Mój kwiecisty zakątek cz.5

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Mój kwiecisty zakątek cz.5

Post »

Tadziu :wit
Czytam, ze Ty też w niedoczasie, jak wszyscy ;-)
Miejmy nadzieję, ze zapowiadane ochłodzenie nie na długo, bo akurat jak wracam (sobota) to ma być 11 stopni ;:306
Ładuję bateryjki i po powrocie będę działać :uszy Niestety, tylko popołudniami, ale już nie mogę się doczekać ;:65
Pozdrawiam serdecznie!
K.
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Tadziu,zatyrany jesteś zawodowo czy na działce?Mam nadzieję,ze to pierwsze.U mnie rano dzisiaj było 10 na plusie i niech tak zostanie,bo begonie mam na tarasie,nie bedę tego dżwigac przecież.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Tadku u mnie korony nie wszystkie zakwitną , i nie wszystkie się podzieliły , ale sporo zakwitnie, bardzo się z tego cieszę, chyba po raz pierwszy mam takie dorodne .
Awatar użytkownika
Ewa_tuli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 22:03

Post »

Bardzo się cieszę, bo to optymistycznie nastraja do życia :)
Awatar użytkownika
bina12
1000p
1000p
Od: 17 mar 2011, o 13:15

Post »

:wit Ciepełko wygania nas pomału z Forum ,przynajmniej do wieczora :D a nawal prac i nasadzeń jest ogromny bo Zima zakosiła nam miesiąc Wiosny ;:223
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa

Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Awatar użytkownika
IWONA1311
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 mar 2011, o 12:10

Post »

:wit Tadziu
Muszę Ci się pochwalić że zauważyłam pąki kwiatowe na mojej szachownicy więc choć raz zobaczę jej kwiaty w moim ogródku. Udało się też przezimować cebulkom które dostałam od Ciebie ale one poszły tylko w liście, może zakwitną za rok, najważniejsze że żyją :heja
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Chyba dzisiaj nie musiałes narzekac na ciepełko?
Szkoda, że jak przychodzi weekend to pogoda się psuje
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Nie ma mnie , a tu tak liczne odwiedziny ;:oj ;:oj Miło mi niezmiernie ;:109
Kasik , zmiana prognoz codziennie, nie przejmuj się tym . Wracaj i do roboty , bo wszystkie rośliny rosną w tempie ''Chaplina'' i nie ma co się czaić. Bateryjki przydadzą się , po zimie forma cienka , choć powoli rośnie. ;:108 No i całe 4 kilo zrzuciłem przez półtora tygodnia. ;:1
Gosiaczku , zawodowo ;:108 I choć na działkę ciągnie nie ma kiedy. Do póżna pracuję. nie ma kiedy zajrzeć . I nareszcie mam pracodawcę , który do przodu płaci a nie pół roku nie zapłacił i ucieka i krzyczy dlaczego go nękam. Mam nazwę dla takich typów, ale mamy tutaj dużo młodzieży ;:306
Geniu , bardzo mnie to cieszy , że Twoje ulubienice nareszcie zadowolą Cię. ;:224 ;:215 Noce cieplutkie i rośliny nadrabiają zalegę. Jak iryski po zimie. U mnie na tak dużą ilość tylko jedna odmiana ma widoczne nadgnicia. Ale będzie żyła.
Ewuś, wczoraj już nie tylko w koszulce , bez koszulki także. Dzisiaj już nie tak ciepło , wiatr spory powiewał. Ale w koszulce nie było mi zimno , tak niech będzie dłuuuuuuuugo jeszcze ;:215
Basiu , uwierz mi , że bardzo chciałbym . Gdyby nie ten miesiąc w plecy byłbym z wami. ;:4
Ewuś aż się nie chce wchodzić do domu. Ten miesiąc zepsuł mi wiele spraw, nie tylko ogrodowych. No cóż nie zawsze może być wiosna już w lutym , ale i w połowie kwietnia także nieczęsto. Z następną będzie lepiej. ;:215
Iwonko , cieszę się razem z tobą z sukcesu ;:168 Szkoda tylko , że moje nie pokazały co potrafią. U mnie na pewno są także pączusie , ale nie mam jak zobaczyć. ;:145 ;:145 Może jutro wcześniej skończę , nie mogę się doczekać
Gosia Margo . Nie narzekam na ciepło , dzisiaj już wietrzyk powiewał , wczoraj powietrze w bezruchu , na burzę zbierało się ale nie zebrało . I dobrze. Choć przydał by się wieczorny , solidny deszcz , zmył by ślady ''białej zmory'' Nie patrz na przewidywania , codziennie zmieniają się. ;:108
Awatar użytkownika
mar33
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2012, o 16:35

