Nasze marzenie - część druga :-)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Nasze marzenie - część druga :-)

Post »

No niestety usunęłam już z komputera to zdjęcie. Może zrobię kolejne jak będę na działce. A tym czasem może ktoś coś jednak dojrzy na tej fotce i się dowiem co to rośnie :)

-- 22 maja 2013, o 13:34 --

Osiu strona 24 Może ty będziesz wiedziała?
Awatar użytkownika
DuczekiOsia
1000p
1000p
Od: 10 sie 2012, o 08:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

no już widze :) szkoda ze nie ma zdjęcia kwiatów tego krzewu, i kiedy ona kwitnie ??
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Niestety nie mam fotki jak kwitnie. A skończyła kwitnąć z jakiś tydzień temu.
fiwonka

Post »

Madziu, piękne widoki nam pokazujesz :D Aż chce się odpoczywać i wdychać to cudowne powietrze, obserwować falującą wodę.... rozmarzyłam się ;:173 A co do kasy... szkoda gadać.... cierpimy na notoryczny jej brak :evil: trzeba w totka zacząć grać :!:
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko no niestety. Totka już przerabiałam ale nawet 3 nie chciała mi wpaść :? No ale próbuj. Może coś z tego wyjdzie :) Dzięki za miłe słowa. Powietrze faktycznie jest takie że aż się chce oddychać.
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Cześć Madzik ,co u Ciebie ? Ja nie mogę się z tym pieleniem wyrobić .Jeszcze nie doszłam do końca ogrodu ,a ta susza to już wkurza mnie okropnie .Dobrze chociaż ,że nie muszę płacić za wodę ,bo chyba bym z torbami poszła .Wydaje mi się ,że roślina o którą pytasz ,to jest tawuła ,a jak wcześnie ona kwitnie ?
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewuś zły dzień dzisiaj mam. Ktoś mnie porządnie wkurzył. No masz tak dużo roślinek że pracy mega dużo. I pielenia niestety też. Zimą się aż chce pielić a teraz niekoniecznie. Taka susza u ciebie? U mnie pada od dwóch dni co jakiś czas. A ciemne chmury krążą cały czas. Ona jest chyba za duża na tawułę. Ma z metr albo nawet ponad wysokości. Kwitnie nie pamiętam do końca od kiedy ale skończyła kwitnąć z tydzień temu.
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Witaj Madziu ;:196 Mam nadzieję, że dzisiaj masz lepszy dzień?? ;:196
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit Madzia, jak Ci dzień minął? Mam nadzieję, że był lepszy. U mnie zimnica niesamowita, 9 stopni w ciągu dnia to dla mnie okropność jak na maj. Ale obiecałam sobie, że po tej długiej zimie nie będę narzekać na żadną pogodę, gdy stopnieją śniegi, więc... :wink: Tylko, że dziś chętnie założyłabym czapkę i rękawiczki, ale głupio bym wyglądała ;:227
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Madzia gdzie jesteś???
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Madzik co tu tak cicho u Cebie ?.U mnie wreszcie pada ,moja Sahara wreszcie się napije ,a ja ponadrabiam zaległości .Odezwij się ,bo mi smutno ,jak Cię nie ma . ;:196
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Witaj Madziu :wit
Jakie drobiazgi dokupiłaś do rabatki ? Możesz uchylić rąbek tajemnicy? U mnie dzisiaj deszczowo ale to dobrze przynajmniej roślinki się napiją .
Co słychać u Ciebie?
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Witaj Madziu jak prace przebiegają?Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
DuczekiOsia
1000p
1000p
Od: 10 sie 2012, o 08:38
Kontakt:

Post »

hej hej :wit co tam słychać ??
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie kochane. Byłam od czwartku na działce. Pogoda była fatalna. Cały czwartek i piątek lało. Chciałam żeby w sobotę przyszła koparka robić nam wjazd. No ale niestety było zbyt mokro. Nic nie mogłam zrobić. Co się za coś zabrałam to mnie deszcz wyganiał. Nawet nie popieliłam :( W sobotę mniej padało ale za to zimno jak nie wiem. Nie jestem zmarzła ale nie mogłam wytrzymać. Poprawiałam tą rabatę co robiłam ostatnio i kombinowałam dalej :) Niestety właściwie nic więcej nie udało mi się zrobić. Aaa.. pomalowałam kratki które zrobił mi brat na powojniki :) I to właściwie tyle. Pogoda tradycyjnie zrobiła się dzisiaj jak trzeba było odjeżdżać. A teraz nadrobię zaległości :)

Grażynko Nerwy mi przeszły, już nawet nie pamiętam o co i na kogo się złościłam :)
Milenko zimnica była straszna. Ciekawe czy się teraz ociepli? Ja też czasami myślę o czapce i rękawiczkach hehe. Ale faktycznie po takiej zimie nie ma co teraz narzekać :)
Ewuniu kochana nie smuć się bo już jestem. Miło mi że komuś mnie na tym forum brakuje :)
Sylwuniu wszystkim się pochwalę, poczekaj na fotorelację. :wink:
Asiu Przebiegały by prace dobrze gdyby nie ta pogoda. Wstrzymała mnie bardzo ze wszystkim.
Leosiu jestem padnięta pomimo że za wiele nie zrobiłam. Powietrze chyba mnie samo wykończyło :D W dodatku tacie popsuła się kosiarka z której i my korzystaliśmy i teraz...eh.. wydatek.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”