Ewuniu u mnie pomidorki i sałatka wysadzona . Już dziś pierwszą sałatkę zerwaliśmy do obiadku
Dziś wreszcie wyszło słoneczko, ale nadal jest naprawdę zimo, przed chwila przeszła ulewa i zrobiło się o wiele cieplej, bo ucichł wiatr..... Oby już się wypogodziło , bo produkty na grilla czekają
Iwonko mam nadzieję, że będzie Ci pięknie kwitł, bo to naprawdę śliczny kwiatuszek

Mój w tym roku bardzo marny, ma tylko 3 kwiatuszki, ale mam nadzieję, ze w przyszłym roku będzie lepiej...
Geniu u mnie ta nazwa nadal obowiązuje..... one naprawdę wyglądają jak jaka sadzone

Uwielbiam je
Anastasio dziękuję

bardzo się cieszę, że fotki podobają Ci się
Jacku dziś już na troszkę wyszło słoneczko i tulipanki pięknie otworzyły się. Ale niestety myślę, ze jeszcze ze 2 dni i zaczną przekwitać.... aż szkoda, one są takie cudne ....
Jacku widzę, ze skarby wykopujesz w swoim ogródku

co to za łyżeczka.... jakaś stareńka???
Aniu posadzona była 1 paczka tulipanków.... one tak pięknie się rozrastają i naprawdę szybko

Moja kępa ma już około 4 - 5 lat..... ale już 2 lata po posadzeniu była obfita

To moje ulubione tulipanki, jak kwitną, to wyglądają zjawiskowo, tylko niestety zbyt szybko przekwitają....
Aniu ja też wciąż je podziwiam, ta kępa przyciąga mnie do siebie jak magnes
Aguś ja żółtości uwielbiam i mam ich w ogródku mnóstwo.... różnego asortymentu

Teraz zachwycam się drobniutkimi żółtymi brateczkami, które mam w donicach...... są cudne.... a jak pachną

Ale fajne jest właśnie to, że lubimy różne rzeczy, dlatego nasze ogródki mimo dużej ilości podobnych kwiatuszków bardzo się różnią . Twoje niebieściutkie też mnie zachwycają
Dorotko moje tulipanki też dziś już bardziej wyciągnięte.... myślę, ze jeszcze ze 2 dni i przekwitną.... aż szkoda....
Joasiu ja też bardzo lubię ten widok. Tulipanki w takiej masie naprawdę robią wrażenie

Ciesze się, że podobają Ci się