Post »

Tadziu tak jesteś zapracowany na działce, że nawet na fotki brak czasu :?: znajdź chwilkę na relaks ;:108
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Awatar użytkownika
Norbitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2012, o 14:01

Post »

Czy ja dobrze zrozumiałam ... ? Już nie jesteś bezrobotny? Może jednak Sulejów w takim razie ? :wink:
Awatar użytkownika
nataszka
100p
100p
Od: 19 mar 2013, o 19:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

U mnie też dziś się na burze zbierało...w locie pranie zbierałam bo grube krople zaczęły z nieba leciec... i na paru kroplach się skończyło. Moja szachownica też powinna zakwitnąc bo ma dwa pąki kwiatkowe :) tylko ze musiałam ją koniecznie w takim stanie przenieść w inne miejsce ogrodu- mam nadzieje że jej nie zaszkodzi, starałam się byc delikatna :wink: Pozdarawiam cieplutko i trzymam kciuki za nową prace ;:333
OGRÓD- kocham go bo każda garstka piachu leży tak jak ja sobie wymyśliłam :)
Moja garstka piachu
Awatar użytkownika
promyk
200p
200p
Od: 18 kwie 2011, o 22:02

Post »

Witaj Tadziu, szkoda że nie pokazujesz fotorelacji z wiosenki w Twoim ogrodzie ale mimo to bardzo się ciesze z tego co piszesz że udało się i dostałeś pracę ;:63 ;:63 ;:63 super aby jak najdłużej i uczciwego pracodawcy życzę.... a na zdjęcia poczekamy cierpliwie... ;:196
Staraj się dojrzeć promyk światła tam, gdzie inni widzą tylko ciemności.
Pozdrowienia z Doliny Wieprza - Sylwia
Promyczkowy przed ogródek
Awatar użytkownika
ogla
500p
500p
Od: 27 kwie 2010, o 15:50

Post »

Tadziu uwijasz się na działce, ale zdjęć już dawno nie pokazywałeś. W sumie rozumiem, bo kto by siedział przy komputerze i zdjęcia wgrywał jak taka fajna wiosna się zrobiła. U nas już by się deszcz przydał, bo słońce i wiatr mocno osuszyły glebę.
Awatar użytkownika
MORANGO
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2011, o 00:05
Kontakt:

Post »

Tadziu pracusiu, czekamy na zdjęcia :) :wit
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Moje drogie Forumki ;:168 Dzięki bardzo za odwiedzinki , ja już do niewielu ogrodów zaglądam ;:185 ;:202 Wieczorem padam na twarz ;:19 Choć i ze spaniem nie zawsze Ok. Często nie mogę zasnąć. ;:223 ;:223
Przepraszam ,że nie ma mnie prawie na forum , że fotek brak ;:223 ;:223 Jak w zimie cierpiałem na bezczynność , teraz na zakrętach nie wyrabiam się. ;:oj ;:oj
Nie jestem już bezrobotny , mam pracę , nawet płacą . :;230 :;230 Nie ma co się śmiać, Dobrego płatnika ze świecą szukać. Tacy zwykle mniej dają , ale płacą nawet do przodu. Sulejowa niestety nie będzie, może na jakieś Lubelskie wyrwę się. ;:215
Pogoda nie sprzyja roślinom , w nocy mrozik , w dzień słońce i wiatr , niestety zimny. Moje ''Królowe Wiosny'' , korony , mają już pąki. Jakby nieco gorzej , jak w poprzednich latach. Będą kwitły , jednak ilość roślin kwitnących i kwiatów nieco mniejsza. Za to reszta świetnie, nawet jeden pierwiosnek omszony już zakwitł , choć to jeszcze nie jego pora. Niestety , nie potrafię bez sterowników wstawić fotek, za duże. ;:161 ;:161 ;:223 ;:223 AS ja jestem cienki w te klocki ;:145
Miłych chwil w ogrodach , pięknej pogody życzę. ;:3
;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”