Reniu nie odpowiedziałaś co Ci podrzucić.
Pod Jesionem
- maryla-56_56
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Pod Jesionem
No to załatwiłam Ci poprzednim wpisem roślinki i parzydło.

- renzal

- Od: 13 maja 2011, o 12:33
Ponieważ pożarło mi kilka wpisów (to pewnie kara za pisanie w godzinach pracyMaska pisze:Renatko mam sadzonkę parzydła leśnego i chce do Ciebie polecieć - popatrz u mnie może coś Ci się spodoba
Marysiu! Mnie u Ciebie się wszystko podoba
Dziękuję Ci bardzo!!!
Wymarzyłam sobie po tylu latach królowania paproci, barwinka i podgarecznika (który jednak wróci na rabatę, ale pod ścisłym nadzorem), że to będzie kolorowe miejsce.
Poza piwonią, posadziłam tam sporo orlików (maleńkie, ale urosną), dwie jednakowe żurawki (maleńkie, ale urosną), Chryzantemy z Kau... (niedrogie były, a naprawdę śliczne
jest tam jeszcze jak widać sporo irysów, hosta, wiciokrzew (może nie piękny, ale od Teściowej
Becia! Ja część walki przegrałam - babkę lancetowatą, to chyba razem z mniszkiem na skup będę odwozić
Marylko! Tobie tez serdeczne dzięki! Głupio mi tak żulować u innych.
Chyba przed pracą pozamiatam podjazd
Mogę odwdzięczyć się maleńkimi sasankami!
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
)Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
- renzal

Poza wyżulowaniem pomidorów (fiutków) to jakoś łatwiej rozdawać mi roślinki, niż o jakieś prosić.
Zawsze mi się wydaje, że są bardziej potrzebujący.
Na FO jest masę wspaniałych ludzi i tylko się odezwałam najpierw o zaginionych roślinkach, a teraz o rabacie i tyle osób odpowiadało w wątku i na PW oferując wsparcie i roslinki.
Bardzo wszystkim dziękuję jeszcze raz!!!!
Choćby za to, że jesteście!
Zawsze mi się wydaje, że są bardziej potrzebujący.
Na FO jest masę wspaniałych ludzi i tylko się odezwałam najpierw o zaginionych roślinkach, a teraz o rabacie i tyle osób odpowiadało w wątku i na PW oferując wsparcie i roslinki.
Bardzo wszystkim dziękuję jeszcze raz!!!!
Choćby za to, że jesteście!
- aleksanderk

- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Podziękowania przyjęte
Ale nadal nie wie co Ci podesłać . 
- maryla-56_56

- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
- renzal

Olku! Pisałam, że zdecydować się trudno!
Odezwę się.
Marylka! Najpierw luknęłam mocno zdziwiona, ale zaraz załapałam, że literówkę złapałam
Marylka! Najpierw luknęłam mocno zdziwiona, ale zaraz załapałam, że literówkę złapałam
-
Monikwiaty
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 23:59
Witaj:) o zatyraniu to sporo ostatnio wiem również niestety , wcześniej niż przed 19-ą nigdy w domu nie jestem a często i później . Serdecznie pozdrawiam 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Żebyś tylko Kochana nie musiała kolejnej rabaty szykować tak Cię zarzucimy
Skromna jesteś i to Ci się chwali 
- nemezja

- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
Profesjonalny warzywniaczek. Wszystko jak od linijki
.
A ten nieznany stary krzaczek ma bardzo podobne liście i kwiaty do wcześnie kiwtnącego wiciokrzewu (tylko znam je jako pnącze).
Pogłaskaj ode mnie kiciusia:).
Miłego weekendu!
A ten nieznany stary krzaczek ma bardzo podobne liście i kwiaty do wcześnie kiwtnącego wiciokrzewu (tylko znam je jako pnącze).
Pogłaskaj ode mnie kiciusia:).
Miłego weekendu!
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
A ja Ci jesienią na cienistą mogę podrzucić co nieco, bom dostała kupę, drugą kupę dokupiłam, jako że zdawało mi się, ze tam dużo miejsca jest, ale widzę, że to wszystko rośnie jak wściekłe, więc jesienią powinno dojrzeć do podróży pod Płock 
- renzal

