Działeczka Ewy W cz.3
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działeczka Ewy W cz.3
Iwonko to wcale nie drogo jak rosliny zdrowe i ładne. Ja się skusiłam w Obi w kwietniu za 30zł roślinka po wsadzeniu do ziemi zaczeła usychać od góry, a w ziemi nie miała korzonków tylko jeden ucienty korzeń. Wiec ją obciełam od góry i teraz zaczeła puszczac listki pewnie zakwitnie za 3lata.
- Helios
- Od: 15 cze 2010, o 18:56

Wiesz Ewuniu, w pierwszym momencie sądziłam, że kupiłaś te wszystkie roślinki na ostatnich zdjęciach. Już miałam eMa zawezwać, żeby mu pokazać jakie zakupy forumowicze robią.

Z ciekawością przeczytałam wymianę opinii n/t nieuczciwych sprzedawców. Mnie też często zastanawiają te super opinie, kiedy ja w tym czasie otrzymuję jakieś zmiotki z czyszczenia magazynów. Allegro ma jedną, niezaprzeczalnie dobrą stronę - możliwość zamieszczania rzetelnych opinii, których nikt nie wykasuje.
Te niby - opinie, które są zbierane przez sklepy internetowe są cenzurowane.

Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Halinko to jednak nie przepłaciłam
, roślina wygląda na zdrową, ma pączka kwiatowego i rosną nowe zdrowe pędy od zdrewniałego pieńka, nic nie mogę o nich znaleźć w necie, na metce mam napisane Feng Dan Bai i biało-kremowy kwiat z żółtym środkiem, kilka informacji o roślinie i zakaz rozmnażania, muszę poczekać i zobaczę co z niej wyrośnie.

- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ooo jakie piękne roślinki na targu widzę że są!!!
muszę się wybrać...

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Na takim targu pewnie bym coś kupiła
Tylko problem w tym, że w okolicy nic podobnego nie ma 

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Dziewczyny pozwólcie, że odpowiem zbiorowo
piwonie te na skrzyniach były po 45 zł i mnie zatkało a obok miał gość"jak dla pani" to były po 40 zł. Wspaniałe buczki az się zakochałam już z kwitnacymi szyszeczkami czy co to one mają około 45 zł trochę większe od mojego w szkólce w Wielopolu widziałam tego z falbaniastymi liśćmi po 250 zł
- ale mnie zależało na buku fountain. Był też tydzień wcześniej świerk wężowy/chyba dobrze pamietam/ w cenie 50 zł jak dla mnie a gdy po niego przyleciałam w sobotę to wcześniej sprzedany został za 80 zł
kochane chciałabym mieć te zakupy co na zdjęciu
Mariusz Szczytnica oficjalnie napisał w swoim watku sprzedażowym, że kto jest niezadowolony z zakupów to może towar zwrócić. Po to zamawiałam, żeby teraz pakować, lecieć na pocztę i zwracać prawie puste doniczki. Głośne wyrażenie niezadowolenia nic nie daje bo mimo wstawionych zdjęć złego towaru/prawie pustych doniczek/ to odbiorca jest winien a biedny dostawca jest głaskany po główce ...a może mój avatarek się nie spodobał lub miejsce zamieszkania w każdym razie jestem zniesmaczona wpisami niektórych forumek, które oficjalnie się nad nim użalają
Miałam dzisiaj gościa na czereśni i nie wiem szkodnik on czy nie? ale i tak zrobiłam oprysk bo liście na drzewach mam tak pożarte, że drzewka wygladają jak w koronkach ozdobnych
Gościa strąciłam bo nie chciałam zrobić mu krzywdy a on spadł na plecy i udawał nieżywego

piwonie te na skrzyniach były po 45 zł i mnie zatkało a obok miał gość"jak dla pani" to były po 40 zł. Wspaniałe buczki az się zakochałam już z kwitnacymi szyszeczkami czy co to one mają około 45 zł trochę większe od mojego w szkólce w Wielopolu widziałam tego z falbaniastymi liśćmi po 250 zł

kochane chciałabym mieć te zakupy co na zdjęciu

Mariusz Szczytnica oficjalnie napisał w swoim watku sprzedażowym, że kto jest niezadowolony z zakupów to może towar zwrócić. Po to zamawiałam, żeby teraz pakować, lecieć na pocztę i zwracać prawie puste doniczki. Głośne wyrażenie niezadowolenia nic nie daje bo mimo wstawionych zdjęć złego towaru/prawie pustych doniczek/ to odbiorca jest winien a biedny dostawca jest głaskany po główce ...a może mój avatarek się nie spodobał lub miejsce zamieszkania w każdym razie jestem zniesmaczona wpisami niektórych forumek, które oficjalnie się nad nim użalają

Miałam dzisiaj gościa na czereśni i nie wiem szkodnik on czy nie? ale i tak zrobiłam oprysk bo liście na drzewach mam tak pożarte, że drzewka wygladają jak w koronkach ozdobnych

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Nie mam pojęcia, co to za jeden
Wężowego szkoda, bo ładny. Może jeszcze a niego trafisz 

- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Fajny buczek twoje marzenie. Ewo a co ja mam powiedzieć jakie trawy dostałam z "Ogrodu Marzeń" widziałas zdjęcia wygnite i w ogóle nie odpowiedzieli na emaila. Szkoda gadać ja jestem wyleczona z takich zakupów same straty.
- Ruda2011
- Od: 19 mar 2011, o 10:29
Jak tam Ewciu - pokropiłaś swoje różyczki ? Ja , jak wspomniałam, pryskałam wczoraj. Dziś sprawdziłam - skoczki zniknęły
. A już był naprawdę ostatni moment.
Przeczytałam Waszą gorącą dyskusję na temat nieuczciwych sprzedawców internetowych tu, na FO. Szok
Wielkość przysłanych roślin - żenada. Bardzo, bardzo przykre. Tym bardziej, że wydaje się, że kupujemy "od swoich" 

Przeczytałam Waszą gorącą dyskusję na temat nieuczciwych sprzedawców internetowych tu, na FO. Szok

-
- Od: 16 lip 2011, o 12:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kupno takiego buka jest w moich planach na ten rok
A czy zdjęcie wiciokrzewu jest aktualne?
Czy to odmiana taka wczesna,czy u ciebie ta wiosna taka do przodu?

Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
- ewa w
Halinko dzisiaj oglądałam zdjęcia w Ogrodach Marzeń i gdybym nie wiedziała od Ciebie co wysyłają oceniłabym ich pozytywnie po zdjęciach.
Ewuniu popytam tego sprzedawcę czy jeszcze będzie miał wężowego
Mariolu popryskałam prawie cały ogród bo i róże i drzewka owocowe i krzewy
Mirko wiciokrzew świeże zdjęcia z dzisiaj
on zawsze był wczesny ale wiesz kiedyś kupowałam a zawieszki z nazwą szły w kąt dlatego nazwy nie znam 
Ewuniu popytam tego sprzedawcę czy jeszcze będzie miał wężowego

Mariolu popryskałam prawie cały ogród bo i róże i drzewka owocowe i krzewy

Mirko wiciokrzew świeże zdjęcia z dzisiaj

-
- 100p
- Od: 16 maja 2012, o 22:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Ewo
Widzę, że oglądałaś te same rośliny co ja w sobotę na targu i nawet te same się nam podobały
Piękne zdjęcia ogrodu.

Widzę, że oglądałaś te same rośliny co ja w sobotę na targu i nawet te same się nam podobały

Piękne zdjęcia ogrodu.
Pozdrawiam Ania
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Ewcia, ile na targu jest roślin
I jakie cudne klony i buczki
Twój buczek wymiata Super jest. Musze sie kiedyś wybrać do Rybnika w środe

Twój buczek wymiata Super jest. Musze sie kiedyś wybrać do Rybnika w środe

- ewa w
Witaj Aniu może nawet się spotkałyśmy w sobotę
ogladałam jasnego perukowca bo purpurowego mam i myślę, że w duecie brunet i blondynka niezle by wyglądali
Reniu pewnie przyjedż, umówimy sie gdy wrócę z rozdania dyplomów ze Szkocji i pójdziemy do mnie na trawkę bo ławek nadal niet
mogłabym teraz w sobotę ale chyba Tobie soboty nie pasują?

Reniu pewnie przyjedż, umówimy sie gdy wrócę z rozdania dyplomów ze Szkocji i pójdziemy do mnie na trawkę bo ławek nadal niet