisz...przez ta pogode to wcale im sie nie spieszy....Pashminy maja takie zdrowe pąki ...ze ci mówię ;:138 z reszta wszystkie moje circusy sa obsypanne pakami i zdrowiuskie baby są ;:303
Awatar użytkownika
Dana58
200p
200p
Od: 22 lip 2012, o 22:18

Post »

U nas słonecznie od rana, może w końcu bedzie jeden dzień bez deszczu. Nasze 4 weteranki różowe też w pączkach. Pozdrawiamy serdecznie :wit , miłego dnia :wit
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Danusiu w ogóle nie dociera do mnie słowo słonecznie....no nic a nic nie wiem o co chodzi ;:145 Miłego dnia i popchaj tą kuleckę do mnie pliiis ;:180
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Piękny ten mak(???) Dorotko ;:196
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grazynko maaczek...no. ;:167 ..niestety jeden kwiat tylko, dwie inne odmiany chyba mnie nie uracza kwiatami ech :roll:

Obrazek

Mama mia deszczowa ;:167

Obrazek

strasznie oczekiwany przeze mnie The Prince ...cały czas w pąku, niemalże czarnym ;:167
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Piękny ten Princuś ;:167
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dopiero zobaczyłam jakie małpy mszyce na nim siędzą...ide go ratowac ;:65
Grażka ...bardzo mnie zauroczył The Prince...no jak to ksiaże nie...czekam na te jego czary mary jak sie rozwinie :uszy
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dorotka jakiś inny kwiatuszek jest Twojej Mama mia ;:173
zerknij tu ta jest taka jak moja.
http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=2.61715
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Dorotko zamień się w księżniczkę i ratuj księcia :lol: Kurcze ale to chyba odwotnie powinno być ;:173 feminizacja się rozwija pełną parą ;:306
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Majka ...no.... :roll: inny ...zobaczymy jak się rozwiną, i jakie kwiaty pokaze druga...to pewnikiem jakas pomyłka :roll: Moze druga chociaz będzie Mama mia ;:180 A jak myslisz co to za jedna...z serii Courtyard :?:
Grazka...wyratowałam księciunia ,a co tam ratuje kto moze ,raz ksiaze raz ksiezniczka ;:224 może mi się odwdzieczy kwiatuchami w tym sezonie, na razie pruje z dwoma :uszy

Obrazek

moja bylinowa dzungla ma sie super w takim deszczu ;:333
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorotko jak na razie, nie mam pojęcia. Poczekajmy na kolejne kwiaty wtedy poszukamy
czy pasuje do którejś z tej serii. ;:108
Czy Twój zakup Anrde le Notre się przyjął. ;:173
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Majeczka Andre rosnie , przyjał się ;:108 Czytałam ,że kreske na nim stawiasz....mój póki co radzi sobie niezle, nie rezygnuj z niego...przeciez to taka slicznota ;:108 Moze sadzonki jakies ci sie kiepskie trafiły czy cóś ;:131

Obrazek

Fedra , nie zyła w ubiegłym sezonie...a teraz wstała jak feniks z popiołów ;:oj

Obrazek

Ostrogowiec Rubra
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Może miałam pecha, obie były z innych zagranicznych szkółek.
Dorotka będę ja podziwiać u Ciebie ;:168
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Dorotko, ale fajne te pączunie ;:138
U mnie mąki ledwie mają liście..ciekawe czy zakwitną w tym roku :roll:
Miłego :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”