Justysiu ...już przestałam ...nie płaczę

Dziękuję ...wiesz , tak się zastanawiam , czy u Was w ogóle wiosna wolniejsza , czy chłodniejsza ?
Buziaki

Dorotko ...będą w moim wątku sprzedażowym ...większość z górnej półki ...z Austrii ...z Sarastro - Stauden ...
Dorotko / korzo_m ...wiedziałam , że wystaje gałązka z anemone nemorosa ...niech Ci zdrowo rośnie

Bożenko- też mam takie wrażenie , że jakoś długo oczekiwania na kwiaty wiosny...a szybko przekwitają ...Primula ' Dawn Ansell " jest śliczna w swej niewinności ...Ten floks kanadyjski to jeden z pierwszych , który rozkwita ...potem za nim szydlaste ...Już mam dywan z floksa o kolorze wrzosowym .
Ewuniu/Ewiczka52...smaczne i bez problemu , że chłód na dworze ...a z dziewczynami z FO spotykam się raz , na jakiś czas - to bardzo miłe . Niedziela minęła w ...grzebaniu w ziemi za nornicą ...poszedł w ruch denaturat ...ogień , dym i granulki Kreta z gorącą wodą ... Myślałam , że będę ryczeć ...bo u mnie do tej pory nornic nie było

Ewuś / evluk ...jestem załamana ...czyt .powyżej ...

Jadzieńko ...mam jeszcze naradkę odroślową ...dopiero zbiera się do kwitnienia ...też uwielbiam te maleństwa ...dziękuję za miłe słowa

Agnieszko...za to Ty masz wspaniałą kolekcję żurawek i piękne primule pełne

Trochę tego i owego ...coś mi te fotki nie wychodzą ostatnio ...zbyt późna pora też nie sprzyja ostrości ...

Miłego dnia i do następnego wernisażu ...