Niunia1981 Tak, nareszcie kanapl Dziękuje Krokusy na działce sadziłam pierwszy raz a przesadzałam tylko te co tam już były po poprzednich właścicielach i ładnie się przyjęły z tego co wiem to raczej nie trzeba ich przesadzać co roku.
Dziękuje dziewczynki za przemiłe komentarze hehe wreszcie doklikałam do sreberka czas na złotko
Jak to zwykle bywa.... im cieplej tym czasu mniej na wszystko Działeczka piękniejsza z dnia na dzień że aż żal do domu wracać Nie będę się rozpisywać tylko wam pokażę co tak mnie zajmuje
Działeczka:
Szczypiory które nie zakwitły i nie wiem co to bo raczej nie przebiśniegi jak napisali na opakowaniu
Tak wyglądała rabatka cebulowa wcześniej
a tak ostatnio
Moje przebarwiające się narcyzy
Śnieżniki
Czosnek
Tulipanowy niewypał
Korona cesarska już prawie
Floksy(chyba)
Morela
Przydomowy ogródek też zachwyca
Anemony, które przeżyły zimę
Prymulka
W domu króluje gloksynia i jej wielki, piękny kwiat
Przyznam się ucziwie, że oglądałam zdjęcia ogródka i oglądałam i zachwyciłam się drzewkiem najbardziej, ale jak doszłam do fotki gloksynii to ech w tamtym roku tez miałam tigrinę ale chyba mi nie przetrwała zimy bo w tym roku nic nie wzeszło, więc mam sentyment i pozachwycam się nad Twoją
Jak oglądam Wasze ogródki to aż zazdroszczę U mnie na Mazurach później wszystko zaczyna rosnąć Ale chociaż co się odwlecze to nie uciecze
A gloksynia piękna jest