Witajcie!
Karolina! Czy Ty jesteś u mnie pierwszy raz?
To my się tylko na obczyźnie spotykamy?
Pat!
Jak posadzę wszystkie dary, to ogrodu mi zabraknie.
Dziś dostałam kolejną roślinkę
Jutro (może
) wstawię zdjecia.
Karolina! Czy Ty jesteś u mnie pierwszy raz?
Pat!
Dziś dostałam kolejną roślinkę
- renzal

Byłam w czwartek i dziś na ryneczku i o ile w czwartek z lekka się ogarnęłam, to dziś wyzwolona całkowicie spod kontroli leciutko jednak poszalałam.
Mam siewki surfinii i petunii, ale te na ryneczku były takie piękne... kwitnące... no i 14 petunii zostało zakupionych (na pocieszenie w dobrej cenie
) dokupiłam jeszcze dwie stewie (nie do petunii, tylko do pierwszej stewi zakupionej w czwartek) żółte oregano, firletkę, dwie begonie i trzy inne kwiatki, których nazwa mi wyleciała z głowy.
Mam siewki surfinii i petunii, ale te na ryneczku były takie piękne... kwitnące... no i 14 petunii zostało zakupionych (na pocieszenie w dobrej cenie
- sosna1
- 500p

- Od: 23 mar 2010, o 22:03
Fajne zakupy. Ja się chwilowo powstrzymuję od zakupów. Miałam już nic nie kupować i diabeł mnie podkusił... . Poszłam jednak oglądać kwiatki i nawet już odłożyłam porządnie na miejsce i wstając trzasnęłam się w łeb o taką żelazną belkę. Aż mnie zamroczyło. Wylądowałam w tych kwiatach, na szcęście w jakiś pnączach (na szczęście dla nich i dla mnie). U lekarza nie byłam, ale mam zawroty i bóle głowy. Tak więc czekam tylko na zamówione rzeczy. 
- Tosia1

- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- renzal

Jak wczoraj sadziłam petunie, to przypomniałam sobie, że kupiłam jeszcze dwie maleńkie żurawki. Były po 5 zł. to u nas tanio, bo w innym miejscu na ryneczku były po 10, a ogrodniczym widziałam nie lepsze po 18 złociszy.
Tak, czy siak jestem uzależniona od roślin to już oficjalnie stwierdzone
Zosiu! Uważaj na siebie! Takie uderzenie może mieć konsekwencje nawet za jakiś czas! (wiem co mówię
) Może to zemsta roślin, że sobie odmawiasz? Ja nie mam takiej silnej woli
Tosiu! Chwilowo nie spotkałam nic interesującego i wsadziłam (rękoma tatusia, bo ja się schylać nie mogę) na kratkę trzy tumbergie i dwie kobee z mojego własnego siewu.
Kobełki coś trafiło poprzedniej nocy, ale mam nadzieję, że dojdą do siebie, bo byłoby szkoda.
U mnie jest dość wietrznie i może dlatego powojniki nie utrzymują się długo. Tak ogólnie to rosną jak gleń chleba przy gębie.
Tak, czy siak jestem uzależniona od roślin to już oficjalnie stwierdzone
Zosiu! Uważaj na siebie! Takie uderzenie może mieć konsekwencje nawet za jakiś czas! (wiem co mówię
Tosiu! Chwilowo nie spotkałam nic interesującego i wsadziłam (rękoma tatusia, bo ja się schylać nie mogę) na kratkę trzy tumbergie i dwie kobee z mojego własnego siewu.
Kobełki coś trafiło poprzedniej nocy, ale mam nadzieję, że dojdą do siebie, bo byłoby szkoda.
U mnie jest dość wietrznie i może dlatego powojniki nie utrzymują się długo. Tak ogólnie to rosną jak gleń chleba przy gębie.