Od przybytku głowa nie boli......

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Od przybytku głowa nie boli......

Post »

GAJOWA....masz rację, raduję się i dziś po przespanej nocy w nowej sypialni powiem to była dobra decyzja....rankiem przez okno tarasowe kuknęłam i tulipanka rozwiniętego dojrzałam....nie musiałam jechać na działkę aby go dojrzeć.... ;:108

PATI....wczoraj o Tobie myślałam jak Ty to wszystko ogarnęłaś z małym dzieckiem na ręku drugim pod ;:167 ...to dopiero wyzwanie... ;:180 ;:180 Tobie za takie wyczyny.....
jeżeli chodzi o kozaki to ja też pobiegłam do sklepu kupić buty...tak skrzętnie spakowałam że nie miałam co na stópki włożyć poza kozakami
Pati to przerażenie i wątpliwości to się brały z racji wieku.......wyobraź sobie Twoją mamę i przeprowadzkę, bo to chyba ten wiek

BASIEŃKO....bardzo pomocna byłaś... ;:cm ;:cm ale obiecuję, że na więcej przeprowadzek to mnie nie namówisz :;230 :;230

GRAŻYNKO....chyba przetrwałam, pozostały lżejsze i drobniejsze rzeczy do przekulania .......ale teraz jestem na starym miejscu, przyjechałam się wykąpać bo łazienka pozostała tutaj, a na nowym grzebyka nie było ...do umycia był tytan....ludwik...Ajax....cif :;230 :;230

MARYSIU......za popchnięcie też wielkie ;:196 ;:196 nieraz to potrzeba kopa w d...
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Krysiu :wit a o mnie to zapomniałaś jak Ciebie namawiałam...wiek nie ma znaczenia ja
zmieniłam tryb życia w wieku 62lat z bloku wybyłam...i jestem bardzo szczęśliwa... :)
w pięknym miejscu mieszkach teraz ;:138
a kolor zielony baaaardzo mnie też odpowiada taki... :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

MISIU kochana ....działam w takim tempie, że nie jedną osobę pominę....w zamian za to bardzo proszę....

Obrazek

to z dzisiejszej wizyty na działce, zanim przyjechałam się wymyć to nieuczesana smyknęłam na działeczkę...tam więcej kolorków...
Misiu....pocieszyłaś mnie ogromnie wiekiem w jakim dokonałaś przewrotu w swoim życiu......bo mój taki sam ;:108 ;:108
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Krysiu piękny ciemiernik dziękuję...jak już gdzieś pisałam miałam kilka krzaczków ciemierników..ale zachciało mi się zmienić im miejsce no i poszły sobie...na forum wyczytałam że nie lubią zmian ...ponieważ one są bardzo trujące bałam sie wtedy żeby wnusia nie skubała a potem wnusia wybyła od babci i sporadycznie tylko przyjedża... :(
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Krysiu, wiem że decyzja ciężka...moja mama też się w zeszłym roku przeprowadzała, z tym że w drugą stronę z domku do bloku...ale ona jest słabym punktem odniesienia, bo narzekałaby nawet jakby do pałacu Buckingham się wyprowadzała ;:224 Chyba tylko 20-latki mogą lekko i bez zastanawiania się zmieniać miejsce zamieszkania, co nie znaczy, że starsi nie powinni tego robić, czego najlepszym przykładem jesteś Ty czy Misia: ja uważam, że jak człowiekowi źle gdzieś lub jeśli ma jakieś wielkie marzenie, to póki ma siłę rękę do nosa podnieść to warto zmieniać życie na lepsze :wink:

Dziś znowu niesie mnie entuzjazm po pracach ogrodowych, więc jestem wielkim agitatorem wiejskiego zycia :)
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Krysiu wiesz jak się cieszę z Twojego nastawienia i radości - okropnie mi miło! ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Tak samo jak wszyscy tu ;:4 cieszy mnie ogromnie że mimo :wink: podeszłego :;230 ;:306 wieku podjełaś taką decyzję :wink: zamiany szuflady na luzackie życie.Za powodzenie i radość Waszą ;:304
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

PATI........sporadycznie kiedy nie zaglądam do Twojego domku, gdyż jesteś dla mnie uosobieniem osoby mającej cel....i to wielkich wymiarach....... małe dzieci...praca..... ogród.... trzymająca remont domu w ryzach no i ten żywopłot.........
jak Cię podczytuję to wiem, że ja też muszę jeszcze stworzyć żywopłot od sąsiadki która trzyma psa na uwięzi pod schodami i ja wychodząc na taras muszę na ten widok spozierać.....

-- N 21 kwi 2013 23:54 --

BAŚKA.......życie zaczyna się po....szśćdziesiątce ;:108 ;:108
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Krysiu a jak 1-wsza noc na nowym miejscu...chodzi mi rzecz jasna...o pikantne szczególiki...owej nocy...szalonej :lol: ;:224

No i nic nie godo ;:303
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Awatar użytkownika
marzena06
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2008, o 22:01

Post »

Krysiu gratuluję ,widzisz teraz to Ty jesteś typowo na swoim a parapetówka gdzie???
Kwiat jest uśmiechem rośliny Pozdrawiam Marzena
Moje wątki
Marzenkowo cz.1
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

ra_barbara pisze:Krysiu a jak 1-wsza noc na nowym miejscu...chodzi mi rzecz jasna...o pikantne szczególiki...owej nocy...szalonej :lol: ;:224

No co ma gadać, jak miesiąc miodowy zaczęła, za parę tygodni się odezwie... :)
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Gdzież ta kobieta się podziewa ;:218 :?: Na dwie działki + pałac zasuwa...czy co???Wracaj do nas Krysiu i opowiadaj, bo mnie :oops: skręca i zżera i...w ogóle :roll:
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

survivor26 pisze:
ra_barbara pisze:Krysiu a jak 1-wsza noc na nowym miejscu...chodzi mi rzecz jasna...o pikantne szczególiki...owej nocy...szalonej :lol: ;:224

No co ma gadać, jak miesiąc miodowy zaczęła, za parę tygodni się odezwie... :)

Dobre jesteście dziewczyny, naprawdę boki można zrywać ;:306, a swoją drogą też jestem ciekawa wrażeń Krysi ;:306
pipio
1000p
1000p
Od: 9 maja 2010, o 11:52

Post »

Krysia w nowym domku zapomniała o internecie ;:7
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold