A u mnie chwilowo nie pada ....rozwinęło sie takie jedno cudeńko ,katem oka zaobaczyłam...juzlece go pstryknąć
ładny co
Krise1 witaj witaj...bardzo mi miło

zapraszam do moich rózyczek , mam nadzieje ze w tym roku poczaruja troche nam swiat
Dosia hosty mam rózne ,giganty ,srednie i dosc małe....te rośliny sa przecudne .,..a bogactwo odmian powala na kolana...jeszcze mam kilka zapisanych w kajecie z dopiskiem koniecznie!!! ale chyba nie dam juz rady miejscowo

Deszczu współczuje...u mnie róze w pąkach...nie otwieraja sie na razie
Majka edulkotku tak tak...w deszc koniecznie trzeba pruc do host i paproci...ten widok wynagradza te mokre chwile...choc w naszym przypadku juz dni....
Bozka niezły straszak z tego
Horstmanna nie....

Odnośnie róz , sa i do cienia ..są są...ja własnie czekam w kolejce po taka jedna
Darlow,s Enigma
[quote="Maska"
Dorotko zrób coś, żeby rano nie było tej wody

[/quote]
Marysiu 
...normalnie poczułam sie jak Superktoś

Nie obiecuje ale zrobię co w mojej mocy aby kopnąć deszcz w tyłek...musze sie tylko najpierw zorientowac , gdzie on ma tyłek

odnosnie arcydziegla...mam go od Dosi i ona mówiła ,ze to bylina....więc hm...nie wiem, u mnie rosnie drugi sezon, wiec na wiosne sie okaże

Dobrze ,ze juz masz tego prada....nie dawaj tam sie nawałnicom
Monia ...i tak do mnie mów

od razu mi razniej
Majeczka mama ma juz fotki...ale ona tak sie zatrzymała, ma duzo paków, obie maja , bo mam dwie...ale widzisz...przez ta pogode to wcale im sie nie spieszy....
Pashminy maja takie zdrowe pąki ...ze ci mówię

z reszta wszystkie moje circusy sa obsypanne pakami i zdrowiuskie baby są