Oj tyle się napisałam i mi wcięło Dziękuję Wam za wielkie Walczę dzielnie dla wszystkich ,trochę boję się jutrzejszych badań ale dam radę oby wyniki były dobre;:180 Daliście mi wiele dobrych i czułych słów i jestem Wam wdzięczna bardzo ,nie myślałam że tyle dobrych i czułych słów tu otrzymam od Was moich i tak życzliwych przyjaciół ,znanych i mniej znanych i obiecuję że będę dzielnie walczyć i będę z Wami tak jak Wy jesteście teraz ze mną Jeszcze raz dziękuję Wszystkim za wielkie wsparcie
Elu jesteśmy i będziemy z Tobą, a Ty musisz mieć siłę i wiarę.
Pozdrawiam, Kasia {Nie pytaj świata dokąd zmierza, bo nie daj Boże Ci odpowie[...]Co ma przeminąć, to przeminie. A co ma zranić do krwi zrani [...]} Kawałek zielonego marzenia
Elusiu byłam prawie 3 dni na działeczce ogarnęłam co nieco ,poobcinałam hortensje i jutro będę ukorzeniała musisz się trzymać dzielnie, mnie nawala kręgosłup i
nie tylko ,w naszym wieku każdy ma jakiegoś mola co go gryzie - Ty jesteś taka dzielna- dasz radę przetrzymać i będzie dobrze
MARYŚ ,ELU,GOSIU staram trzymać się dzielnie i wiem ,ze muszę dać radę ,za wielkie wsparcie wielkie dzięki a jutro tylko boję się samego badania ,bo oględnie powiem że nie jest bezbolesne Dam radę
Elu za wiele masz do zrobienia żeby się poddawać .Synek ma iść do Komunii I jesteś jemu potrzebna ,dobrze pamiętam ? Nam też jesteś potrzebna .Kciuków może nie będę mieć jak trzymać ale będę myślami przy Tobie .
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .