Pat! Po pierwsze, kto mówi, że wygraliśmy walkę ...,
 to się dopiero okaże...
  to się dopiero okaże...   Po drugie H miał łatwiej, bo jak sadził ten chrzan kilka lat temu, to przygotował teren specjalistycznie (wykładał na całej głębokości taką bardzo grubą folią) i teraz gdyby wybrał całkowicie ziemię i dał nową....
 Po drugie H miał łatwiej, bo jak sadził ten chrzan kilka lat temu, to przygotował teren specjalistycznie (wykładał na całej głębokości taką bardzo grubą folią) i teraz gdyby wybrał całkowicie ziemię i dał nową....   , ale pożyjemy zobaczymy.
, ale pożyjemy zobaczymy.Nie mam dobrych doświadczeń z wysiewu fasoli tycznej (jeszcze nigdy mi nie wzeszła
 ), ale z karłowatą sobie nie radzę, bo dojrzewa jednorazowo całość i przeważnie oddaje rodzicom, bo nie mam czasu w tygodniu na zbieranie.
 ), ale z karłowatą sobie nie radzę, bo dojrzewa jednorazowo całość i przeważnie oddaje rodzicom, bo nie mam czasu w tygodniu na zbieranie.  

)Nadzieja umiera ostatnia...
 )Nadzieja umiera ostatnia...
 )
 )

Pasjonuje mnie ten Instytut i muszę im chyba przekazać moje liliowce po babci Irence, bo mają ponad 40 lat (pewnie i więcej, ale ja tyle pamiętam)
 Pasjonuje mnie ten Instytut i muszę im chyba przekazać moje liliowce po babci Irence, bo mają ponad 40 lat (pewnie i więcej, ale ja tyle pamiętam)   

Mój poprzedni wpis zaginął w akcji, więc pisze jeszcze raz.
 Mój poprzedni wpis zaginął w akcji, więc pisze jeszcze raz.  Grono ,,Mazowszanek'' coraz liczniejsze!
 Grono ,,Mazowszanek'' coraz liczniejsze!  

życzę obfitych zbiorów
 życzę obfitych zbiorów