Oj będziemy miały do oglądania

Mnie też nie ma, więc i nadrabiania nie jest za wiele...po powrocie zdjęcia ślimaków pewno będę wstawiać, bo nic więcej nie zostanierenzal pisze:Ledwo udało mi się zajrzeć padłam po robocie w ogrodzie, a dziś znów firma - muszę pooglądać wieczorem na spokojnie.
U mnie też już są, grabisz grządki i wydłubujesz je z ziemi - fujsurvivor26 pisze: ...po powrocie zdjęcia ślimaków pewno będę wstawiać, bo nic więcej nie zostanie
No właśnie sęk w tym, że wiedzy tajemnej nie ma....moja mama ignoruje wszystkie porady ogrodnicze, hortensje sadziła w słońcu w zasadowej glebie ..nigdy jej nie przemarzały, co roku obłednie kwitły...floksy uprawiała w głębokim cieniu, irysy wodne na suchym pagórku itd. itp....w tym zakresie nieco jej postępowanie powielam, ale jednak u mnie tak doskonale działanie wbrew zasadom się nie sprawdzaimwsz pisze:Pati ja wiem, że my wolimy sami i uczyć się na błędach
Ale nie czaj się tylko niech Cię mama przeszkoli jak to się robi, że wnetki w tych donicach kwiaty i owoce będą![]()
A na Twojej wsi to jak znalazł, wszystkim szczeny opadną jak to miastowa wprowadza nowinki uprawowe
No i domniemuję, że się z nami tą wiedzą tajemną podzielisz