Nowicjuszka w ogrodzie
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Niestety pod starą wiśnią moje hosty jakoś mają pecha...
Jedną zjadły ślimakulce, drugiej żółkną liście ( nie wiem dlaczego )

A tu jest róża zamówiona przez Monikę :P
Na pocieszenie kilka kwitnących kwiatków :P
Na 1 zdjęciu lilie z botanika zanim dziewczyny je rozgrabiły ;:91
Obok kwitnący jedeny mój liliowiec.
Udało mi się uchwycić pszczółkę :P
Ta róża nieźle dostała po gałązkach, połamała się bardzo ale myślę że odbije....

Jedną zjadły ślimakulce, drugiej żółkną liście ( nie wiem dlaczego )

A tu jest róża zamówiona przez Monikę :P

Na pocieszenie kilka kwitnących kwiatków :P
Na 1 zdjęciu lilie z botanika zanim dziewczyny je rozgrabiły ;:91

Obok kwitnący jedeny mój liliowiec.
Udało mi się uchwycić pszczółkę :P
Ta róża nieźle dostała po gałązkach, połamała się bardzo ale myślę że odbije....

- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj Marioluś ale sie u Ciebie działo w tą niedzielę. Jak ty na to wszystko znalazłaś czas i siły. Ty to naprawdę jak robot (bez urazy). Zazdroszczę Ci bardzo, że byłas na tym kiermaszu i nabytkow masz pełno nowych. Ja muszę szukać i czekać. Ale i za to jestem dziewczynom wdzięczna. Pozdrawiam Cie kochana buziaki papap
No to pracowitą miałaś niedzielę. Tylko ciesz się, że miałaś dwie koleżanki do "odstawienia liliowców" bo jak było ich więcej to do teraz byś te liliowce odsatwaiała.
A liliowce cuuuuuuuudo !!!!!!!!! Widziałam u <b>mag</b> zdjęcia ze spotkania
A liliowce cuuuuuuuudo !!!!!!!!! Widziałam u <b>mag</b> zdjęcia ze spotkania

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Teraz już wiem, dlaczego tylko jedna fotka z kiermaszu się tu znalazła.
Ale w tym przypadku jesteś usprawiedliwiona.

Ale w tym przypadku jesteś usprawiedliwiona.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Od tygodnia mam na forum już swój wątek - Moja działeczka. Pozdrawiam 

Mój wąteczek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie mów Mariolu, że nikt nie przybył z łopatką w sobotę do Twojego ogrodu. Jak procenty uleciały to pozapominali, że mieli popracować i podoradzać. Trzeba im było ponaopowiadać, że masz łąkę liliowców pamiętającą jeszcze II Wojnę Światową a z pewnością to by i koparkami przyjechali. A zresztą to u Karola też nie bardzo chłopakowi pomogliśmy. Miłego dnia!
Przemek
Przemek
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przemku - w miom ogrodzie jest kilka roślin pamiętających pewnie II wojne światową
A Karol zamówił sobie coś ..... tylko musi sobie to coś wykopać bo to ogromny krzaczor
Chociaż działeczka zadbana to naprawdę nie ma w niej nic nadzwyczajnego.... Powiem więcej - jeśli coś rośnie w jakiejś części ogrodu to na pewno rośnie też w innych częsciach. Skutkiem tego mam taką masę host, piwonii i floksów.
Ale powiem wam w sekrecie że zachwyciłam się u mojej koleżanki jej liliami.... Ma ich taką wielką ilość że aż oczy stają w słup !!! Szkoda tylko że złodziejom też się podobają.....

A Karol zamówił sobie coś ..... tylko musi sobie to coś wykopać bo to ogromny krzaczor

Chociaż działeczka zadbana to naprawdę nie ma w niej nic nadzwyczajnego.... Powiem więcej - jeśli coś rośnie w jakiejś części ogrodu to na pewno rośnie też w innych częsciach. Skutkiem tego mam taką masę host, piwonii i floksów.
Ale powiem wam w sekrecie że zachwyciłam się u mojej koleżanki jej liliami.... Ma ich taką wielką ilość że aż oczy stają w słup !!! Szkoda tylko że złodziejom też się podobają.....

Mariolu, funkia jak na moje oko chyba za bardzo dostała po liściach słoneczkiem
Pourywaj uszkodzone liscie i znowu będa piękne
Są odmany, które nie przepadaja za promykami a inne całkiem nieżle to znoszą / przynajmniej u mnie tak jest/.
Przemku, własnie w koparce był problem. Wszystkie w okolicy zapracowane na wrocławskich ulicach, a ze zwykłą łopatka do Marioli....?, niewiele bym Jej pomogła
:P

Przemku, własnie w koparce był problem. Wszystkie w okolicy zapracowane na wrocławskich ulicach, a ze zwykłą łopatka do Marioli....?, niewiele bym Jej pomogła

Liliowce wspaniałe a tej wystawy ci zazdroszczę ,pracy nie

Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa